Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΑΚΚΕΛ: Περίεργο «αυτόφωρο» κατά του Στέφανου Χίου για δημοσίευμα περί του Μαξίμου και των ενόχων της δολοφονίας Καραϊβάζ

 11/4/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Το ΑΚΚΕΛ εκφράζει την έκπληξή του σχετικά με την αυτόφωρη διαδικασία που κινήθηκε εναντίον του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακελειό", στο οποίο η εισαγγελέας βλέπει διασπορά ψευδών ειδήσεων σε σχέση με όσα υποστηρίζει το άρθρο ότι το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

            Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κάθε πολίτης είναι ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας γνωρίζει ποιοι είναι οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ και ότι το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς και για αυτό αισθάνεται ασφαλής να ξεκινήσει αυτόφωρη διαδικασία για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Εκτός και αν έγινε παρέμβαση από το Μέγαρο Μαξίμου την οποία η προϊσταμένη δέχτηκε να συνεχίσει.

            Το ΑΚΚΕΛ θεωρεί ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών θα αντιμετωπίσει με τον ίδιο ζήλο και ταχύτητα τα θέματα που έχουν καταγγελθεί από πλήθος πολιτών αλλά και από το ίδιο το ΑΚΚΕΛ (ζητώντας παρέμβαση εισαγγελέα). Θα μπορούσε να ξεκινήσει με την πρόσφατη καταγγελία του ΑΚΚΕΛ για τον κ. Ντόκο του ΕΛΙΑΜΕΠ, Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας στο Μέγαρο Μαξίμου για συνεργασία με ξένη δύναμη και ειδικότερα με το τουρκικό καθεστώς. Και υπάρχουν πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις