Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Η Πρόεδρος Σακελλαροπούλου σε ιστό Λατινοαμερικάνων πραξικοπηματιών, Εγγλέζων παρακρατικών και της Scientology;

 29/9/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

            Το ΑΚΚΕΛ υποχρεώνεται να δημοσιοποιήσει συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν την Προεδρία της Δημοκρατίας, ώστε να ληφθούν μέτρα προστασίας του θεσμού και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, διεξάγεται εικονικά (λόγω κορονοϊού) το «2020 Athens Democracy Forum» από το Democracy and Culture Foundation, σε συνεργασία με τους New York Times (την εφημερίδα που χαϊδευτικά χαρακτηρίζεται και ως «η Γενί Σαφάκ της Χίλαρυ»). Ο πραξικοπηματίας Χουάν Γκουαϊδό, που μέσω αυτού αιματοκυλίστηκε η Βενεζουέλα από τα παρακρατικά κυκλώματα της Χίλαρυ στις ΗΠΑ, θα συμμετάσχει επίσης στο Φόρουμ (!!!) αλλά ως τί; 

Ποιά σχέση μπορεί να έχει με την Δημοκρατία ένας ασπόνδυλος, κατευθυνόμενος πραξικοπηματίας που σήμερα ούτε τα αφεντικά του μέσα στις ΗΠΑ δεν τον αναφέρουν μετά από την αποτυχία του στο πραξικόπημα; Τα ουσιαστικότερα ερωτήματα είναι ποιοι και γιατί τον κάλεσαν στην Ελλάδα και πώς έμπλεξαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δώσει αιγίδα;

Μήπως κάποιες απαντήσεις θα μπορούσαν να δοθούν (ή τουλάχιστον να έχουμε μία αρχή για να ψάξουμε) αν δούμε την σύνθεση στο Γραφείο Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το πρώτο όνομα που ξεχωρίζει είναι του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου, Σήφη Πολυμίλη, μεγαλοστελέχους της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και μετέπειτα κορυφαίου στελέχους στον ΔΟΛ/ΔΟΜ (Βήμα). Είναι όμως και από τα πολύτιμα μέλη στις «γραμμές επικοινωνίας και συμμάχους» της σεσημασμένης Scientology από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 σύμφωνα με έγγραφο (https://unchain.gr/parliament4.pdf από Υπόμνημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας), που κατασχέθηκε στα γραφεία του σαηεντολογικού κέντρου ΚΕΦΕ από τον τότε αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Αγγελή το καλοκαίρι του 1995. Είναι ιδιαίτερα ενημερωτικό για τις «γραμμές επικοινωνίας και συμμάχους» της Σαηεντόλοτζυ στα μέσα της δεκαετίας του ’90 όταν η δράση της Σαηεντόλοτζυ είχε ενταθεί, εν μέρει και για λογαριασμό του βαθέως κράτους των ΗΠΑ που άρχιζε να ανοίγει τα χαρτιά του για τις σημερινές καταστάσεις.

 

Το επίμαχο τμήμα για τον «κ. Πολυμίλη»:

«ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 95

……

κ. ΠΟΛΥΜΙΛΗΣ

 Όταν [η Αγγελική] συνάντησε τον διευθυντή [Φυντανίδη] την έστειλε στον Πολυµίλη. Της έδωσε το βιβλίο της ΚΥΠ. Ήταν το µοναδικό αντίγραφο [Η Σαηεντόλοτζυ της έδωσε και έπαινο]». Αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Σήφης Πολυμίλης έδωσε στην Αγγελική Κούρκουλου (μεγαλόβαθμου στελέχους της Σαηεντολογίας) την απόρρητη Αναφορά της ΕΥΠ για παραθρησκευτικές οργανώσεις και μη Ορθόδοξες ομάδες (αρχική μορφή των ΜΚΟ) και τις εξαρτήσεις που έχουν με το εξωτερικό, μεταξύ άλλων. Ο κ. Πολυμίλης μαζί με τον «Ιό» της Ελευθεροτυπίας λειτούργησαν εξωφρενικά υποστηρικτικά υπέρ της συγκεκριμένης εξτρεμιστικής οργάνωσης.

Η λίστα αποτελεί ένα χρονικό στιγμιότυπο των συμμαχιών και, σε κάποιο βαθμό, της «στρατολόγησης» (ακούσιας και εκούσιας) σε πολλούς τομείς της ελληνικής κοινωνίας. Όπως φαίνεται καθαρά, πολλά από αυτά τα άτομα πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στο στρατηγικό «πακέτο», που εκκολάφθηκε και εκπορεύθηκε από τον πολιτικοστρατηγικό χώρο της Σαηεντόλοτζυ, το οποίο η ίδια η CIA βοήθησε κλείνοντας το τμήμα της ΕΥΠ που παρακολουθούσε τέτοιες οργανώσεις (η αρχή των ΜΚΟ) «μη διπλωματικής κάλυψης». Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Προέδρου Σακελλαροπούλου, κ. Πολυμίλης, βοήθησε (και βοηθάει;) αμερικανική παραθρησκευτική-παρακρατική οργάνωση. 

            Το δεύτερο σημαντικό πρόσωπο στο Γραφείο Τύπου της Προέδρου Σακελλαροπούλου, η Κατερίνα Οικονομάκου, είναι γνωστό πια μέλος της εγγλέζικης παρακρατικής-παραστρατηγικής ΜΚΟ Integrity Initiative που έχει λάβει τουλάχιστον 2.000.000 λίρες από το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών (και άλλους) … για να κάνει προπαγάνδα κατά της ρωσικής προπαγάνδας και «ήπιας ισχύος»!  Το σημερινό πια στέλεχος του Γραφείου Τύπου της Προέδρου Σακελλαροπούλου ουσιαστικά γράφει τα αντιρωσικά άρθρα σε Παράρτημα του Integrity Initiative, δηλαδή στην ιστοσελίδα insidestory.gr (εκεί που είναι οι Τέλλογλου, Μασσαβέτας κλπ) χωρίς να ασχολείται με την δημοσιογραφική δεοντολογία και την αμεροληψία.

Το Integrity Initiative μέσω Οικονομάκου, Τέλλογλου κλπ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις καταστροφές κατά των ελληνορωσικών σχέσεων, μαζί με το Open Society του Soros, μέσω Τσιμιτάκη, Καρά κλπ. 

Τα δύο μπουμπούκια από τα παρακρατικά κέντρα στις δύο όχθες του Ατλαντικού, πώς μπήκαν στην Προεδρία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις