Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΑΚΚΕΛ: «Βλέπετε τους Ναζί της Χρυσής Αυγής; Όχι της Γερμανίας, Τουρκίας, Αζερμπαϊτζάν, Σκοπίων, Αλβανίας και των φιδιών μέσα στην Ελλάδα;»

7/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το ΑΚΚΕΛ στιγματίζει την αλητεία και υποκρισία που χαρακτηρίζουν την στάση απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής από την πλευρά των «δημοκρατών» που αυτοχαρακτηρίζονται ως «δημοκρατικό τόξο».

Κάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στο Ναζισμό παρουσιάζοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι Ναζί, που μολύνουν το ελληνικό έδαφος. Βλέπουν τις Ναζιάρες Μαζορέτες αλλά όχι τα λυσσασμένα σκυλιά, τσακάλια και φίδια του Ναζισμού, που είναι ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Βλέπουν μόνο τον Νοσταλγικό Ναζισμό των χαραμοφάηδων της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν βλέπουν τον Επιχειρησιακό Ναζισμό, που οι ίδιοι προωθούν και υπηρετούν μέσα στην Ε.Ε. στο ΝΑΤΟ και αλλού. Με τα Μητσοτακοειδή κάθε γενιάς να είναι τα γκόλουμ του Ναζισμού.

Το ευρωκρατικό καθεστώς μάς παρουσιάζει ότι υπάρχει και είναι επικίνδυνος μόνο ο Νοσταλγικός Ναζισμός κάποιων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και των ηλίθιων που τους ακολουθούν και ότι ο έμπρακτος και άμεσα επικίνδυνος Επιχειρησιακός Ναζισμός των ελεγχόμενων (από ΗΠΑ και Γερμανία) μνημονιακών κομματικών, επιχειρηματικών και δημοσιογραφικών μηχανισμών, δουλεύει για το καλό των Ελλήνων! Αυτών των Ελλήνων, από τους οποίους έχει αφαιρέσει εθνική κυριαρχία, ανεξαρτησία, ελευθερία, οικονομικούς πόρους και κάθε υλικό, ηθικό και πνευματικό στήριγμα που αντιστέκεται στον Ευρωκρατικό Ναζισμό. Το σημερινό γκόλουμ, που το παίζει πρωθυπουργός, ετοιμάζεται να αφαιρέσει και εδάφη από την Ελλάδα.

Δεν θέλουν να δούμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι τα «μικρά ψάρια» που μολύνουν τον πατριωτικό-αντικαθεστωτικό χώρο και μας κρατούν απασχολημένους, ώστε να μην βλέπουμε τα «σκυλόψαρα» του Βερολίνου και της Ουάσιγκτον. Η Χρυσή Αυγή είναι το πολυτιμότερο εργαλείο του γκλομπαλιστικού καθεστώτος της Παγκοσμιοποίησης ώστε να μολύνει, δυσφημίσει και φυλακίσει  τον πατριωτισμό. Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως πολιτικό, ποινικό και στρατηγικό αλεξικέραυνο για προστασία του Επιχειρησιακού Ναζισμού της Γερμανίας, ΗΠΑ και των υπηρετών τους εδώ. Κατασκεύασμα του καθεστώτος είναι.

            Σήμερα βλέπουμε ουσιαστικά όλα τα μέλη του Ναζιστικού στρατοπέδου στον Β’ Π.Π. (ίσως με την εξαίρεση της Ιταλίας και της Βουλγαρίας) να είναι πάλι μαζί, αρχικά κατά της Ελλάδας, όπως είδαμε πρόσφατα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ για την αντιμετώπιση του τουρκικού καθεστώτος. Το Αζερμπαϊτζάν είχε δώσει κάπου 40.000 στρατιώτες στην Βέρμαχτ του Χίτλερ, η Τουρκία ήταν ο πολυτιμότερος  «ουδέτερος» σύμμαχος των Ναζί, οι Σκοπιανοί υποδέχθηκαν τους Ναζί ως ελευθερωτές «από την ελληνική καταπίεση», οι Αλβανοί ανάλογα κλπ.

            Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους Έλληνες πολίτες να απελευθερωθούν από την παραπλάνηση των συστημικών πολιτικών και μιντιακών γραναζιών και να απαιτήσουν εμπράκτως την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αποναζιστοποίηση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα ώστε ο Ελληνισμός να εξουδετερώσει το Ναζισμό σε όλο τον κόσμο.

            Δεν είναι φασισμός η φτωχοποίηση εκατομμυρίων Ελλήνων, η καταστροφή χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, η παράδοση εθνικών περιουσιακών στοιχείων; Δεν είναι φασισμός το ξεσάλωμα των εθνομηδενιστών ΣΥΡΙΖΑίων και ΝουΔούληδων όταν αυτοί συνειδητά καταστρέφουν τους πυλώνες που στηρίζουν το έθνος μας, ενώ οι Χρυσαυγίτες μολύνουν και διαστρέφουν τον πατριωτισμό βοηθώντας τους εθνομηδενιστές; Μόνο οι Χρυσαυγίτες είναι ναζί φασίστες; Ο Μητσοτάκης ρώτησε ποτέ τον πατέρα του «Τι έκανες στην Κατοχή μπαμπά;»;

 

            Μην τσιμπάτε ότι με την Χρυσή Αυγή «καθαρίσαμε». Αυτοί είναι ναζιστική μαρίδα, τα ναζιστικά σκυλόψαρα υπάρχουν ακόμη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Απαράδεκτη η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά της λαϊκής οργής για Μάτι, Τέμπη κλπ

2 /5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει ως απαράδεκτη την ανακοίνωση της Ένωσης Δι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις