Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλει την αντιρωσική παράδοση του Αγίου Όρους στο παρακράτος των ΗΠΑ, με ΕΥΠ και Αστυνομία ως υπαλλήλους

5/5/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Με χρησιμοποίηση των ελληνικών κρατικών δομών της ΕΥΠ και της Αστυνομίας, το μαύρο γεράκι του State Department, η περιβόητη πραξικοπηματίας Victoria Nuland, φαίνεται ότι επισφράγισε την υποταγή της κυβέρνησης Μητσοτάκη-Σημίτη και κατά του Αγίου Όρους με à la Stasi φυλάκισή του, παρόμοια με το ανατολικογερμανικό καθεστώς του Χόνεκερ και της Στάζυ. Και όλα αυτά στο πλαίσιο της επίθεσης κατά της Ρωσίας, που το καθεστώς Μητσοτάκη ακολουθεί τυφλά, κατευθυνόμενο από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ. Ήταν αυτό μία προϋπόθεση για την συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Biden;

            Πολλά στοιχεία από τις αρχές του έτους και κυρίως μετά από την ρωσο-ουκρανική πολεμική σύγκρουση, έδειχναν ότι οι Αμερικανοί είχαν λυσσάξει να μετατρέψουν το Άγιο Όρος σε ένα ακόμη "φτερό στο καπέλο τους" (επιτυχία δηλαδή) κατά οποιασδήποτε ρωσικής παρουσίας και συνεργασίας στην Ελλάδα.

            Το σκηνικό δικαιολόγησης αυτού κατασκευάστηκε με το πρόσχημα της προστασίας των κειμηλίων του Αγίου Όρους και γενικά της ασφάλειας, αλλά τώρα έχει ξεκαθαριστεί ότι η αστυνομική αναβάθμιση και το φύτεμα ακόμη και ατόμων που φέρονται ότι είναι της ΕΥΠ εξυπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα της παρακολούθησης και απομάκρυνσης οποιουδήποτε και οτιδήποτε αυτοί θεωρούν ύποπτο ή ανεπιθύμητο με τα δικά τους κριτήρια. Δηλαδή το μητσοτακέικο δέχτηκε να κάνουν face control η CIA και άλλες υπηρεσίες των ΗΠΑ μέσα σε ένα από τα ιερότερα μέρη της Ορθοδοξίας.

            Ένα ακόμη περισσότερο ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι συνδέουν αυθαίρετα τη ρωσική παρουσία με «βρώμικο χρήμα» μόνο και μόνο διότι αυτό προέρχεται από τη Ρωσία, με απώτερο προφανή σκοπό να εκφοβίσουν και εκβιάσουν την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους να μην δέχεται δωρεές από Ρώσους και στη συνέχεια να φυτέψουν ελεγχόμενους από τις ΗΠΑ «εθελοντές χρηματοδότες», πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα ελέγξουν τους μοναχούς και θα καταστείλουν οτιδήποτε θεωρούν αυτοί ανεπιθύμητο.

            Το ΑΚΚΕΛ ενημερώνει το προσωπικό της Αστυνομίας, ΕΥΠ κλπ ότι η εμπλοκή τους σε κάτι τέτοιο αποτελεί συνεργασία με ξένη δύναμη, όπως έγινε το 2018 καταλήγοντας στην ρήξη των ελληνορωσικών σχέσεων με απελάσεις Ρώσων διπλωματών κλπ με το ανόητο επιχείρημα ότι «λάδωναν» Έλληνες να διαμαρτύρονται κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

            Οι ίδιοι οι Αμερικανοί τότε «πούλησαν» τους υποτακτικούς τους στην Ελληνική Κυβέρνηση και διάφορες πολιτικές και στρατιωτικές(;) Υπηρεσίες (όπως ανακοίνωσε παλαιότερα το ΑΚΚΕΛ) μέσω διαρροής πληροφοριών στους New York Times όπου αποκάλυπταν ότι οι Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες κατασκόπευσαν Έλληνες πολίτες ή άλλους εντός Ελλάδος και στη συνέχεια έδωσαν "επεξεργασμένες πληροφορίες" (φτιαγμένες δηλαδή) στην κυβέρνηση του Τσίπρα και τον υποχρέωσαν να συμμορφωθεί στις αμερικανικές παραινέσεις κατά των ελληνορωσικών σχέσεων. Μεταξύ άλλων το ΑΚΚΕΛ έγραφε:

Το άρθρο αποκαλύπτει ότι ήταν οι αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες που έκαναν υποκλοπές επικοινωνιών Ελλήνων και μετά συνέταξαν Αναφορά. Κάποια στοιχεία της οποίας δόθηκαν «μαγειρεμένα» στην κυβέρνηση στην Αθήνα και σύμφωνα με το «μαγείρεμα» που έκαναν, έλεγαν όλα όσα κατηγορήθηκαν οι Ρώσοι διπλωμάτες και άλλοι, ότι δήθεν κινούνταν με τρόπο για να εξυπηρετήσουν τους «κακούς Ρώσους» και να δυναμιτίσουν την «καλή συμφωνία» των Πρεσπών και να επιβάλλουν την επιρροή των «κακών Ρώσων» στην Ελλάδα.

Δηλαδή οι ίδιοι οι Αμερικανοί «έκαψαν» τους ανθρώπους τους αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν καμία εφαρμογή εθνικής κυριαρχίας που έγινε από Ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών αλλά έτοιμα, μασημένα «στοιχεία» με υποκλοπές ξένης κυβέρνησης εναντίον Ελλήνων πολιτών δόθηκαν στην κυβέρνηση που είναι στην Αθήνα για να στραφεί εναντίον Ελλήνων πολιτών ώστε να καταστρέψει τις ελληνορωσικές σχέσεις. Και αυτά τα «στοιχεία» είχαν μαγειρευτεί όπως το βαθύ κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών της Χίλαρυ ήθελε να τα παραδώσει και να τα παρουσιάσει. Αν αυτό δεν είναι fake news τότε τι είναι; Μήπως μερικοί άνθρωποι των ΗΠΑ δουλεύουν και στην ΕΥΠ και παρακολουθούν Έλληνες πολίτες για λογαριασμό ξένης κυβέρνησης; Μήπως υπάρχουν και αστυνομικοί που στοχοποιούν Έλληνες αγωνιστές και αφήνουν τα ξένα πρακτοράκια να αλωνίζουν;

            Τα ίδια και χειρότερα κάνουν τώρα εναντίον του Αγίου Όρους. Τα αφεντικά τους θα τούς «πουλήσουν» και πάλι και τότε αυτοί θα δώσουν λογαριασμό τόσο για το 2018 όσο και για το 2022 και όχι μόνο!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ εκθέτει τις Μαζικές Παραβιάσεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας που αποτελούν και εκλογικές παρεμβάσεις

4 /1/202 4 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Μία άρρωστη κατάσταση επικρατεί για πολλά χρόνια στον χώρο του Τύπου που (μεγάλο τμήμα του) έχει με...

Δημοφιλείς αναρτήσεις