Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Το ΑΚΚΕΛ τοποθετείται για τον ξέφραγο φράχτη του Έβρου, το ΚΥΤ Φυλακίου … και τις κότες

 15/3/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Ο φράκτης στα σύνορα του Έβρου και το κέντρο ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο είναι δύο από σημαντικότερα στοιχεία-γεγονότα στον Έβρο αναφορικά με το «λαθρομεταναστευτικό». Το ΑΚΚΕΛ παραθέτει συνοπτικά κάποια στοιχεία και σκέψεις για καλύτερη κατανόηση από την πλευρά των αναγνωστών.

 

Ο περιβόητος και πολυδιαφημισμένος φράχτης του Έβρου θα είναι μόνο 27 χιλιόμετρα ενώ η απόσταση Ορμένιο  - Αλεξανδρούπολη είναι 210 χιλιόμετρα και θα κοστίσει 63 εκατομμύρια, την ώρα που η κυβέρνηση έδωσε 120 εκατομμύρια στην Aegean. Σκεφτείτε πόσα χρήματα και πόσα χιλιόμετρα φράχτη σπατάλησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε Media κλπ, σε άχρηστες μάσκες και σε κάθε λογής κυβερνητικές ανομίες.

Ο Μηταράκης έχει προϋπολογίσει 30 εκατομμύρια για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, για τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών, ενώ με αυτά τα χρήματα θα γινόταν επέκταση του φράχτη κατά 12 χιλιόμετρα.... Δεν τους ενδιαφέρει να μην περάσουν, τους ενδιαφέρει να έχουν ανέσεις όταν περάσουν.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει ύποπτα παιχνίδια γκριζαρίσματος στον Έβρο. Είναι σαν να έχεις ένα άφραχτο αγροτεμάχιο που μέσα έχει κότες, κάθε βράδυ μπαίνουν αδέσποτα και σου τρώνε τις κότες, ο «νοικοκύρης» (Μηταράκης) αντί να φτιάξει περίφραξη, μάς λέει ότι θα φτιάξει κυνοκομείο για τα αδέσποτα!

Εκτός των πολλών χρημάτων που θα μπουν σε γαλάζιες τσέπες δεν φαίνεται καμμία  λογική και κανένας λογικός πολιτικός σχεδιασμός. Αλεπουδιάρηδες όμως βλέπουμε πολλούς … και με γαλάζιες ταυτότητες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις