Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΑΚΚΕΛ: Μιχάλης Κατσουρής - Σίμος Παναγιωτίδης, δύο ήρωες σε Αθήνα και Ντονμπάς στη μάχη κατά του Ναζισμού

16/8/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Με δεσμούς αίματος ενώθηκαν τον Αύγουστο του 2023 η Νέα Φιλαδέλφεια της Αθήνας και το Ντονμπάς. Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους παρακρατικούς ναζιστές της Κροατίας, τα υπολείμματα των Ουστάσι, έχει συνταράξει όλη την Ευρώπη καθιστώντας τον ένα από τα θύματα του Ναζισμού και των αμετανόητων συμμοριών του που εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη και στις μέρες μας, έχοντας καταλάβει την εξουσία στην Ουκρανία και συνδέοντας όλα τα δίκτυά του ακόμη και στην Ελλάδα και στην Κροατία.

            Ο Σίμος Παναγιωτίδης όμως που πέθανε λίγες ημέρες μετά από τον Μιχάλη πολεμώντας τους ίδιους Ναζί στο Ντονμπάς για την απελευθέρωσή του και όλης της Ουκρανίας από τις ναζιστικές συμμορίες που ανέτρεψαν την εκλεγμένη κυβέρνηση και έγιναν δοσίλογες βδέλλες για το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και της Βρετανίας, χρειάζεται επίσης να τιμηθεί για τον αγώνα που έδωσε σε πολύ υψηλότερο, πολεμικό, επίπεδο. Ήταν ο επικεφαλής στην Ελλάδα της Αυτοκρατορικής Παλαιστινιακής Ορθόδοξης Ένωσης και πολεμήθηκε από τον ίδιο τον πραξικοπηματία πρέσβη Πάιατ. Η είδηση του θανάτου του στο μέτωπο του Ντονμπάς, πολεμώντας μαζί με τους Έλληνες, Ρώσους και άλλους για την απελευθέρωση από τον ναζιστικό ζυγό του καθεστώτος του Κιέβου, προκάλεσε φυσικά λύπη για την απώλειά του αλλά και υπερηφάνεια διότι Έλληνες ακόμη πολεμούν κατά του Ναζισμού, ακόμη και αν η Ελλάδα βρίσκεται πάλι υπό ναζιστική Κατοχή και οι αντιστασιακές δυνάμεις πολεμούμε για την απελευθέρωση.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις