Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΑΚΚΕΛ: Ο υπερτιμημένος Δένδιας και ο θεατρικός Μπογδάνος συμμετέχουν στον διχασμό των Ελλήνων εν μέσω τουρκικής και λαθρομεταναστευτικής απειλής

 6/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

           Το ΑΚΚΕΛ παρακολουθεί τη θεατρική παράσταση στο «Θέατρο ΝουΔούλα» με πρωταγωνιστές το ανερχόμενο αστέρι Νίκο Δένδια και τον δανεισμένο από τον SKAI Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Το σενάριο της θεατρικής παράστασης «Οδός Κοινοβουλίου» θέλει τον Δένδια να πετάει στον δρόμο τον Μπογδάνο από το ετοιμόρροπο κτίριο όπου ζουν και απομυζούν (ή μήπως από-μιζούν) τον ελληνικό λαό, στο οποίο ιδιοκτήτης τώρα είναι ο «Κούλης», γόνος της ιστορικής οικογένειας του Μητσοτάκουλα καταγόμενου από τα Καρπάθια.

Το σενάριο θέλει τον Μπογδάνο να παίρνει ένα αντίσκηνο σαν αυτά που ο Κούλης, ο Δένδιας, ο Μπογδάνος δίνουν σε ανεμβολίαστους σεισμοπαθείς, πυρόπληκτους κλπ για να μείνουν, τώρα που είναι άστεγοι. Ο Μπογδάνος όμως θα τρουπώσει στο διπλανό κτίριο, μεσοτοιχία με το ΝουΔούλικο, παίρνοντας μαζί του διάφορους άλλους περίεργους που δεν μένουν πια στην Οδό Κοινοβουλίου και λίγοι-λίγοι μαζεύονται να τον συντροφέψουν στο αντίσκηνο και να τρουπώσουν όλοι μαζί.

Η θεατρική παράσταση ολοκληρώνεται όταν ο Δένδιας γίνεται ιδιοκτήτης του ετοιμόρροπου κτιρίου, βάζει τον Κούλη σε ένα δωμάτιο στην άκρη και καλεί τους διπλανούς (που τρούπωσαν όλοι μαζί) να ρίξουν την μεσοτοιχία και να εμπλουτιστεί το ετοιμόρροπο με «νέο» αίμα. Άλλωστε μέσα υπάρχουν πολλοί άλλοι που έβριζαν άλλους στο ετοιμόρροπο (όταν ακόμη στεκόταν καλά) και μετά τρούπωσαν μέσα «ξεχνώντας» όσα έλεγαν. Το έχουμε ξαναδεί το έργο με άλλους ηθοποιούς.

            Πέρα από τα θεατρικά, έχουμε έναν Δένδια που του αποδίδουν ιδιότητες Σωτήρα, ενώ έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με τον χουντικό πυρήνα της πολιτικής Μητσοτάκη για καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ελευθεριών, της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, διχασμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους-ανεμβολίαστους και όλα αυτά όταν το τουρκικό καθεστώς εντείνει την επιθετικότητά του και ετοιμάζονται εκατοντάδες χιλιάδες (τουλάχιστον) αλλοδαποί να εισβάλλουν στην Ελλάδα ως πρόσφυγες ακόμη και με τις ευλογίες και εκβιασμούς τμημάτων του ΟΗΕ και φυσικά ΜΚΟ. Προσπάθησαν να χτυπήσουν και τις Ένοπλες Δυνάμεις βάζοντας τον Χαρδαλιά να επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό και να στερήσουν προσωπικό από τις Ένοπλες Δυνάμεις στην σημερινή κρίσιμη περίοδο.

Σε τί διαφέρει ο Δένδιας από τον Μητσοτάκη; Φυσικά με την παρουσία του στο Υπουργείο Εξωτερικών και με τη βοήθεια των συγκυριών, έχει προωθήσει συμφωνίες και έχει κάνει ενέργειες που είναι εθνικά επωφελείς συγκριτικά με το έργο άλλων προκατόχων του. Συγκριτικά όμως με τους προκατόχους του. Η Ελληνογαλλική συμφωνία αμυντικής συνεργασίας και οι προμήθειες σε αεροσκάφη και πλοία έγιναν εφικτά διότι οι Γάλλοι δεν θα δεχόντουσαν εξυπνακίστικους ελιγμούς μετά από την προδοσία από το ναζιστικού τύπου καθεστώς που κυβερνά την Αυστραλία, υποβοηθούμενο βέβαια πάντα από τους αντίστοιχους παρακρατικούς χώρους στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βρετανία. Και ας μην ξεχνούμε ότι στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει ακόμη αντιδημοκρατικό και χουντικό απόστημα τόσο από τα ορφανά του Σημίτη όσο και από τους παλιούς δεξιούς των άκρων. Ούτε ο Δένδιας ούτε άλλοι έκαναν κάτι για αυτό και απλώς, σαν καλές κοτούλες κάθονται στα αυγά τους και τα δέχονται κανονικότατα.

Για όλα αυτά το ΑΚΚΕΛ επισημαίνει, να μην υπερεκτιμούμε τον Δένδια. Δεν απέδειξε ότι διαφέρει ουσιαστικά από τον Μητσοτάκη. Το διεφθαρμένο και διεστραμμένο κομματικό κατεστημένο γύρω από τον Μητσοτάκη και τον Σημίτη κυριαρχεί πλήρως σε όλους τους χώρους και κυρίως σε ότι αφορά τον κορονοϊό, με κομματικό προπύργιο τους Ιατρικούς Συλλόγους και τις «επιτροπές ειδικών». Και ο Δένδιας ΔΕΝδια-φοροποιήθηκε από αυτά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις