Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Το ΑΚΚΕΛ διαλύει τα πολιτικά καπνογόνα του Μητσοτάκη που διχάζουν το λαό και ενισχύουν τις διεθνείς συμμορίες

28/7/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

            Μέσα στους καπνούς από τους εμπρησμούς δασών των συμμοριών που εξυπηρετεί το Μητσοτακέικο, επωφελήθηκε το παρακράτος για να ρίξει ακόμη μία φορά καπνογόνα πολιτικού αποπροσανατολισμού ώστε να μην καταλάβει ο ελληνικός λαός τα παιχνίδια αυτών των συμμοριών και να παραμείνει διχασμένος ακόμη μία φορά.

            Το ΑΚΚΕΛ ενημερώνει συνοπτικά και στοχευμένα για να καθαρίσει το πολιτικό τοπίο:

1.         Όπως ανέκαθεν λέγαμε, σήμερα δεν υπάρχει σήμερα Αριστερά και Δεξιά, δηλαδή αυτοί οι διαχωρισμοί που υπήρξαν για μερικές δεκαετίες πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τον Ψυχρό Πόλεμο και την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

2.         Σήμερα έχει αναπτυχθεί το οργανωμένο έγκλημα σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει καταλάβει τις πολιτικές και επιχειρηματικές ηγεσίες σχεδόν όλων των δυτικών κρατών και να στηρίζουν το κύμα βαρβαρότητας που είναι γνωστό ως Παγκοσμιοποίηση-Γκλομπαλισμός και αποσκοπεί στην καταστροφή των εθνικών κοινωνιών και κρατών, όπως επίσης και κάθε εθνικού χαρακτηριστικού και εθνικής κυριαρχίας, εθνικής παραγωγής, εθνικών πλουτοπαραγωγικών πόρων κλπ.

3.         Σήμερα υπάρχει ο Καθεστωτικός χώρος της Γκλομπαλιστικής Βαρβαρότητας και ο Αντικαθεστωτικός  χώρος του Πολιτισμού, της Δημοκρατίας και της εθνικής ακεραιότητας, εθνικής κυριαρχίας, όπου οι πολίτες έχουν την εξουσία και όχι κάποιοι διεφθαρμένοι και διεστραμμένοι «ελίτ».

4.         Ο Αμερικανογερμανικός Ναζισμός και ο μπολσεβικισμός της Ανατολικής Γερμανίας με την Στάζυ είναι οι δύο βασικοί πυλώνες της γκλομπαλιστικής βαρβαρότητας που αντιμετωπίζουμε. Αλλά δεν είναι καθαρά γερμανικά, έχουν αμερικανοποιηθεί σε δύο περιόδους. (1) Αμέσως μετά τον Β' Π.Π. όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το κράτος του Βατικανού διέσωσαν χιλιάδες Ναζί εγκληματίες και τους μετεγκατέστησαν στην Βόρεια και Νότια Αμερική ώστε οι ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις και τα δίκτυά τους. (2) Αμέσως μετά τον Ψυχρό Πόλεμο όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες ουσιαστικά αγόρασαν τους κατασκόπους και τα στελέχη της Ανατολικογερμανικής υπηρεσίας ασφαλείας και κατασκοπείας Στάζυ. Αυτή την ανατολικογερμανική μπολσεβίκικη γνώση προσωπικής κατασκόπευσης κάθε πολίτη αντιμετωπίζουμε σήμερα με τα τεχνολογικά και πολιτικά μέτρα που εξαπολύονται σε όλη τη Δύση.

5.         Το Μητσοτακέικο είναι ένα από τα μαφιόζικα δίκτυα και ομάδες αυτών των αμερικανοποιημένων ναζιστών μπολσεβίκων, που δουλεύουν για να κατασκευάσουν τη νέα μορφή της Άριας Φυλής δηλαδή των αυτοχαρακτηριζόμενων "ελίτ", τις οποίες εμάς θέλουν να μάς κάνουν να υπηρετούμε. Οι διαστροφές από την διατροφή με έντομα, συνθετικά κρέατα κλπ μέχρι την οντολογική αλλοίωση της ανθρώπινης φύσης ακόμη και με σεξουαλικούς ακρωτηριασμούς, αποτελούν τμήμα της κατασκευής υποτακτικών της νέας Άριας Φυλής αλλά και των Άριων "γαλαζοαίματων αρχόντων".

6.         Οι άνθρωποι του Κώστα Σημίτη και του Γιωργάκη Παπανδρέου διανεμήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ (και στη Νέα Δημοκρατία σε μικρότερο ποσοστό) όταν μετά το πρώτο Μνημόνιο εξοντώθηκε εκλογικά το ΠΑΣΟΚ. Μετά από τις πρόσφατες εκλογές αποκαλύφθηκε ότι όλο αυτό το πολιτικό και στρατηγικό απόστημα διοχετεύτηκε στη Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ παραδόθηκε στην μοίρα του. Το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει τον ρόλο που είχε, αφού ό,τι είχε να δώσει στο καθεστώς το έδωσε και όπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα φυτοζωεί ουσιαστικά σε μονοψήφια ποσοστά.

7.         Ο χώρος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ είναι ένας ενιαίος καθεστωτικός χώρος με ξεκάθαρο ναζιστικό στοιχείο το οποίο εκπορεύεται από τον οικογενειακό χώρο του Μητσοτακέικου. Αυτοί είναι ο ναζιστικός χώρος και κατασκευάσματα τύπου Χρυσής Αυγής λειτουργούν ως αλεξικέραυνο και παραπλάνηση (Ναζιάρες μαζορέτες) για να μην προσέχουμε τα πραγματικά επιχειρησιακά ναζιστόμουτρα.

8.         Η ευθύνη και κατάκριση κατά ανθρώπων όπως ο Κασιδιάρης κλπ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ανήκουν στον πατριωτικό χώρο που πολεμάει για την εθνική ακεραιότητα, ανεξαρτησία κλπ, έγκειται στο ότι συντηρούν μία γκρίζα κατάσταση, που επιτρέπει να αποδίδεται εξτρεμιστικό μέχρι και ναζιστικό χαρακτηριστικό στον πατριωτικό-αντικαθεστωτικό χώρο. Ο Βελόπουλος επίσης διατηρεί συνεργασία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με φιλοναζιστικό κόμμα της Βαλτικής και το MVRO των Βούλγαρων κομιτατζήδων.

9.         Η αντιναζιστική συμπεριφορά και πολιτική λειτουργία όπως επίσης και η δημόσια δήλωση καταδίκης του Ναζισμού και των ενεργειών του και αποτελεσμάτων τους στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο είναι υποχρέωσή τους, για να διαλύσουν την γκρίζα κατάσταση και να μην χρησιμοποιούνται ως όπλα του καθεστώτος της παγκοσμιοποίησης κατά των πατριωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις