Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Η προσέγγιση του ΑΚΚΕΛ για ψήφο στις αυτοδιοικητικές εκλογές

7/9/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Το πρώτο πράγμα που ανεπιφύλακτα λέει το ΑΚΚΕΛ στους ψηφοφόρους για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είναι σε καμία περίπτωση να μην υποστηρίξουν συνδυασμούς και υποψηφίους που υποστηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, με “χρίσμα” ή με άλλον τρόπο. Στις εκλογές του Ιουνίου το καθεστώς Μητσοτάκη έλαβε 21% του εκλογικού σώματος αλλά έκλεψε το 57% των εδρών του Κοινοβουλίου. Οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ είναι κλεπταποδόχοι, δέχθηκαν να πάρουν κλεμμένη βουλευτική έδρα που κλάπηκε από άλλους μέσω του ακρότατα αντιδημοκρατικού εκλογικού συστήματος, που αλλοιώνει το πολίτευμα της αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας. Αυτό βέβαια ΔΕΝ αμνηστεύει το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι όμοιοι υπόνομοι με τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Όλοι κυριαρχούνται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Σημίτη-Γιωργάκη.

            Στην τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί ο ελληνικός λαός να διορθώσει την κατάσταση σε κάποιο βαθμό επιλέγοντας αυτόνομους και ανεξάρτητους υποψηφίους, κυρίως αν είναι σε συνδυασμό “ανταρτών” ακόμη και αν είχαν κάποια κομματική εμπλοκή, αρκεί να μην σχετίζονται με τον “επίσημο” συνδυασμό της ΝΔ. Από το ΑΚΚΕΛ ευχόμαστε κανένας συνδυασμός που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία να μη φτάσει ούτε καν στον δεύτερο γύρο. Αυτή θα είναι πραγματική νίκη του λαού, όσο πιο κοντά πλησιάσουμε σε αυτό.

Το ουσιαστικό στοιχείο στο μαύρισμα αυτών που υποστηρίζονται από το καθεστώς Μητσοτάκη είναι διότι αρκετοί από αυτούς δεν θέλουν να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά θα δουν την εκλογή τους ως πρώτο βήμα βουλευτοποίησης για πακετάρισμά τους στα γρανάζια εξουσίας που εξυπηρετεί το μητσοτακέικο. Έτσι απλά και κυνικά.

            Με αυτό το σκεπτικό το ΑΚΚΕΛ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ακόμη και για υποψηφίους που εμφανίζονται ως αγρότες, αλλά είναι είτε αμετανόητοι κομματοσαλίγκαροι, είτε “αγροτοπατέρες”, είτε γρανάζια εξυπηρέτησης κυκλωμάτων από “αγροτοπατέρες” του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας ακόμη και κατά των πραγματικών αγροτών. Αν όμως σχετίζονται με το ΑΚΚΕΛ, είναι αποδεδειγμένα μαχητές και αξιόπιστοι.

            Υπάρχουν όμως και αλλά εξίσου σημαντικά στοιχεία. Πολύ σπάνια η τοπική αυτοδιοίκηση συμπεριφέρθηκε ως αυτο-διοίκηση, δηλαδή διοίκηση αυτόνομη από την κεντρική εξουσία των Αθηνών που λειτουργεί για το καλό της τοπικής κοινότητας ακόμη και ερχόμενη σε σύγκρουση με την Αθήνα όταν οι διεφθαρμένες και εξαγορασμένες κυβερνήσεις προκαλούσαν το κακό της τοπικής κοινότητας με διάφορες παρανομίες.

            Το ΑΚΚΕΛ θα επικεντρωθεί σε λίγους από τους πολλούς σχετικούς τομείς που υπάρχουν και ειδικότερα για την δασοπροστασία, τον Υγειονομικό Φασισμό από το 2020 και μετά, την υπονόμευση και σημαντική καταστροφή της ελληνορωσικής συνεργασίας από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, κλπ.

            Ξεκινώντας με το άμεσο πρόβλημα των δασικών πυρκαγιών και με δεδομένο, όπως αποκαλύπτεται διαρκώς, ότι πολλά κονδύλια δασοπροστασίας στις περιφέρειες και δήμους που έχουν καεί, δεν αξιοποιήθηκαν για δασοπροστασία, ή οι κομματικές ηγεσίες των περιφερειών ή δήμων είχαν παρατήσει τα πάντα στο έλεος του Θεού, το ΑΚΚΕΛ καλεί το εκλογικό σώμα σε εκείνες τις περιοχές, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Βόρεια Ελλάδα, να μην αφήσουν εκλογικά αναπάντητη αυτή την αλητεία και αναισθησία.

            Όμοια αλητεία και αναισθησία υπήρξε από πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά τη διάρκεια των φασιστικών μέτρων για τον κορονοϊό, τα οποία σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ κομματικής και καθεστωτικής υποταγής, γίνονταν βασιλικότεροι του βασιλέως, όχι μόνο σε καρφώματα αλλά και σε υπόγειους εκβιασμούς και εκφοβισμούς κατά πολιτών που δικαιολογημένα αμφισβητούσαν την επιστημονικότητα και τη δημοκρατικότητα αυτών των μέτρων. Όλοι αυτοί είναι συμμορίτες που οι ψηφοφόροι οφείλουν να τους πετάξουν από δήμους και περιφέρειες.

            Τέλος, ίσως το σπουδαιότερο (διότι περιέχει αποδεδειγμένα στοιχεία εσχάτης προδοσίας και συνεργασίες με ανθελληνικά συμφέροντα και δυνάμεις στην Αγγλία και ΗΠΑ) αφορά την υπονόμευση και σε μεγάλο βαθμό καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων και συνεργασίας από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας που συνεχίζεται όμως μέχρι και σήμερα. Το ΑΚΚΕΛ έχει δώσει αγώνα για την ανοικοδόμηση και την αποκατάσταση των σχέσεων της πατρίδας μας με τη Ρωσία, αρχικά διότι και οι δύο είμαστε στόχοι των ίδιων ναζιστικού τύπου και υποβάθρου συμφερόντων στην Δύση, αλλά κυρίως διότι γνωρίζει και έχει αποκαλύψει ότι πλήθος κυβερνητικών πολιτικών και άλλων αξιωματούχων στην Ελλάδα, από το 2015 και μετά, χρησιμοποιήθηκαν από το βαθύ κράτος της Βρετανίας και των ΗΠΑ για την καταστροφή κάθε προϊόντος ελληνορωσικής συνεργασίας. Ακόμη και πολιτιστικού ώστε να κυριαρχήσει η υπονομευτική δυτική ισχύς και εξουσία σε κάθε τομέα της ζωής μας, παράγοντας όλα αυτά που βλέπουμε και υποφέρουμε σήμερα.

            Το αυτοδιοικητικό μέτωπο είναι πολύ σημαντικό σε αυτόν τον κατά βάση αντιναζιστικό αγώνα, δεδομένου ότι όπως έδειξαν οι εμπειρίες από την υπονόμευση που έγινε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας από την Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Βέροια κλπ μέχρι ακόμη και την Κόρινθο και αλλού (από το 2015 και με κορύφωση το 2018 και εξακολούθηση μέχρι σήμερα), αρκετά άτομα του αυτοδιοικητικού χώρου στρατολογήθηκαν, από αγγλικές και αμερικανικές παρακρατικές συμμορίες και ΜΚΟ, κατά της ελληνορωσικής συνεργασίας. Συμμετείχαν αποφασιστικά στην άρνηση ζωτικής σημασίας υπηρεσιών και προϊόντων και προκαλώντας ζημιές πού φτάνουν ακόμη και μέχρι τις καταστροφές των δασών που πρόσφατα είδαμε. Το ΑΚΚΕΛ έχει εκτεταμένα αναφερθεί και αυτές τις καταστροφές από το 2019 και μετά και είμαστε ίσως οι μοναδικοί που σταθερά και ασυμβίβαστα διατηρούμε το θέμα στην δημοσιότητα όσο και αν τα καθεστωτικά Media προσπαθούν να το θάψουν.

            Αυτοδιοικητικούς υποψήφιους που αναγνωρίζουν αυτήν την υπονόμευση στις ελληνορωσικές σχέσεις και δεσμεύονται να εργαστούν για να την ανατρέψουν και να αποκαταστήσουν τις σχέσεις με τη Ρωσία, το ΑΚΚΕΛ θεωρεί ότι έχουμε υποχρέωση να τους στηρίξουμε όλοι και να τους ψηφίσουμε, έτσι ώστε να αναδειχθεί μέσα στην τοπική αυτοδιοίκηση ένα ισχυρό δυναμικό ανθρώπων και προτάσεων, που θα υλοποιηθεί ως ενέργειες, ακόμη και νομικής μορφής, ώστε να τονωθούν οι δήμοι και οι περιφέρειες μέσω της ελληνορωσικής συνεργασίας πού λυσσασμένα χτυπήθηκε από νοσταλγούς των Ναζί οι οποίοι σήμερα ακόμη κυβερνούν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις