Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

ΑΚΚΕΛ προς υφυπουργό Οικονόμου: Οι πολίτες ΔΕΝ πειθαρχούν, ούτε συμμορφώνονται σε/από εσάς, αυτοπροστατεύονται ΑΠΟ εσάς

 12/11/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Οι δηλώσεις του Ελευθερίου Οικονόμου, Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και αρμόδιου για την Αντεγκληματική Πολιτική (τυχαίο;) ότι «ο κόσμος έχει πειθαρχήσει, δεν γίνονται πολλές παραβάσεις», επιβεβαιώνουν την ακραία διαφθορά, κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, η οποία έχει παγιωθεί σε όλη την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Χρησιμοποιείτε, κ. Οικονόμου και άλλοι στην κυβέρνηση και κατευθυνόμενα Media, κατά κόρον τους όρους "συμμόρφωση", "πειθαρχία",  κλπ κατά των πολιτών, χωρίς καν να αναλογίζεστε ότι είναι θράσος να εκτοξεύετε τέτοιους όρους εναντίον των πολιτών. Είναι άκρως απαράδεκτο και φασιστικό για έναν υπηρέτη όπως εσείς και όλοι στην κυβέρνηση και στις εξαρτώμενες ομάδες από αυτήν, να απαιτεί πειθαρχία και συμμόρφωση από τα αφεντικά του, δηλαδή από εμάς τους πολίτες. Είναι μία αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι έχουμε κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Οι όροι συμμόρφωση, πειθαρχία κλπ χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ σε κλάδους ασφαλείας όπου υπάρχει ιεραρχία όπως ο στρατός, η αστυνομία κλπ. Οι πολίτες οι οποίοι τώρα φορούν μάσκες και στέλνουν μηνύματα ή συμπληρώνουν το σχετικό έγγραφο για μετακίνηση, δεν μπορείτε να θεωρήσετε ότι πειθάρχησαν ή συμμορφώθηκαν στις/με τις εντολές των αυτόκλητων και αυτοδιοριζόμενων αφεντικών. Απλώς επέλεξαν να συμπεριφερθούν με τρόπο που δεν θα έδινε δικαιώματα στη σημερινή Γκεστάπο, οποιασδήποτε μορφής, να τους βάλει πρόστιμο.

            Για να βλέπουμε την πραγματικότητα όπως είναι, ο κάθε κ. Οικονόμου ας γνωρίζει ότι οι πολίτες, όπως αποδείχθηκε από έρευνα της εφημερίδας Guardian την οποία θα παρουσιάσουμε ξεχωριστά, δεν έχουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στους κυβερνητικούς χειρισμούς για τον κορονοϊό και κυρίως για τα συστημικά media, για τα οποία έχουν χειρότερη άποψη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι βλέπουν μία ναζιστική Κομαντατούρ να τους περιορίζει τις μετακινήσεις, καταστρέφει τις δουλειές, να τους στέλνει στην ανεργία, να διαλύει σχέσεις και οικογένειες και να σκοτώνει πραγματικά τους ίδιους ή άλλους γνωστούς και φίλους παρουσιάζοντας ότι η μόνη ασθένεια στον κόσμο σήμερα είναι ο κορονοϊός.

            Όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι εμπλεκόμενοι χαρακτηρίζουν αυτή την έλλειψη εμπιστοσύνης ως Συνωμοσία και ότι οι πολίτες πέφτουν θύματα αυτής της Συνωμοσίας των αρνητών του κορονοϊού. Μιλούν διαρκώς για "αρνητές του ιού" χωρίς όμως να προσδιορίζουν ακριβώς τί εννοούν και πώς αποδεικνύεται η ύπαρξη, ταυτότητα και ο αριθμός αυτών. Δίνουν την αόριστη εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί που αμφισβητούν ότι υπάρχει ο COVID-19, κάτι που είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, ψευδέστατο, χωρίς αισθητό "αποτύπωμα" στην κοινωνία. Αν υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι, είναι απειροελάχιστοι. Οι πολίτες δεν αμφισβητούν το "τί", αλλά το "ποιοί". Κάτι υπάρχει σίγουρα αλλά το "ποιοί" χειρίζονται τον οποιονδήποτε κίνδυνο, είναι το πρόβλημα και ο τρόπος που το χειρίζονται, με αδιαφάνεια, μη-αναλογικότητα και χωρίς λογοδοσία. Αυτοί οι "ποιοί" είναι συλλογικά η πολιτική, επιστημονική και μιντιακή διαφθορά μαζεμένη όλη μαζί.

            Έχουμε μπροστά μας κάτι (τον κορονοϊό) και κάποιους (το Σημιτικής προέλευσης κυβερνητικό μπλοκ γύρω από την οικογένεια Μητσοτάκη). Το πρόβλημα όλων των πολιτών είναι αυτοί οι κάποιοι. Τα άτομα και ομάδες στην πολιτική, ιατρική, media κλπ που υποτίθεται ότι μας περιγράφουν και μας ενημερώνουν για το πώς να προστατευτούμε από τον κορονοϊό, είναι ταυτόχρονα ανάμεσα και στους περισσότερο διεφθαρμένους στις περασμένες δεκαετίες, τμήματα του δικτύου αγωγών διαφθοράς, κάτω από την κοινωνία μας.

Εδώ είναι και ΤΟ Πρόβλημα: Ο ελληνικός λαός δεν τους εμπιστεύεται και πολύ καλά κάνει. Μπορείς να πλυθείς ή να πιείς ακόμη και πεντακάθαρο νερό ή θαυμάσιο φάρμακο αν κάποιος σου το δώσει μέσα από σωλήνες υπονόμων; Σίγουρα κάτι υπάρχει με τον κορονοϊό αλλά αυτό ΔΕΝ παίζει ρόλο. Αυτοί που τον χρησιμοποιούν ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ των πολιτών.

            Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι ο κ. Οικονόμου διετέλεσε Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη της Κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου και Υπουργός στο ίδιο Υπουργείο της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου. Στη συνέχεια διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, (ΕΛΙΑΜΕΠ), (μαζί με τον γνωστό Kemal Dervis, πρώην Υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας και Αντιπρόεδρος του Brookings Institution στην Ουάσιγκτον;). Ο κ. Οικονόμου φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια λειτουργεί σε χώρους που έχουν πάρει διαζύγιο από την Δημοκρατία και υπηρεσία στην κοινωνία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις