Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΚΚΕΛ: Ο Χαρδαλιάς διαλύει το στράτευμα αρχίζοντας από τους εθνοφύλακες

 7/9/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

  • Ανάγκη ελέγχου νομιμότητας από στρατιωτικούς και εθνοφύλακες
  • Κίνδυνος για τους στρατευμένους νέους ο υποχρεωτικός εμβολιασμός
  • Πλήγματα Χαρδαλιά στο στράτευμα εν όψει «αφγανικής εισβολής» και τουρκικής επιθετικότητας

            Ο Χαρδαλιάς (aka Χουνταλιάς) άρχισε ήδη να διαλύει το στράτευμα με απαιτήσεις σε εθνοφύλακες για πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να πληρώνουν μοριακό τεστ για να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση. Αυτά τούς ζητήθηκαν κατά τον Κυριακάτικο Αγιασμό στα Τάγματα Εθνοφυλακής με την έναρξη της περιόδου, και όσοι είναι ανεμβολίαστοι ή δεν νόησαν, να έχουν αρνητικό PCR από ιδιωτικό κέντρο, δηλαδή πληρώνοντάς το από τη  τσέπη τους. Δεν ήταν τοπική ιδιοτροπία κάποιων αξιωματικών αλλά κεντρική εντολή από την ηγεσία. Ο Χαρδαλιάς δηλαδή αμέσως άρχισε την διάλυση του στρατεύματος.

            Η τοποθέτηση του Χαρδαλιά (περιβόητου ποινικού ως Δημάρχου Βύρωνα, κομματικού κατοικίδιου της οικογένειας Μητσοτάκη-Σημίτη και αποδεδειγμένα ανίκανου άσκησης διοίκησης ως επικεφαλής της πολιτικής προστασίας) στη θέση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, αποτελεί ενέργεια κατά του στρατεύματος.

Η εμμονή του στον ακρότατα παράνομο και επικίνδυνο  υποχρεωτικό εμβολιασμό, κάτι που ο προκάτοχός του Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής είχε ξεκάθαρα απορρίψει, στερεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις πολύτιμο προσωπικό ακριβώς την περίοδο που αναμένεται να επιτεθούν στα σύνορά μας εκατοντάδες χιλιάδες Αφγανών και «αφγανοποιημένων προφύγων» σε πολύ χειρότερη και επικίνδυνη μορφή από τις αρχές του 2020.

            Φυσικά, ο τουρκικός κίνδυνος πάντα υπάρχει και τώρα που ο Χαρδαλιάς ετοιμάζεται να επιβάλλει πιστοποιητικό εμβολιασμού στο μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων (και σε όσους θα παρουσιάζονται για την στρατιωτική τους θητεία) θα δούμε καταστάσεις πολύ χειρότερες σε σχέση με των υγειονομικών. Μειώνει το ανθρώπινο δυναμικό των Ε.Δ. στην κρισιμότερη περίοδο, ενώ οι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι στρατιωτικοί διατρέχουν κίνδυνο επιπλοκών, άσχετα αν οι κομματικοί και «φαρμακευτικοί ειδικοί» και τα καθεστωτικά Μίντια δεν λένε τίποτα.

Το σύνολο των μέτρων που υποτίθεται ότι έχει λάβει η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά του κορονοϊού και φυσικά όλη η πολιτική εμβολιασμών, δεν στηρίζονται σε επιστημονικές βάσεις. Αποτελούν αδιαφανές αποτέλεσμα της δράσης μία ακρότατα κομματικοποιημένης ομάδας επιστημόνων μέσου επιπέδου, στην καλύτερη περίπτωση, μαζί με μία ομάδα άλλων στενότατα εξαρτημένων από ξένα συμφέροντα φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίες έχουν πλουσιότατο ποινικό μητρώο, συμπεριλαμβανομένου του "λαδώματος" πολιτικών κλπ. Οι στρατιωτικοί και οι εθνοφύλακες έχουν υποχρέωση να εκτελούν ΜΟΝΟ διαταγές που είναι σύμφωνες με το Σύνταγμα και τις θεμελιώδεις διατάξεις της Δημοκρατίας. Εκτελούν σύννομες διαταγές, όχι απλώς διαταγές όπως επί Χούντας.

Οι στρατιωτικοί, εθνοφύλακες αλλά και οι στρατευμένοι που αναμένεται να παρουσιαστούν (και υποχρεωτικά να κάνουν το «εμβόλιο») το πρώτο πράγμα που έχουν να κάνουν είναι έναν πλήρη επιστημονικό και νομικό έλεγχο της νομιμότητας και επιστημονικότητας των μέτρων που έχουν ληφθεί, υποτίθεται για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και ειδικότερα φυσικά το πρόγραμμα εμβολιασμού που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη μέσω βολικών εξυπηρετητών όπως ο Χαρδαλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις