Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ κατασκευάζει κατάσταση Ουκρανίας στην Θράκη με «παλαιοημερολογίτικη Αρχιεπισκοπή»

24/6/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΚΕΛ

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ κατασκευάζει κατάσταση Ουκρανίας στην Θράκη με «παλαιοημερολογίτικη Αρχιεπισκοπή»

            Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) δημοσιοποιεί ακριβή και αξιόπιστα στοιχεία τα οποία έχουν συλλεγεί από το 2019 (μαζί με γεγονότα και συμπεριφορές κατά τον συγκοινωνιακό αποκλεισμό της Σαμοθράκης που ολοκλήρωσαν την εικόνα) και συνδυάζει φαινομενικά άσχετα γεγονότα, τα οποία συνδυαστικά οικοδομούν απολύτως ξεκάθαρη εικόνα, που παρουσιάζουμε παρακάτω :

  • Το άτομο που έκανε κατάληψη στην θέση του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών και το παίζει εκπρόσωπος του αμερικανικού λαού, ο περιβόητος πραξικοπηματίας Τζέφρι Πάιατ, που ανέβασε τη ναζιστική χούντα του Ποροσένκο στην Ουκρανία, έχει προχωρήσει σημαντικά στο χτίσιμο εκκλησιαστικού πραξικοπήματος, κατά της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας όπως ακριβώς έκανε στην Ουκρανία.
  • Με συγκαλυμμένη επιχείρηση (False Flag) όπως συνηθίζει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, το οποίο ο Πάιατ υπηρετεί, έχει οργανωθεί "καπέλωμα" της απόπειρας του καθαιρεθέντος Αρχιμανδρίτη από την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης να ιδρύσει "Μητρόπολη Θράκης" με το παλιό ημερολόγιο και ίσως το καπέλωμα να έχει ήδη γίνει σε κάποιον βαθμό.
  • Οι πραξικοπηματίες του Πάιατ δημιουργούν τους σπόρους και τις συνθήκες ανάπτυξης εκκλησιαστικών δομών άσχετων με την Ορθόδοξη Εκκλησία (όπως έκαναν με τις σχισματικές ουκρανικές εκκλησιαστικές δομές που ιστορικά υποστηρίχθηκαν από Μπολσεβίκους και Ναζί) οι οποίες μετά θα προσπαθήσουν να αναγνωριστούν από κύκλους του Φαναρίου ως Αρχιεπισκοπή Θράκης (Ανατολικής και Δυτικής) ακριβώς με τον τρόπο που παραγκωνίστηκε η κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας και αναγνωρίστηκαν οι σχισματικοί.
  • Στόχος ζωτικής σημασίας τωβν Αμερικανών του Πάιατ είναι να παγιδευτεί ο ρωσόφωνος πληθυσμός της Θράκης και γενικά της Βορείου Ελλάδας, ρίχνοντας το δόλωμα ότι αυτή θα είναι καλή απάντηση στον Αρχιεπίσκοπο και σε Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας, οι οποίοι μεμονωμένα έχουν στην πράξη αποδεχθεί τους σχισματικούς του πρώην Προέδρου Ποροσένκο ως Εκκλησία της Ουκρανίας.
  • Θα επιτευχθεί αποκάλυψη και ένταξη (μάντρωμα) των κρυπτοχριστιανών σε αυτή την Εκκλησία Θράκης, αφ’ ενός στοχοποιώντας τους από το τουρκικό καθεστώς και αφ’ ετέρου διαμορφώνοντας ευνοϊκές συνθήκες μείωσης της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή. Οι εκκλησιαστικές αλλαγές πάντα χρησιμοποιούνταν από τους δυτικούς πριν επιβάλουν πολιτικές ή γεωγραφικές αλλαγές.
  • Η συμπεριφορά σημαντικού τμήματος της Ιεράς Συνόδου της Ελλαδικής Εκκλησίας να μην αντιταχθούν στο εκκλησιαστικό πραξικόπημα της Ουκρανίας, που έκαναν κύκλοι του Φαναρίου, δημιούργησε προηγούμενο για εφαρμογή και στην Θράκη την κατασκευή Εκκλησίας από σχισματικό. Στην περίπτωση του καθαιρεθέντος Αρχιμανδρίτη, αυτός είναι πολύ πλησιέστερα στην Εκκλησία από ότι ήταν οι σχισματικοί Ουκρανοί. Εκείνοι, σχεδόν όλοι, δεν είχαν ποτέ ιεροσύνη, δεν τους είχε απλώς αφαιρεθεί, ποτέ δεν είχαν.
  • Το ίδιο μαγειρεύεται και με τους Σκοπιανούς ως "Μακεδονική Αρχιεπισκοπή" με τις δυνατότητες διαμαρτυρίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου τότε να είναι ανύπαρκτες διότι έχει προκαταβολικά στηρίξει το μοντέλο Σκοπίων και Θράκης μέσω της στάσης του στην περισσότερο ακραία περίπτωση της Ουκρανίας.

Ένα καθοριστικής σημασία γεγονός που φώτισε το θέμα, είναι ο συγκοινωνιακός αποκλεισμός της Σαμοθράκης το καλοκαίρι του 2019, ο οποίος λειτούργησε με εντελώς διαφορετικό τρόπο πέρα από το τουριστικό πρόβλημα που δημιούργησε. Ταξιδιώτες που έμειναν στην Αλεξανδρούπολη είχαν κατά καιρούς στη συνέχεια εκφράσει απορίες για το γεγονός ότι πολύ συχνά σχεδόν συνέχεια εντόπιζαν ξένους (αγγλόφωνους) γύρω από χώρους όπου βρισκόταν ο εν λόγω Αρχιμανδρίτης ή οπαδοί του όταν ετοίμαζαν τα σχέδια για παλαιοημερολογίτικη Εκκλησία. Διαφορετικοί άνθρωποι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας είδαν την αμερικανική παρουσία στην Αλεξανδρούπολη (τυπικά λόγω ανέλκυσης, αγοράς λιμανιού κλπ κλπ) με κριτική ματιά και την χαρακτηριστική διακριτική πολιορκία του εν λόγω Αρχιμανδρίτη, χωρίς οι τουρίστες να ξέρουν ποιός και τί ήταν. 

Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας όταν δεν υπήρχε καν ίχνος προβλήματος στις ελληνορωσικές σχέσεις και τίποτα δεν προμήνυε το τί θα γινόταν το καλοκαίρι του 2018 με τις απελάσεις κλπ, οι πληροφορίες, αναλύσεις και εκτιμήσεις για τον τρόπο που κινούνταν ο διεφθαρμένος αμερικανικός παράγοντας (Όχι η αμερικανική κοινωνία, να το τονίσουμε αυτό) έδειχνε ότι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για διαχείριση του πληθυσμού της περιοχής τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βουλγαρία (και Τουρκία σε κάποιο βαθμό) θα ήταν οι θρησκευτικές συγκρούσεις. Οι ενδοορθόδοξες συγκρούσεις δεν φαινόταν να είναι πολλά υποσχόμενες για αυτά τα παρακρατικά κέντρα, αλλά η αρρωστημένη εφευρετικότητά τους κατόρθωσε να εργαλειοποιήσει και αυτόν τον τομέα δηλαδή την σύγκρουση μέσα στο χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας μέσω του παλαιοημερολογητικού στοιχείου, στα χνάρια του εκκλησιαστικού πραξικοπήματος που ετοίμαζαν για την Ουκρανία.

            Φυσικά θα ήταν ανόητο να πιστεύουμε ότι από την αμερικανική πλευρά θα σταματήσουν αυτά τα σχέδια. Χρειάζεται να γίνει ξεκάθαρη απόρριψη και εξουδετέρωση αρχικά από την πλευρά του καθαιρεθέντος Αρχιμανδρίτη, ο οποίος οφείλει να σταματήσει τις ενέργειες στην περιοχή της Θράκης αφού η κατάσταση θα του ξεφύγει από τα χέρια αν δεν του έχει ήδη ξεφύγει. Επιπλέον οι ρωσόφωνοι Έλληνες της περιοχής να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους και να μην τσιμπήσουν το δόλωμα, διότι θα τους ρίξουν σε αμερικάνικο μαγαζί. Θα χρησιμοποιηθούν καθαρά διχαστικά από τα ίδια καθάρματα που έφεραν διχασμό και στην Ουκρανία.

            Το ουσιαστικότερο όμως και δυσκολότερο να επιτευχθεί είναι από την πλευρά των Μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας, να δουν την πραγματικότητα και να να σταματήσουν τις δημόσιες σχέσεις με τους μπολσεβίκους και ναζιστές σχισματικούς της Ουκρανίας, ώστε να μην υπάρχει προηγούμενο και να μην εφαρμοστούν τα ίδια κατά της Ελλάδας.

            Οι πραξικοπηματίες των ΗΠΑ που αιματοκύλισαν την Ουκρανία δεν το έχουν σε τίποτα να δώσουν πισώπλατη μαχαιριά στο σώμα της Ελλάδας στην Θράκη. Δεν είναι οι Αμερικανοί που ρομαντικά θέλετε να θυμάστε. Από τον Ψυχρό Πόλεμο έχουν διαβρωθεί από ναζιστικά κατάλοιπα που επιβίωσαν και μετά όταν απορρόφησαν την υποδομή και τους ανθρώπους της ανατολικογερμανικής Στάζυ, μπολσεβικοποιήθηκαν στον χειρότερο και περισσότερο απάνθρωπο βαθμό.


4 σχόλια:

  1. Κάποια site γράφουν για ρωσικό δάκτυλο αλλά το γράφουν μεταφέροντας ιδέες τρίτων, από αμερικανούς προφανώς. Είναι το e-evros και statusradio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το elthraki.gr έγραψε κάτι γενικό και χωρίς υπογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα παχνίδια κατασκευής μειονοτήτων μόνο οι Αμερικάνοι παίζουν. Και οι Τούρκοι. Οι Ρώσοι που κολλούν; Τα δημοσιεύματα με Δ. και Δ.Δ. σχεδόν βέβαιο είναι ότι είναι από τον Δημοσθένη Δούκα που είναι συντάκτης εκεί. Εκτός αν είναι συμπτωσάρα με τα αρχικά άλλου. Ο Δούκας είναι του αμερικανικού κλίματος. Όταν ήταν στο ΔΕΛΤΑ είπε στον Στηβ Λάλα ότι καλά του έκαναν οι Αμερικάνοι και τον έβαλαν φυλακή γιατί πρόδωσε την πατρίδα του. Ο Δούκας Αμερικανότερος των Αμερικανών. Δείτε στο http://hellasforce.com/2015/09/11/%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%B2-%CE%BB%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CF%80%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διεύθυνση δεν ισχύει, η ιστοσελίδα έχει σταματήσει να λειτουργεί. Πάντως εγώ είχα σώσει το άρθρο (Υπόθεση Στηβ Λάλας του κατασκόπου, ο παράγοντας «Δούκας» της Αλεξανδρούπολης και ο ΣΥΡΙΖΑ - 11 Σεπτ.2015). Είχε κάτι στην αρχή για τον Δούκα που είχε γραφεί στο pamemprosta.org ότι δεν μπορούσε να είναι και στον Δήμο (με εξαρτημένη σχέση ως υπάλληλος) και ταυτόχρονα δημοσιογράφος.

      Για την επίθεση του Δούκα κατά του Στηβ Λάλα (πραγματικά ντροπή του Δούκα, σαν αμερικανάκι ήταν) έγραφε:

      Εμείς φωτίζουμε μία άλλη πτυχή άκρως αντιδεοντολογικής λειτουργίας του. Αφορά μία απίστευτη και αδικαιολόγητη επίθεση εναντίον του Στηβ Λάλας λίγο καιρό αφού ο Λάλας αποφυλακίστηκε από τις ΗΠΑ, έχοντας εκτίσει ποινή για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας. Ο Ελληνοαμερικανός Λάλας εργαζόταν στο τμήμα τηλεπικοινωνιών της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα και έδινε στην ΕΥΠ κάθε επικοινωνία εθνικού περιεχομένου για Τουρκία, Σκόπια, διμερή θέματα κλπ. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σώσαμε πολλά εθνικά θέματα χάριν του Στηβ Λάλα και της βοήθειας που έδωσε κατά των ακραίων αμερικανικών κύκλων που πρακτικά εργάζονταν και κατά των αξιών του αμερικανικού λαού.
      Το βίντεο είναι από δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΔΕΛΤΑ όπου ο Δημοσθένης Δούκας εργαζόταν (σήμερα είναι στο ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ). Ο Στηβ Λάλας είχε επισκεφθεί την ηρωίδα δασκάλα Χαρά Νικοπούλου στο Μέγα Δέρειο Έβρου για ψυχολογική υποστήριξη μετά από τις φυσικές και ψυχολογικές επιθέσεις που δεχόταν από ανθρώπους του τουρκικού προξενείου και τοπικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησης.
      Όταν εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ο Δημοσθένης Δούκας ανοιχτά και χωρίς δικαιολόγηση αμφισβήτησε τη συνολική γνώση του Στηβ Λάλα για το θέμα και με κολοπαιδίστικο ύφος. Όταν ο άλλος δημοσιογράφος του καναλιού, Νίκος Πετρίδης, εμφανώς έκπληκτος του είπε ότι ο Στηβ Λάλας έχει έμπρακτα αποδείξει το ενδιαφέρον του για τα εθνικά θέματα και την Ελλάδα αφού φυλακίστηκε στις ΗΠΑ διότι έκανε κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας. «Αυτό εγώ δεν το θεωρώ τίτλο τιμής» απάντησε ο Δούκας!!! Ο έκπληκτος Νίκος Πετρίδης του απάντησε στον αέρα ότι αφού το θέτει προσωπικά εκείνος το θεωρεί τίτλο τιμής. Η «χαριστική βολή» στο νευρικό μας σύστημα έρχεται από τον Δημοσθένη Δούκα όταν δικαιολογεί την επίθεσή του κατά του Στηβ Λάλα λέγοντας «εγώ δεν έκανα κατασκοπία σε μία χώρα από την οποία μισθοδοτούμουν». Δηλαδή το άτομο είπε ότι πρέπει να έχεις τυφλή υπακοή σε όποιον σε πληρώνει!!! Δηλαδή να είσαι μισθοφόρος ντιπ καταντίπ. Να τον χαίρεστε στο κανάλι.
      Σε τραγική αντίθεση με αυτή τη συμπεριφορά του δημοσιογράφου (;) Δημοσθένη Δούκα είναι η αντιμετώπιση που είχαν οι Ισραηλινοί στον δικό τους φυλακισμένο κατάσκοπο, τον 60χρονο Jonathan Pollard, ο οποίος τη μισή ζωή του την πέρασε σε αμερικανική φυλακή. Αλλά με το κράτος του Ισραήλ και άλλους ιδιώτες διαρκώς να πιέζουν για την απελευθέρωσή του, να ξέρει ότι έξω από τη φυλακή του στην πράξη οι δικοί του δεν τον παράτησαν και φυσικά χωρίς να του σπάνε τα νεύρα διάφοροι Δούκες.
      Στο βίντεο θα δείτε όλο το αίσχος. Είναι βιντεοσκοπημένο από οθόνη τηλεόρασης όπου έπαιζε βιντεοκασέτα και δεν γράφτηκε κατευθείαν ψηφιακά, πριν από 6-7 χρόνια.

      Αυτά που γράψατε ότι τα κυκλοφορούν για ρωσικό δάκτυλο, αν τα έγραψε ο Δημοσθένης Δούκας ή τα προωθεί κάπως, τώρα ξέρετε πόσο αξιόπιστα και ανεξάρτητα είναι. Αυτός ήταν σύμβουλος του πρώην δημάρχου Λαμπάκη, δυο-τριών βουλευτών (ΑΝΕΛ κλπ) άκουσα ακόμη και για την Μητρόπολη, Επιμελητήριο και για τον οργανισμό Λιμένος αλλά μάλλον ο αδελφός του είναι.

      Διαγραφή

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις