Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

ΑΚΚΕΛ: Ο Μητσοτάκης κλέβει τα σπίτια των παλιννοστούντων Ελλήνων για να τα χαρίσει σε λαθρομετανάστες-σκλάβους στις ΕΟΖ της Θράκης

 13/7/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

            Η αναισθησία, ο ρατσισμός και ο ναζιστικός ανθελληνισμός του Μητσοτάκη δεν θα μπορούσαν να εκφραστούν περιγραφικότερα από την χιονοστιβάδα τραπεζικής τρομοκρατίας κατά των Ελλήνων από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ώστε να τούς κλέψουν τα σπίτια που τούς έχουν δοθεί από τον Ελληνικό λαό (με την εγγύηση του Δημοσίου) όταν οι διωγμοί κατά Ελλήνων τούς υποχρέωσαν να φύγουν από δημοκρατίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Παλιννόστησαν στην Πατρίδα μετά το 1990 ως πρόσφυγες (μετά από πρόσκληση και παρότρυνση της Ελλάδας για να σωθούν) και τώρα το Μητσοτακικό παρακράτος πάει να τους κάνει πρόσφυγες μέσα στην Ελλάδα.

            Με κονδύλια που είχαν δοθεί και από την Ευρώπη στις ελληνικές κυβερνήσεις (και διαρκώς βούιζε ο τόπος ότι τα τρωκτικά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ "έφαγαν" το μεγαλύτερο μέρος) μεταξύ 1990-2004 δόθηκαν στεγαστικά δάνεια στους παλιννοστούντες για την αγορά κατοικίας με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Θράκης για εθνικούς λόγους, Είναι πασίγνωστο ότι τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ τούς εκμεταλλεύονταν ψηφοθηρικά ακόμη και μέχρι πρόσφατα. Μέχρις ότου οι παρακρατικοί στην ΜΚΟ Open Society (OSIFE) του γνωστού γκάνγκστερ George Soros ουσιαστικά αξιολόγησαν το 2015 τους Έλληνες από την πρώην Σοβιετική Ένωση ως κίνδυνο απροσδιόριστης ισχύος, σε σχέση με τις δυνατότητες που έχουν να υποστηρίξουν την Ρωσία κατά της αντιρωσικής εκστρατείας, που ξεκίνησαν παρακρατικοί στην Βρετανία (Integrity Initiative) και στις ΗΠΑ (OSIFE) από το 2015 ώστε να στηρίξουν τους Ναζί πραξικοπηματίες στην Ουκρανία.

            Κατά την περίοδο των Μνημονίων οι Έλληνες εξοντώθηκαν οικονομικά από τα προδοτικά Μνημόνια, ομοίως και οι παλιννοστούντες Έλληνες από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα όπως όλοι στην Ελλάδα. Η απερίγραπτα αποτυχημένη και προδοτική πολιτική Μητσοτάκη κατά την περίοδο του κορονοϊού, έδωσε τη χαριστική βολή σε όλους τους Έλληνες και φυσικά στους παλιννοστούντες. Όπως όλοι έτσι κι αυτοί δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν βασικές βιοτικές ανάγκες ούτε φυσικά τις δόσεις των δανείων, τα οποία κάλυπταν μέχρι τότε. Ας μην ξεχνάμε ότι έκοψαν τις μικρές συντάξεις σε υπερήλικους παλιννοστούντες, οι οικογένειές τους είχαν ίδια ή μεγαλύτερα προβλήματα και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, με αποτέλεσμα οι υπερήλικες να αφήσουν τους εαυτούς τους να πεθάνουν (χωρίς να παίρνουν φάρμακα κλπ) για να μην γίνονται βάρος. Έτσι έγινε κυβερνητική γενοκτονία μίας ευπαθούς κατηγορίας Ελληνικού πληθυσμού.

Τον τελευταίο καιρό όμως κάπου 50.000 Έλληνες παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση δέχονται καταιγισμό εκβιαστικών εγγράφων από Τράπεζες, οι οποίες απαιτούν από αυτούς να πληρώσουν τα υπόλοιπα των δανείων, τα οποία όμως είναι με την εγγύηση του δημοσίου! Αυτή είναι μία καθαρά πολιτική απόφαση του καθεστώτος Μητσοτάκη-Σημίτη, κατά των Ελλήνων παλιννοστούντων, η οποία αποσκοπεί στο να κλέψει τα σπίτια που τους είχαν δοθεί από την κυβέρνηση με ευρωπαϊκά κονδύλια όταν η Ελλάδα τους προσκάλεσε και τους έφερε στην Ελλάδα για να σωθούν. Τα σπίτια σχεδόν για όλους είναι η μοναδική περιουσία τους.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί θέλει το καθεστώς του Μητσοτάκη μέσα στην κυβέρνηση να διώξει από τα σπίτια τους τούς ρωσόφωνους Έλληνες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, αρκεί να θυμηθούμε το αγαπημένο project από την αρχή της μνημονιακής εποχής τόσο των γερμανοτσολιάδων όσο και των αμερικανοτσολιάδων, αυτό που είναι γνωστό ως Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες ΕΟΖ. Αν πετύχουν να διώξουν χιλιάδες Έλληνες παλιννοστούντες, τα σπίτια που θα μείνουν στις Τράπεζες για οφειλές λίγων χιλιάδων ευρώ ΟΛΟΙ ξέρουμε από τώρα ότι θα δοθούν στους "καημένους τους κατατρεγμένους" λαθρομετανάστες (αρκετοί από τους οποίους είναι τζιχαντιστές ή/και πράκτορες του τουρκικού παρακράτους) οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν ως σκλάβοι για τις ελεύθερες οικονομικές ζώνες ΕΟΖ, στις οποίες η Ελλάδα δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑΝ έλεγχο και ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό όφελος, παρά μόνο τα ολιγαρχικά κυκλώματα πολιτικών, επιχειρηματικών, μιντιακών οικογενειών. Τώρα υπάρχουν να «φάνε» κονδύλια της Ε.Ε. για τους λαθρό.

Το ΑΚΚΕΛ καλεί την κυβέρνηση, για λόγους Ελληνικού εθνικού συμφέροντος, άμεσα να σταματήσει τις Τράπεζες και οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα να τρομοκρατεί και να εκβιάζει τους Έλληνες παλιννοστούντες, με μοχλό τα στεγαστικά δάνεια που έχουν εγγύηση Δημοσίου και να επεκτείνει την αποπληρωμή τους κατά 50 έτη πάντα με την εγγύηση του Δημοσίου όπως αρχικά δόθηκαν και εγγυήθηκαν στους ανθρώπους οι οποίοι έτρεξαν "του σκοτωμού" να σωθούν από τις ανθελληνικές συμμορίες στην Γεωργία, Ουκρανία και γύρω περιοχές.

            Το ΑΚΚΕΛ επίσης θα ανοίξει στην Ε.Ε. τον φάκελο των ευρωπαϊκών κονδυλίων που δόθηκαν για να στηριχθούν οι παλιννοστούντες Έλληνες από το 1990 και μετά, έτσι ώστε να προσδιοριστούν τα τρωκτικά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που έφαγαν κονδύλια και δεν πήγαν σε αυτούς τους ανθρώπους.

Το ΑΚΚΕΛ θα φροντίσει αυτοί που έσκαψαν τον λάκκο των παλιννοστούντων, να πέσουν οι ίδιοι μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ εκθέτει τις Μαζικές Παραβιάσεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας που αποτελούν και εκλογικές παρεμβάσεις

4 /1/202 4 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Μία άρρωστη κατάσταση επικρατεί για πολλά χρόνια στον χώρο του Τύπου που (μεγάλο τμήμα του) έχει με...

Δημοφιλείς αναρτήσεις