Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

ΑΚΚΕΛ: Το ΣτΕ ξέπλυνε για το καθεστώς Μητσοτάκη το χαράτσι των 100 ευρώ στους 60άρηδες

 1/7/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Το περιβόητο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο έχει διατελέσει Πρόεδρος το άλλο περιβόητο πρόσωπο που σήμερα κατέχει την θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας (όπως και άλλο περιβόητο πρόσωπο δοσίλογης οικογένειας που έφερε μνημονιακή πίκρα στους Έλληνες), συνεχίζει την παράδοση καθεστωτικής υποταγής με μία απόφαση αναισθησίας και αντιδημοκρατικότητας εναντίον των ανεμβολίαστων πολιτών άνω των 60 ετών.

Το ΣτΕ, υποκρινόμενο ότι δεν άκουσε και δεν έμαθε για όλα τα γεγονότα και αποδείξεις των τελευταίων μηνών σχετικά με την ακρότατη παρανομία των μέτρων για τον κορονοϊό και κυρίως για την ανύπαρκτη επιστημονικότητα στήριξης των υποτιθέμενων επιστημονικών απόψεων των κυβερνητικών "ειδικών", προχώρησε σε μία απόφαση θεωρώντας νόμιμη και απαραίτητη αυτή την ακρότατη παρανομία και μη επιστημονικότητα των μέτρων. Ξέπλυνε την φασιστική βρωμιά από το χαράτσι των 100 ευρώ πού φόρτωσε το κυβερνητικό καθεστώς του Μητσοτάκη στους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις