Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Η κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη «πούλησε» και την Σερβία για το Κοσσυφοπέδιο

26/4/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το ΑΚΚΕΛ ζητά από την Σερβία (κυβέρνηση και λαό) να κατανοήσουν ότι η Ελλάδα, κατά τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται υπό διαναζιστική Κατοχή όπως βρισκόταν υπό ναζιστική Κατοχή στον Β’ ΠΠ.

Υπό αυτό το πρίσμα της κατοχικής πραγματικότητας να δουν και αξιολογήσουν την προδοτική ενέργεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην ψηφίσει κατά της ένταξης του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ως γρανάζι πιστό στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, το κυβερνητικό καθεστώς Μητσοτάκη κρύφτηκε πίσω από την άνανδρη "ουδετερότητα" και δεν καταψήφισε την συμμετοχή του Κοσσυφοπεδίου, ενός κατασκευασμένου "κράτους" εγκληματιών πολέμου και εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου, που διατηρούν στο έδαφος τους και προστατεύουν την αμερικανική στρατιωτική βάση Bondsteel, γνωστή και ως μικρό Guantanamo για τα βασανιστήρια που γίνονται εκεί χωρίς όμως το Συμβούλιο της Ευρώπης ή άλλες εξωτερικές επιτροπές και ερευνητικές ομάδες να έχουν πρόσβαση σε αυτήν.

Αντί η Ελλάδα να ξεκινήσει διεθνή καμπάνια ξηλώματος αυτού του Βαλκανικού Άουσβιτς, η φιλοναζιστική φαμίλια του Μητσοτάκη συμμετέχει στο ξέπλυμα των εγκληματιών με ευρωπαϊκό περιτύλιγμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις