Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Έκτακτη δήλωση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα και τις σέλφι του Μητσοτάκη

 4/8/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το 2018 κάηκε το Μάτι, θρηνήσαμε 103 νεκρούς και όμως μυαλό δεν βάλαμε. Άχρηστες κυβερνήσεις που δεν μπορούν να προστατέψουν τους πολίτες τους και τις περιουσίες των Ελλήνων. Η προηγούμενη κυβέρνηση κατηγορήθηκε από την τότε αντιπολίτευση (σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη) ότι σαν τον Ξέρξη παρακολουθούσαν από τον χρυσό θρόνο την πυρκαγιά, τώρα ο Μητσοτάκης ανέμελος γυρνάει στις παραλίες και βγαίνει σέλφι.

Αλήθεια τι άλλαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον «άχρηστο Τσίπρα»; Βελτίωσε τα μέσα πυρόσβεσης; Αγόρασε καινούργια ; νοίκιασε αεροσκάφη ή ελικόπτερα; αντίθετα έδιωξε από το σώμα τους πυροσβέστες που δεν είχαν εμβολιαστεί για να δείξει πυγμή, μαγκιά και αφοσίωση στην παγκόσμια υγειονομική δικτατορία.

Θα μου πείτε χρεοκοπημένη χώρα η Ελλάδα, λεφτά δεν υπάρχουν. Για την προπαγάνδα και για τους οικόσιτους παπαγάλους το Πετσόδεντρο δεν σταματά να καρπίζει. Αρκεί να φωνάζεις πόσο υπέρλαμπρη είναι η Μαρέεβα, πόσο γκόμενος ο Μητσοτάκης, κορονοϊός, κορονοϊός, κορονοϊός, εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια, αρνητές και ψεκασμένοι και λεφτά θα υπάρχουν πάντα και πολλά μάλιστα. Τα ΜΜΕ πλέον λειτουργούν σαν τζουκμπόξ, πρώτα πέφτει το νόμισμα και μετά τραγουδάνε ότι τραγούδι γουστάρει το καθεστώς, η εξουσία.

Σήμερα η Ελλάδα ακόμη μια φορά στις φλόγες και εμπρηστές και δολοφόνοι είναι αυτοί που δεν μερίμνησαν όλο αυτό το διάστημα να μην ξαναζήσουμε την ίδια τραγωδία. Η σκέψη μας είναι στο πλευρό των πυροπαθών που βλέπουν κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται από την ανικανότητα της κυβέρνησης. Ελπίζω και παρακαλώ τον Θεό να μην έχουμε θύματα. Ευχαριστούμε τους ήρωες πυροσβέστες.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις