Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ο Διχασμός υπέρ ή κατά της Αστυνομίας ευνοεί μόνο το διχαστικό καθεστώς του δικομματισμού

 10/3/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            «Ποιός κερδίζει;». Αυτή την ερώτηση να κάνουμε όλοι όταν βλέπουμε την διχαστική κατάσταση που διαμορφώνεται μετά από την επίθεση αστυνομικών κατά πολιτών στη Νέα Σμύρνη και την επακόλουθη επίθεση αγνώστων κατά αστυνομικών και τον τραυματισμό τους.

            Η απάντηση στο ερώτημα είναι ότι κερδίζει ο καθεστωτικός χώρος και ιδιαίτερα το διχαστικό στοιχείο του δικομματισμού. Είδαμε ότι με την επίθεση των αστυνομικών εναντίον πολιτών ανέλαβαν κυκλώματα του ΣΥΡΙΖΑ να "αξιοποιήσουν" το γεγονός, ενώ με την επίθεση και τον τραυματισμό αστυνομικών, σχεδόν αμέσως μετά, μητσοτακικά και σημιτικά κυκλώματα στη Νέα Δημοκρατία άρχισαν με τη σειρά τους την δική τους "αξιοποίηση" του γεγονότος. Από το ΑΚΚΕΛ αναρωτιόμαστε πόσο απασχολημένη ήταν και η "κοινότητα πληροφοριών" ("Λέγε μας ΕΥΠ") για το "δέσιμο" των καταστάσεων.

            Από την πλευρά μας προφανώς καταδικάζουμε την βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται, αλλά ακόμη χειρότερη είναι η συγκαλυμμένη, κατευθυνόμενη βία που αποσκοπεί στο να διχάσει τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία καταποντίζεται, ακόμη και οι ελεγχόμενες καθεστωτικές δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να το κρύψουν, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει από αυτόν τον καταποντισμό, σε μεγάλο βαθμό και λόγω της μνήμης που τώρα έχουν οι Έλληνες για τις προδοσίες π.χ. με άρωμα Κοτζιά & ΣΙΑ.

            Μόνο ο διχασμός μένει για να κρατήσουν τον λαό σε δύο κομμάτια και να σώσουν ότι μπορούν για τους εαυτούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις