Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΑΚΚΕΛ: Η Ασφάλεια, ΕΥΠ, κλπ σκάβουν τον ποινικό λάκκο τους ως γρανάζια αμερικανοβρετανικών Υπηρεσιών κατά Ελλήνων πολιτών

 1/6/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Το ΑΚΚΕΛ προχωρεί στην παρούσα δημοσιοποίηση μετά από διαρκή ροή πληροφοριών ότι Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες (και Βρετανικές σε μικρότερο βαθμό) χρησιμοποιούν την δομή και το προσωπικό των Υπηρεσιών Πληροφοριών και Ασφάλειας της Ελλάδας για ενέργειες κατά Ελλήνων πολιτών. Παρακολουθούν τις κινήσεις, επικοινωνίες, κοινωνικές επαφές και οικονομικές-επιχειρηματικές δράσεις προς εξυπηρέτηση του βαθέος κράτους των ΗΠΑ. Δηλαδή λειτουργούν ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ξένης κυβέρνησης ή καλύτερα «ξένου παρακρατικού κυκλώματος».

            Το Άγιο Όρος είναι ο περισσότερο πρόσφατος στόχος, φαινομενικά ως "αμερικανικό ενδιαφέρον" για απομάκρυνση Ρώσων μοναχών, αλλά επιπλέον και στην ουσία για επίτευξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου ελέγχου του Αγίου Όρους, ώστε να περιορίσει την πνευματική του προσφορά κατά του δαιμονικού προϊόντος της Παγκοσμιοποίησης.

            Έχει αναφερθεί ακόμη και πολιορκία επιχειρηματιών, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από τους Αμερικανούς ως φιλορώσοι έτσι ώστε να χτυπηθεί η επιχειρηματική τους δραστηριότητα ακόμη και η δραστηριοποίησή τους στον τομέα των media. Άλλους τους θεωρούν ανεπιθύμητους ή επικίνδυνους διότι η δραστηριότητά τους διασπά την αποτελεσματικότητα των κυρώσεων που οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει στη Ρωσία.

            Αρχικά ξεκίνησε από την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιρωσική δράση, τμήμα της οποίας αποκάλυψε η εφημερίδα New York Times, για να κατασκευαστεί το αφήγημα του λαδώματος Ελλήνων πολιτών από τους Ρώσους ώστε να εναντιωθούν στην Συμφωνία των Πρεσπών των Κοτζιά-Τσίπρα που την εφαρμόζει με ευλάβεια το δίδυμο Δένδια-Μητσοτάκη. Λες και οι Έλληνες χρειαζόντουσαν να λαδωθούν από οποιονδήποτε για να την πολεμήσουν.

Η αμερικανική εφημερίδα ξεκάθαρα αποκάλυψε ότι ήταν οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA, NSA και προφανώς στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών, που παρακολουθούσαν επικοινωνίες και κινήσεις Ελλήνων πολιτών και τα μαγειρεμένα στοιχεία τα έδωσαν στην κυβέρνηση Τσίπρα, ο οποίος μαζί με τον Κοτζιά τα καταπίνουν αμάσητα και ακολουθούν τις εντολές της Ουάσιγκτον με απελάσεις, διχασμό κλπ. Ο Κοτζιάς, ο Τσίπρας και τα εξαρτώμενα media αποσιώπησαν όλο το παρασκήνιο και παρουσίασαν το θέμα ως έρευνα των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών, κάτι το οποίο δεν ισχύει, διότι ήταν κατευθυνόμενη ανατρεπτική δραστηριότητα από την Ουάσινγκτον χρησιμοποιώντας ίσως προσωπικό από Ελληνικές υπηρεσίες, γεγονός που τοποθετεί αυτό το προσωπικό και τους προϊσταμένους τους σε ένα ποινικό λάκκο ευθυνών για συνεργασία με ξένη δύναμη. Οι ίδιοι έχουν σκάψει τον λάκκο τους.

            Ακόμη και πριν από τις απελάσεις τον Ιούλιο του 2018 (όπως τώρα αποκαλύπτεται) προσωπικό της Ασφάλειας και της ΕΥΠ τουλάχιστον "την έπεφτε" σε επιχειρηματικούς παράγοντες, της αυτοδιοίκησης και της εκκλησιαστικής διοίκησης και ανοιχτά τους εκβίαζε και τους εκφόβιζε, μεταξύ άλλων, να κόψουν επαφές με Ρωσία διότι θα υπάρχουν επιπτώσεις. Δηλαδή γνώριζαν ότι υπάρχει αμερικανοβρετανική επιχείρηση συκοφάντησης Ελλήνων πολιτών και υπόσκαψης της ελληνορωσικής συνεργασίας, αλλά παρ’ όλα αυτά συμμετείχαν σε αυτές τις παρανομίες κανονικότατα ως υπάλληλοι των Αμερικανικών και Βρετανικών Υπηρεσιών. Εκτός και αν δεν γνώριζαν και ήταν οι προϊστάμενοί τους που έχουν αυτή την ευθύνη.

 

            Τώρα όμως που με το Άγιο Όρος αποδείχθηκε ότι αυτοί οι επίορκοι κρατικοί αξιωματούχοι και υπάλληλοι δεν έχουν ιερό και όσιο, το ΑΚΚΕΛ δημοσιοποιεί τα προαναφερθέντα ως μία μικρή περίληψη των παρανομιών και γνωστοποίηση ότι όλοι αυτοί, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ εκθέτει τις Μαζικές Παραβιάσεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας που αποτελούν και εκλογικές παρεμβάσεις

4 /1/202 4 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Μία άρρωστη κατάσταση επικρατεί για πολλά χρόνια στον χώρο του Τύπου που (μεγάλο τμήμα του) έχει με...

Δημοφιλείς αναρτήσεις