Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΑΚΚΕΛ: Η επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων βλέπει την πολιτική ηγεσία να συνεργάζεται με τους Τούρκους γενοκτόνους

 19/5/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Η Τουρκία είναι μία χώρα που δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο. Η Γενοκτονία των Ποντίων είναι μία από τις ποινικές υποθέσεις, μαζί με των Αρμενίων, Ασσυρίων, κλπ.

            Το γενοκτονικό καθεστώς της Τουρκίας δεν έχει εξοντωθεί ακόμη από τον πολιτισμένο κόσμο και επιβιώνει διότι το υποστηρίζουν, με διάφορους τρόπους, οι γνωστές «συμμορίες των προθύμων». Αυτοί που από την εποχή του Σημίτη όλο και περισσότερο ξεπουλούν τα εθνικά θέματα υπέρ του τουρκοναζιστικού κόσμου (Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, Αζερμπαϊτζάν ακόμη και Ουκρανία), ενώ σήμερα (με τα περισσότερα κράτη κατά του τουρκικού καθεστώτος) γίνονται ένα από τα ελάχιστα «μαξιλάρια» των Τούρκων γενοκτόνων.

            Αυτό το κράμα Μητσοτακισμού-Σημιτισμού θα αρχίσει τα υποκριτικά σχόλια και δηλώσεις κατά της Γενοκτονίας των Ποντίων (συνήθως ΧΩΡΙΣ να λένε ποιοι έκαναν την Γενοκτονία!), ενώ θα δουλεύουν για τη γενοκτονία όλων των Ελλήνων. Αυτά τα τουρκοναζιστικά υπολείμματα είναι οι πραγματικοί συνεχιστές της Γενοκτονίας και τιμητές των γενοκτόνων. Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους Έλληνες: «Ξυπνήστε και απομονώστε τους».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις