Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

ΑΚΚΕΛ: Μεταφορά της έδρας του ΟΗΕ στην Ελλάδα - απομάκρυνση της Βρετανίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας, συμφωνημένη τροποποίηση του καθεστώτος της Γαλλίας

30/9/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως το ΑΚΚΕΛ έχει αναφέρει στο παρελθόν, ένας βασικός στόχος του (κυρίως όταν επιτύχει κυβερνητική συμμετοχή) είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων  για να απελευθερωθεί ο ΟΗΕ από την κατοχή του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του κυβερνητικού καθεστώτος που τις ελέγχει πάνω στην πλάτη του αμερικανικού λαού.

Πρόκειται για μια δέσμη ενεργειών για την αποκατάσταση ιστορικών αδικιών σε όλους τους κύριους τομείς της ύπαρξης του ΟΗΕ. Ο ΟΗΕ και τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας δημιουργήθηκαν πριν από τρία τέταρτα του αιώνα με αμφίβολο τρόπο και συνθήκες, που δεν μπορούμε πια να ανεχτούμε και πρέπει να αλλάξουν.

Η εγκατάσταση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη έγινε με ένα είδος «πραξικοπήματος», χωρίς καμία πραγματική έρευνα, συζήτηση ή σκέψη, αλλά μόνο επειδή οι κύκλοι των Rothschild-Rockefeller πρόσφεραν την περιοχή για την ανέγερση των γραφείων του ΟΗΕ και γρήγορα οι ΗΠΑ κινήθηκαν για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Η Σοβιετική Ένωση και η Κίνα το βρήκαν χρήσιμο για τις μυστικές υπηρεσίες τους επειδή μπορούσαν να διαπιστεύσουν κατασκόπους ως διπλωμάτες του ΟΗΕ. Δεν θα ήθελαν τον ΟΗΕ στο δικό τους έδαφος, έτσι ώστε όλα τα μάτια του κόσμου (και πολλοί δυτικοί κατάσκοποι) να είναι επίσημα στη χώρα τους. Ως εκ τούτου, δεν υπήρξε πραγματική «επιλογή» της θέσης της έδρας του ΟΗΕ αλλά μάλλον επιβολή μέσω ενός κλειστού κύκλου συμφερόντων.

Η μεταφορά των γραφείων του ΟΗΕ από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να θεραπευθεί και να αποκατασταθεί η υγιής λειτουργία του ΟΗΕ και να αποφευχθεί η επανάληψη της ιστορίας όπως στην περίπτωση της Κοινωνίας των Εθνών, της οποίας η αποτυχία άνοιξε το δρόμο στον Ναζισμό που έφερε αιματοχυσία στην Ανθρωπότητα. Είναι αδιανόητο τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών να βρίσκονται ακόμη σε αμερικανικό έδαφος: μια χώρα που κατασκοπεύει τον ΟΗΕ, που τον υπονομεύει και έχει ουσιαστικά εξουδετερώσει την ύπαρξη του ΟΗΕ.

Η μεταφορά από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα θα είναι επίσης καμπανάκι κινδύνου για όλους τους πολίτες των ΗΠΑ να ανακαλύψουν τι έχει κάνει το βαθύ κράτος στο όνομά τους, το οποίο οδήγησε όλους μας να λάβουμε τέτοια μέτρα για αυτοάμυνα. Κατά συνέπεια, οι πολίτες των ΗΠΑ θα έχουν επιπλέον πολιτικό έδαφος και νομικό συμφέρον να εξουδετερώσουν το παγκοσμιοποιητικό βαθύ κράτος στις ΗΠΑ. Αυτή η μεταφορά θα συμβάλει στην επιστροφή της χώρας τους. Το άδειο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή στέγης, χώρου διαβίωσης, στους άστεγους της Νέας Υόρκης, μεταξύ άλλων.

Ο ΟΗΕ όχι μόνο απέχει γεωγραφικά μακριά από τα προβλήματα, αλλά ο ολοκληρωτισμός γύρω του τον έχει καταστήσει τον ίδιον το Μεγάλο Πρόβλημα. Πριν από κάποια χρόνια μάλιστα αποκαλύφθηκε από τον Έντουαρντ Σνόουντεν ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ παρακολουθούσαν τον ΓΓ του ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας, κάτι που δείχνει εχθρική στάση και εχθρικό οικοδεσπότη.

Η ίδια η Νέα Υόρκη έχει γίνει μια πόλη που είναι τοξική και εχθρική προς τη δημοκρατία με όλα όσα έχουμε δει να γίνονται εναντίον του υποψήφιου Προέδρου Τραμπ για να τον εμποδίσουν να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, καθώς και με την προώθηση της διεστραμμένης “woke” ατζέντας από τους αξιωματούχους της Νέας Υόρκης σε πάρα πολλούς τομείς. Οι αρχές της Νέας Υόρκης από δήμαρχο, κυβερνήτη, εισαγγελείς κλπ επέδειξαν αντιδημοκρατική και φασιστική τοξικότητα κατά της συμμετοχής του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, καθώς και υπερ-woke συμπεριφορά. Αυτά «μολύνουν» την πόλη και αποτελούν έναν επιπλέον λόγο για την απομάκρυνση της έδρας του ΟΗΕ από εκεί.

Δεν είναι μόνο ότι ο Τραμπ ήταν το θύμα και ο στόχος, αλλά ότι οι υποθέσεις του λειτούργησαν ως προβολείς για να ρίξουν αποκαλυπτικό φως στον αντιδημοκρατικό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης. Ο υπόλοιπος κόσμος απλά δεν μπορεί να ανεχθεί ένα ίδρυμα όπως ο ΟΗΕ να εδρεύει σε μια τόσο τοξικά αντιδημοκρατική τοποθεσία, η οποία κατ' αρχήν στα τέλη της δεκαετίας του ’40 επιβλήθηκε στη διεθνή κοινότητα χωρίς τη δέουσα διαδικασία επιλογής.

Η Ελλάδα από την άλλη πλευρά δεν είναι μια χώρα με σχέδια ή ιστορία υπονομεύσεων. Είναι θύμα και είναι σίγουρα μια υγιής περιοχή, εξαιρετικά υγιέστερη από τέτοιες παγκοσμιοποιητικές πολιτείες των ΗΠΑ. Η δημοκρατία και το πνεύμα του διαρκούς αγώνα για ελευθερία μεταξύ άλλων, γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Είναι επίσης πολύ πιο κοντά στις προβληματικές περιοχές, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που είναι ακόμη και γεωγραφικά απομονωμένες και δημιουργούν ή επιτρέπουν σε μεγάλο βαθμό να υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Η Ελλάδα είναι κυρίως πρωταρχικό θύμα αυτών των συμμοριών παγκοσμιοποίησης.

 

Η τελική επιλογή θα είναι «Ελλάδα ή Νέα Υόρκη», «Πολιτισμός ή Ατλαντισμός»;

 

Ταυτόχρονα, το ΑΚΚΕΛ δημοσιοποιεί την ανάγκη να εγκατασταθεί η Ελλάδα ως Μόνιμο Μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για να αντικαταστήσει τη Βρετανία, της οποίας το «πραξικόπημα» του ’40 κατέστησε την Βρετανία μέλος του ΣΑ, δεδομένης της εξοργιστικά αρνητικής ιστορίας, φήμης και δράσης της σε όλο τον κόσμο λόγω της αποικιοκρατίας και της κλοπής πλουτοπαραγωγικών πηγών, πόρων και πολιτιστικών θησαυρών από πολλές χώρες. Καθώς ζούμε τώρα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι ολόκληρο το «πρόβλημα της Ουκρανίας» σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και συντονίζεται κυρίως με βρετανική συμμετοχή, δηλαδή η επανεγκατάσταση της ναζιστικής εξουσίας στην Ευρώπη έχει βρετανική υπογραφή.

Η Βρετανία δεν θα έπρεπε να είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας εξαρχής και η ένταξή της ήταν μέρος των αλαζονικών ενεργειών που σχετίζονται με την επιλογή βάσης των κεντρικών γραφείων του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Ομοίως επιβλήθηκε και η συγκρότηση του ΣΑ χωρίς τη δέουσα διαδικασία. Σήμερα, όμως, μπορούμε να επιφέρουμε μια κάθαρση αναδιοργανώνοντας το Συμβούλιο Ασφαλείας και αντικαθιστώντας τη Βρετανία με την Ελλάδα (στην οποία θα μεταφερθούν τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ) και διευρύνοντας το Συμβούλιο Ασφαλείας για καλύτερη εκπροσώπηση. Για παράδειγμα, η Ινδία (άλλο θύμα εκμετάλλευσης) θα μπορούσε να προστεθεί ως μόνιμο μέλος. Η Νότια Αμερική, η οποία δεν εκπροσωπείται στο ΣΑ θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί μέσω μιας χώρας όπως η Ουρουγουάη, η οποία δεν είναι από τις μεγάλες και δεν θα προκαλέσει διαμάχες και αντιπαλότητες γειτονικών δυνάμεων, που θα μπορούσαν να ξεσπάσουν εάν προταθεί ένα μεγαλύτερο κράτος της Νότιας Αμερικής.

Η θέση της Γαλλίας ως μόνιμου μέλους στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών είναι επίσης προβληματική, ιδίως εν όψει της φασιστικής συμπεριφοράς του κυβερνώντος καθεστώτος Μακρόν, που μόλυνε ακόμη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες με βάρβαρο τρόπο και τώρα λόγω της γαλλικής γκλομπαλιστικής  επίθεσης κατά του Telegram και του ιδρυτής Pavel Durov.

Ξεκινώντας από την κυβέρνηση Σαρκοζί και μετά (με την κορύφωση στον Μακρόν) η Γαλλία βρετανοποιήθηκε και αμερικανοποιήθηκε με εξτρεμιστική συμπεριφορά κυρίως σε σχέση με την τυφλή υποστήριξη των ναζιστών πραξικοπηματιών του 2014 στο Κίεβο, τα ολοκληρωτικά μέτρα για τον COVID και τα σκάνδαλα εμβολιασμού, την προσπάθεια διατήρησης των αποικιακών κερδών και άλλα. Αυτά τα γεγονότα δημιούργησαν ακόμη και εχθρότητα κατά του κυβερνώντος καθεστώτος στη Γαλλία και το αίτημα για αλλαγές. Το παγκοσμιοποιημένο καθεστώς Μακρόν δεν άφησε άλλη επιλογή, ειδικά μετά τη σύλληψη του Pavel Durov, ιδρυτή της Telegram, επειδή δεν συνεργάζεται για λογοκρισία.

Η βάρβαρη διαφθορά που συσσωρευόταν στη Γαλλία για χρόνια κυρίως μέσω του WEF ξέσπασε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού με τις βάρβαρες και αντιαισθητικές σκηνές και γεγονότα που έχουμε δει. Αυτά τα γεγονότα στη Γαλλία, εξάλλου, οριστικοποίησαν την απόφαση του ΑΚΚΕΛ και άλλων να προωθήσουν μια εκστρατεία για την ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων με τη σημερινή τους βάρβαρη μορφή ως προϊόν πολυεθνικής ισχύος της εξαιρετικά διεφθαρμένης ομάδας που είναι γνωστή ως Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και να τις επανορθώσει με τη μόνιμη διοργάνωσή τους στην Ελλάδα στο φυσικό ιστορικό αθλητικό τους περιεχόμενο.

Όπως οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί έτσι και οι γαλλικές ομάδες εξουσίας της αποικιακής εποχής συγκέντρωσαν πλούτο και κάθε είδους ιστορικά αντικείμενα, αφού τα αφαίρεσαν από άλλες χώρες. Δεν ήταν μεν στο βαθμό που έκαναν οι Βρετανοί, ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν και άλλες χώρες. Κατά συνέπεια, μια αντιδημοκρατική ταυτότητα, εχθρική προς την ελευθερία, έχει διαμορφωθεί και στη Γαλλία, όχι στο βαθμό όπως με τη βαρβαροποιημένη Βρετανία, αλλά στο βαθμό που η παραμονή της Γαλλίας ως μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ χρειάζεται τροποποίηση, αλλά όχι απέλαση όπως για τη Βρετανία. Το ΑΚΚΕΛ προτείνει τη χρυσή ισορροπία για τη θέση της Γαλλίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη το αποικιακό παρελθόν της και την τρέχουσα κατάσταση στις πρώην αποικίες της, να υπάρξει εκ περιτροπής συμμετοχή της Γαλλίας 6 ή 12 μήνες. εναλλάσσοντας με τις πρώην αποικίες της, κάτι που ταυτόχρονα θα επιτρέψει στην Αφρική να εκπροσωπηθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Θα μπορούσε να δοθεί στη Γαλλία η επιλογή να το προτείνει η ίδια και να συντονιστεί με τις πρώην αποικίες της, αντί να το αντιμετωπίσει ως de facto πραγματικότητα ως αποτέλεσμα δημοψηφίσματος σε κάθε χώρα, όπως θα γίνει και για την Βρετανία.

Η Γαλλία, αργά ή γρήγορα, θα αντιμετωπίσει αμφισβητήσεις για τον ρόλο της στην παγκοσμιοποίηση και η έδρα της στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα είναι ένα ζήτημα. Δεν θα υποστηριχθεί από τις ΗΠΑ και Βρετανία. Θα επικεντρωθούν στη διάσωση της βρετανικής έδρας. Η παραπάνω επιλογή, εάν προταθεί από τη Γαλλία για να σώσει τις σχέσεις της με τις αφρικανικές χώρες, θα είναι η χρυσή λύση γιατί η Γαλλία θα διατηρήσει την έδρα της εκ περιτροπής με τις πρώην αποικίες της. Θα δείξει την προθυμία της να υποστηρίξει αυτές τις χώρες και να σώσει το όνομα και την έδρα της, ενώ η εναλλακτική θα ήταν καταστροφική στις σχέσεις της λόγω του αποικιακού παρελθόντος και της γκλομπαλιστικής λειτουργίας της.

Αυτές οι σοβαρές αλλαγές (όσον αφορά την έδρα του ΟΗΕ και την αναβαθμισμένη σύνθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας) πρέπει να περάσουν από ενισχυμένες δημοκρατικές διαδικασίες κατά προτίμηση μέσω δημοψηφισμάτων, ώστε να επικυρωθούν σωστά και όχι όπως γινόταν το ’40 όταν ιδρύθηκε ο ΟΗΕ.

Ειδικά για την απομάκρυνση της Βρετανίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, αυτό δεν πρέπει να προκαλέσει αντιδράσεις γιατί το βαθύ κράτος στο Ηνωμένο Βασίλειο (γνωστό στην Ελλάδα ως Εγγλεζισμός) είναι η μακροβιότερη ομάδα οργανωμένου εγκλήματος σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλούς αιώνες, σε διαρκή πόλεμο κατά του Ελληνισμού. Οι Έλληνες έχουμε μακροχρόνια πολύ κακή εμπειρία από τους Εγγλέζους όπως τους λέμε για να τους διαφοροποιήσουμε από Άγγλους, Βρετανούς, Ουαλούς, Σκωτσέζους κ.λπ.

Αυτό το όνομα αναφέρεται στον υπόκοσμο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των διεφθαρμένων, διεστραμμένων ατόμων σε όλη την αυτοκρατορία, τα οποία σήμερα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη της παγκοσμιοποίησης. Εγγλέζος θα μπορούσε να είναι Άγγλος καθώς και Σκωτσέζος, Ιρλανδός, Έλληνας από την Κύπρο, Έλληνας από τα Ιόνια Νησιά, Ινδός, Αυστραλός, Καναδός και οποιοσδήποτε από χώρες που βρίσκονται ή βρίσκονταν υπό βρετανική κατοχή. Οι Εγγλέζοι λεηλάτησαν για αιώνες όλο τον πλούτο από τις χώρες που κατείχαν υπό τη βρετανική αυτοκρατορία και αυτό το εγγλέζικο καθεστώς έχει βασίσει την εξουσία του σχεδόν αποκλειστικά σε αυτόν τον λεηλατημένο πλούτο κάθε είδους. Μόνο για την Ινδία υπολογίζεται ότι λεηλάτησαν πλούτο αξίας πολλών δεκάδων τρισεκατομμυρίων λιρών.

Η απομάκρυνση της Βρετανίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ισοδυναμεί με την αφαίρεση ζωτικής δύναμης από αυτό το εκτεταμένο και μακροχρόνιο παγκοσμιοποιητικό δίκτυο του εγγλέζικου οργανωμένου εγκλήματος. Τα τελευταία χρόνια αυτό το εγκληματικό δίκτυο ξεδίπλωσε ένα άλλο άρρωστο επιχειρησιακό στοιχείο που είναι αντίγραφο της απάνθρωπης πρακτικής του τουρκικού Γενιτσαρισμού που επιβλήθηκε στις κατεχόμενες κοινωνίες κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο γνωστός Γενιτσαρισμός στην Ελλάδα αφορά την απαγωγή παιδιών από τις οικογένειές τους για να τα μετατρέψουν σε ανθέλληνες, αντίχριστους φανατικούς που σχημάτισαν τα πιο διεστραμμένα σώματα των τουρκικών στρατευμάτων. Οι Εγγλέζοι εφάρμοσαν τον Γενιτσαρισμό στους πληθυσμούς των πρώην κατεχόμενων εδαφών υπό τη Βρετανική Αυτοκρατορία, ανεβάζοντας τους πιστούς «Γενίτσαρους» στην εξουσία και κυβερνητικές θέσεις από δήμαρχους έως πρωθυπουργούς. Δίνουν την ψευδαίσθηση ότι οι άνθρωποι από τις πρώην αποικίες μπορούν να φτάσουν σε κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτοί είναι μεταλλαγμένοι γκλομπαλιστές Εγγλέζοι και όχι μέρος των κοινωνιών των ανθρώπων στις πρώην αποικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Διακρατική αφαίρεση του τουρκικού ελέγχου στα σύνορα με την Ελλάδα-Βουλγαρία-Κύπρο για την εξουδετέρωση των παράνομων δικτύων μετανάστευσης

30/9/2024 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αποτελεσματική λύση κατά της παράνομης μετανάστευσης (ή καλύτερα: κατά της στρατηγικής μετατό...

Δημοφιλείς αναρτήσεις