Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ύπουλη επίθεση Μητσοτάκη και Βορίδη κατά ΑΚΚΕΛ

 14/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Είναι γνωστές σε αρκετούς οι επεμβάσεις του Μάκη Βορίδη σε εφημερίδες και ιστοσελίδες «να μην τολμήσουν να προβάλουν το ΑΚΚΕΛ», αλλά τώρα φαίνεται ότι ο ασυμβίβαστος αγώνας του ΑΚΚΕΛ υπέρ των εθνικών δικαίων και του αγροτικού κόσμου, έβαλε τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ύπουλο παιχνίδι υπονόμευσης του ΑΚΚΕΛ.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια προσπάθεια των Μητσοτάκη-Βορίδη να πλήξουν το ΑΚΚΕΛ, τον μοναδικό πολιτικό φορέα στην Ελλάδα που εκπροσωπεί τον πρωτογενή τομέα. Στην προσπάθεια αυτή έχουν επιστρατέψει ιδρυτικό στέλεχος του ΑΚΚΕΛ το οποίο εξαγοράστηκε πολιτικά και προσχώρησε στη ΝΔ. Στόχος να πλησιάζουν στελέχη του ΑΚΚΕΛ που είναι αναγνωρίσιμα, ακόμη και πολιτευτές μας και με πρόφαση τηλεδιασκέψεις που μετέχει ο υπουργός ή η υφυπουργός αλλά και με άλλες υποσχέσεις προσπαθούν δόλια να υφαρπάξουν στελέχη του ΑΚΚΕΛ.  Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι κομψό, τίμιο ή ηθικό για τα πολιτικά ήθη πρώην στέλεχος μας που προσχώρησε (δεν γνωρίζουμε με ποιά ανταλλάγματα) να έχει αναλάβει εργολαβία να πλησιάζει στελέχη του ΑΚΚΕΛ και να υπόσχεται ότι κανένας δεν έχει να χάσει από την προσωπική σχέση με τον υπουργό και την υφυπουργό.

Στο ΑΚΚΕΛ δεν υπάρχουν έννοιες όπως ρουσφέτι και προσωπικές εκδουλεύσεις, στο ΑΚΚΕΛ υπάρχουν αγώνες για τα δίκαια του Πρωτογενούς τομέα.  Η ΝΔ πάντοτε έψαχνε στα αποφάγια του ΑΚΚΕΛ και κάποιες φορές τα κατάφερνε όπως με το άτομο που έχουν αναθέσει την στρατολόγηση.  Φυσικά θα υπάρχουν και αυτοί που θα πουλάνε τον αγώνα, άλλωστε οι Εφιάλτες δεν έλειψαν ποτέ από αυτή την χώρα. Το να μάς πολεμάνε με κάθε ύπουλο  τρόπο σημαίνει ότι μάς φοβούνται και έτσι πρέπει. Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό κόμμα που προκαλεί πλήγμα στην εικόνα του Μάκη Βορίδη και ο κοιμισμένος γίγαντας των 600.000 αγροτών, κτηνοτροφών, ψαράδων και μελισσοκόμων είναι ο φόβος όλων των κυβερνήσεων. Φοβούνται μην κάποτε ξυπνήσουμε, φοβούνται το ΑΚΚΕΛ ως το μέσο αφύπνισης.

Το σύστημα πάντα έχει πλοκάμια και χρήματα να εξαγοράζει συνειδήσεις, ξεχνάνε όμως ότι τα στελέχη μας δεν είναι των Χάρβαρντ και της ελίτ και πλέον ο αγροτικός κόσμος έχει χιλιάδες ανθρώπους και μορφωμένους και με όρεξη που θα βγαίνουν συνέχεια μπροστά. Προσπάθησαν πολλές φορές να μας θάψουν αλλά το ΑΚΚΕΛ είναι σπόρος και πάντα ξαναφυτρώνει.

Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμάνε και στο τέλος νικάς έλεγε ο Γκάντι. Αφού άρχισαν τον πόλεμο, η νίκη είναι κοντά. Εμείς συνεχίζουμε τον σκληρό αλλά τίμιο αγώνα μας, δεν ξέρουμε να παίζουμε ύπουλα και κάτω από το τραπέζι,  αυτά τα αφήνουμε στον Μητσοτάκη, τον Βορίδη και στα "κλεμμένα αποφάγια από το τραπέζι του ΑΚΚΕΛ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις