Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Θεμελιώνεται η εκλογική συμμαχία του ΑΚΚΕΛ με το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων και το ΜΑΖΙ για μία ελεύθερη Ελλάδα

16/2/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Θεμελιώδες γεγονός και ορόσημο της εκλογικής συμμαχίας ανεξάρτητων και αξιόπιστων πολιτικών κομμάτων αποτελεί η τριμερής συνάντηση του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων (ΚΕΚΑ), του ΜΑΖΙ για μία ελεύθερη Ελλάδα και του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) στην Αθήνα.

            Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Όασις της Γλυφάδας  την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 6 μ.μ. και θα αποτελέσει την πρώτη δημόσια (και ανοιχτή στο κοινό) εκδήλωση των τριών κομμάτων, που έχουν αποφασίσει να συμμαχήσουν για κοινή κάθοδο στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο 2024, οι οποίες είναι οι σημαντικότερες που θα διεξαχθούν στην ιστορία του θεσμού.

            Η εκλογική συμμαχία παρέχει σε όλο το εκλογικό σώμα μια πραγματική, υγιή, ανεξάρτητη και αξιόπιστη εκλογική επιλογή με ανθρώπους που μπορεί ο κάθε ψηφοφόρος να εμπιστευθεί, που έχουν εργαστεί στην ζωή τους και υφίστανται τα ίδια προβλήματα όπως κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που δεν ανήκει στο σύστημα και στο σημερινό κυβερνητικό καθεστώς. Με αυτή την συμμαχία οι πολίτες έχουν επιλογή.

Σε μία χρονική συγκυρία που τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας μοιάζουν  με καζάνι που βράζει, η κυβερνητική εξουσία προσπαθεί να φιμώσει την βούληση του λαού.

  • Ακρίβεια που δυσκολεύει την επιβίωση των περισσότερων,
  • Ενεργειακό,
  • Τους αγρότες και κτηνοτρόφους στους δρόμους αντιμέτωπους με τον αφανισμό της πρωτογενούς παραγωγής,
  • Υποβάθμιση του Ελληνικού Πανεπιστημίου,
  • Νομοσχέδια που περνούν νύχτα και γίνονται νόμοι όπως ο νόμος "Άργος" που αφανίζει την Ελληνική κυνοφιλία και στην ουσία στοχεύει στην κατάργηση του κυνηγιού,
  • Καταστροφή της Ελληνικής φύσης με την αλόγιστη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα παρθένα Ελληνικά βουνά,
  • Με στρατευμένα ΜΜΕ που στόχο έχουν να αποπροσανατολίζουν την γνώμη του Ελληνικού λαού.

Ήρθε η ώρα οι Ελεύθεροι άνθρωποι,  οι πραγματικοί Δημοκράτες να πουν ΟΧΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις