Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΑΚΚΕΛ: Μητσοτάκης και ΣΙΑ δεν θα δώσουν ΠΟΤΕ τίποτε στους αγρότες και όλους μας, γιατί τα έχουν ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ακριβώς έτσι

11/3/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Το ΑΚΚΕΛ για άλλη μία φορά τονίζει ότι ο Μητσοτάκης και η συμμορία του (υπό την μορφή κυβέρνησης) ΔΕΝ θα βοηθήσουν τους αγρότες, αλλά ούτε και κανέναν άλλο στην Ελλάδα, δεν θα βελτιώσουν καμμία κατάσταση για τον λαό, γιατί υπάρχουν και λειτουργούν ΜΟΝΟ για να καταστρέφουν την φυσική αγροτική παραγωγή τροφίμων.

Μητσοτάκης, Αυγενάκης κλπ πήγαν στις Βρυξέλλες και ΖΗΤΗΣΑΝ να μειωθούν οι επιδοτήσεις στους Έλληνες αγρότες ακόμη και συνολικά η βοήθεια σε αγρότες στην ΕΕ. Τί πηγαίνουν οι αγρότες να τους συναντήσουν; Τί περιμένουν; Δεν τους σιχάθηκαν; Θα σας αποζημιώσουν, θα σας στηρίξουν αυτοί που υπάρχουν για να σας εξαφανίσουν μαζί με την πρωτογενή παραγωγή; Αφού συνθετικό κρέας, σκουλήκια, έντομα κλπ σχεδιάζουν να δίνουν στον κόσμο, η κανονική, παραδοσιακή παραγωγή τροφίμων είναι στόχος τους να εξαλειφθεί. Ο Μητσοτάκης μάλιστα έχει λυσσάξει να καταστρέψει όσο το δυνατόν περισσότερα μέχρι και στα εθνικά θέματα και άμυνα διότι δίνει εξετάσεις να τον εμπιστευθούν οι συμμορίες για μία θέση σε διεθνή οργανισμό όπως το ΑΚΚΕΛ τονίζει εδώ και χρόνια. Μόνο αν εξοντωθεί στις εκλογές, θα σωθεί η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις