Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Επιστολή του ΑΚΚΕΛ στον Υπουργό Υγείας για άμεση αποκατάσταση των ανεμβολίαστων υγειονομικών

                                                                                                                                             25/10/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Την άμεση αποκατάσταση των ανεμβολίαστων υγειονομικών ζήτησε το ΑΚΚΕΛ από τον Υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη, τώρα που δημοσιοποιείται ευρύτερα η πραγματικά επιστημονική γνώση και απόψεις για τον κορονοϊό και τα εμβόλια και αποκαλύπτεται η εκδικητική μανία κυβερνητικών και άλλων. Το ΑΚΚΕΛ εκτός από την αποκατάστασή τους, ζήτησε επιπλέον την αποζημίωση των υγειονομικών που έπεσαν θύματα αυτής της εκδικητικής μανίας.

 

------------- Το κείμενο της επιστολής -------------

            κ. Υπουργέ,

            Όπως καλά γνωρίζετε μετά τις αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις και στα ελληνικά μέχρι και για συγνώμη κρατικών αξιωματούχων οι οποίοι συμπεριφέρθηκαν ρατσιστικά εναντίον δημοσίων λειτουργών και άλλων που δεν εμβολιάστηκαν, είναι υποχρεωτικό για εσάς να σταματήσετε κάθε διάκριση εναντίον των ανεμβολίαστων υγειονομικών. Ο λόγος των πραγματικών επιστημόνων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έχει αρχίσει και γίνεται γνωστός και αποδεκτός ως πραγματική επιστήμη, σε αντίθεση με τους στρατευμένους και κομματικά ελεγχόμενους επιστήμονες, οι οποίοι δικαιολόγησαν την εκδικητική μανία τόσο από πλευράς σας όσο και άλλων κύκλων της κυβέρνησης και του εξωτερικού εναντίον όσων δεν υπέκυψαν στις αντιεπιστημονικές και ακρότατα αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που προωθήσατε.

Το ΑΚΚΕΛ σάς καλεί άμεσα να σταματήσετε κάθε μορφής δίωξη εναντίον των ανεμβολίαστων υγειονομικών να τους επανεντάξετε άμεσα στο σύστημα υγείας φυσικά με τις απαραίτητες αποζημιώσεις που τους οφείλετε.

Με τιμή,

            [Υπογραφή]

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις