Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΑΚΚΕΛ: Μητσοτάκη στήνεις κρίση μαζί με τον Ερντογάν και ξεκίνησες Επιστράτευση;

 7/8/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Ο Μητσοτάκης και το συμμορίτικο καθεστώς του, που το έστησε μέσα στη ΝΔ (εκτός και αν ΟΛΟ το κόμμα της ΝΔ συμμοριτοποιήθηκε) φαίνεται ότι δεν έφτασε ακόμη στον πάτο της αλητείας και του ξεπουλήματος.

            Ένα έγγραφο του Υπουργείου Υγείας της 3ης Αυγούστου με τον χαρακτηρισμό «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ» ζητά από τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας να το ενημερώσουν ποιοι υπάλληλοί τους, σε περίπτωση επιστράτευσης, θέλουν να εξαιρεθούν από την επιστράτευσή τους διότι η παραμονή τους στις δομές υγείας κρίνεται απαραίτητη για τη λειτουργία των δομών σε περίοδο κρίσης ή πολέμου !!!

 

            Τί είναι το «κάτι» που καθιστά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ το θέμα; Γιατί αναφέρεται η λέξη Κρίση και η λέξη Πόλεμος; Το Υπουργείο αρχικά είπε ότι είναι στάνταρ διαδικασία για τους πίνακες που λήγουν … τον Δεκέμβριο, αλλά πρώτον γιατί τόσο εξαιρετικά επείγον είναι για κάτι μετά από 5 μήνες και δεύτερον ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ που γίνονται ταυτόχρονα:

            Σίγουρα ΔΕΝ είναι σύμπτωση το γεγονός που διέρρευσε ως είδηση ότι συνεργάτες του Μητσοτάκη ζητούν κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας και αναστολή άρθρων του συντάγματος. Ούτε ότι ΜΑΤ εμπόδισαν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρα οχήματα να πλησιάσουν στην Βαρυμπόμπη να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς, Δηλαδή ΤΑ ΜΑΤ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ δήθεν με τη δικαιολογία … της επίθεσης αγνώστων κατά πυροσβεστών. Ο Μητσοτάκης κατασκευάζει εσωτερική κρίση ή/και θερμό επεισόδιο με τον Ερντογάν για να δικαιολογήσει επιστράτευση και καταστολή ελευθεριών ώστε να επιβάλει το καθεστώς του τελειωτικά και χουντικά; Άλλωστε έχει «σταγονιδιακούς» συνεργάτες σε καίριες θέσεις που θα μπορούσαν (και θα ήθελαν) να κάνουν τέτοια προδοτική εκτροπή. Αν νομίζει ότι έτσι θα γλυτώσει από τις νυρεμβέργιες ευθύνες του ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. Απλώς προσθέτει και άλλες. Το ΑΚΚΕΛ μαζί με όλους τους Έλληνες θα του @#ί&ει το @*&%το.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις