Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ καυτηριάζει το "όλοι φταίμε" του Μητσοτάκη

 9/3/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης δήλωσε τα ακόλουθα για το "όλοι φταίμε" που πέταξε ο Μητσοτάκης ώστε να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του για τις δολοφονίες στα Τέμπη:

«Οι ακριβοί επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη του άλλαξαν τώρα το ποίημα και από το φταίει μόνο ο σταθμάρχης τώρα λέει πως "όλοι φταίμε" . Εδώ υπάρχει όμως ένα τεράστιο θέμα όλες αυτές τις ημέρες το γαλάζιο χαφιεδότσουρμο από το Άδωνι, Πορτοσάλτε και όλη την συμμορία, μέχρι και τον τελευταίο βλάκα ψηφοφόρο της ΝΔ, μας είχαν πρήξει τα συκώτια πως πρόκειται μόνο για ανθρώπινο λάθος και δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από τον σταθμάρχη. Άθλια προπαγάνδα και ύβρεις απέναντι στους νεκρούς, ώστε να μην θιγούν τα μικροκομματικά πολιτικά συμφέροντα της παράγκας. Πως ακριβώς το έλεγαν; "είναι κρίμα για ένα κωλοτραίνο να χάσει ο Μητσοτάκης το τραίνο της εξουσίας".

Άραγε τώρα που ο "ηγέτης" τούς άδειασε, πόσο ηλίθιοι πρέπει να αισθάνονται; Η αλήθεια είναι ακριβώς αυτή που λέει ο Μητσοτάκης, όλοι μαζί φταίνε γιατί διαχρονικά από τα πακέτα Ντελόρ έως σήμερα, έφαγαν- έκλεψαν πάνω από 20 δισεκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια για τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Έχουμε σαφέστατη ομολογία και θα έπρεπε ήδη ο Ντογιάκος να έχει βγάλει ένταλμα σύλληψης (αυτά σε ευνομούμενες χώρες). Πρόκειται για επανάληψη του μαζί τα φάγαμε, απλά εδώ είναι μαζί σκοτώσαμε πάνω από 100 άτομα.

Από το ΑΚΚΕΛ στέλνουμε ό,τι στοιχεία συγκεντρώσουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αίτημα να προσκομιστούν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου θα δικαστεί το καθεστώς στην Ελλάδα για διασπάθιση κονδυλίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις