Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Το ΑΚΚΕΛ καλεί σε διαμαρτυρία κατά του ΚΥΤ Φυλακίου στις 08.30 για την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη εν όψει Αφγανικής Εισβολής

 19/8/2021

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΈΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ

 

Στις 20 Αυγούστου έρχεται στην Ορεστιάδα ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός για το ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου και για την επέκταση του. Μετά και τα γεγονότα στο Αφγανιστάν πληροφορίες θέλουν πάνω από 3.000.000 Αφγανοί να έχουν εγκαταλείψει την χώρα και κατευθύνονται προς την χώρα μας. Ο Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε πως τα σύνορα μας θα είναι ανοιχτά για όποιον διώκεται με βία από την χώρα του.

Μαθαίνουμε ότι ο Στρατός φράζει με οδοφράγματα τα σύνορά μας αφήνοντας περάσματα ώστε αυτοί που θα περνάνε τα Ελληνικά σύνορα απλά να καταγράφονται.

Ύποπτος επίσης είναι ο καθαρισμός του χώρου του αεροδρομίου στο Φυλάκιο.

Επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη με Μηταράκη και Χρυσοχοΐδη έχουν δείξει και το ποιόν τους αλλά και τα ψεύτικα προσωπεία τους στους κατοίκους του Έβρου, Ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ σάς καλώ όλους και όλες στο γήπεδο της Ορεστιάδας το πρωί 08:30 όπου θα προσγειωθεί το ελικόπτερο που θα μεταφέρει τον Χρυσοχοΐδη, για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μετατρέψει τον Έβρο σε Καμπούλ, θα το ανεχτούμε; Αύριο πρέπει όλοι μας να δώσουμε ηχηρό μήνυμα στους καρεκλοκένταυρους των Αθηνών ότι ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις