Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ξήλωμα Χρυσοχοΐδη, που έγινε γιουσουφάκι του Τσαβούσογλου κατά Ελλήνων δημοσιογράφων, ζητάει το ΑΚΚΕΛ

 31/5/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η προκλητική επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Θράκη υπηρετήθηκε από τα εγχώρια γιουσουφάκια όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος έστειλε αστυνομικούς για να παρεμποδίσουν την είσοδο Ελλήνων δημοσιογράφων όταν ο Τσαβούσογλου και η συνοδεία του μπήκαν σε μειονοτικό σχολείο στην Κομοτηνή μαζί με Τούρκους δημοσιογράφους.

            Αυτή είναι μία ενέργεια ξεκάθαρα ρατσιστική κατά Ελλήνων, μόνο με βάση την εθνική τους ταυτότητα (που διώκεται με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο), την οποία φαίνεται ότι έπρεπε να περιμένουμε από γιουσουφάκια όπως ο Μητσοτάκης και ο Χρυσοχοΐδης.

            Αν ο Μητσοτάκης δεν συμφωνεί με αυτήν την ενέργεια του Χρυσοχοΐδη να θέσει Έλληνες αστυνομικούς στην υπηρεσία του τουρκικού καθεστώτος, εμποδίζοντας Έλληνες δημοσιογράφους να δημοσιοποιήσουν τις ενέργειες του Τσαβούσογλου στο σχολείο, οφείλει ΑΜΕΣΩΣ να τον ξηλώσει από Υπουργό.

            Επίσης η ομοσπονδία δημοσιογραφικών ενώσεων και ξεχωριστά η κάθε δημοσιογραφική Ένωση στην Ελλάδα τί στάση παίρνει και τί ενέργειες θα κάνει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις