Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Διεύρυνση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με το Αναπτυξιακό Κόμμα Ελλήνων Αποδήμων ΑΚΕΑ

 29/3/2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ενωτική Πρωτοβουλία διευρύνεται συνεχώς με κόμματα, κινήσεις και κινήματα που εκπροσωπούν κοινωνικές δυνάμεις και ενώνονται ισότιμα σε μια πλατιά πολιτική συμμαχία. Η ανοιχτή επιστολή δημόσια πρόσκληση της 21ης Μαΐου του 2020 είναι το σημείο αναφοράς όλων των κινημάτων στην οικοδόμηση ενός δημοκρατικού τείχους άμυνας στην χώρα και η συμβολή σε μια δημοκρατική διακυβέρνηση με διάχυση της ευημερίας σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

 


Το Αναπτυξιακό Κόμμα Ελλήνων Αποδήμων Α.Κ.Ε.Α συμφωνεί με το περιεχόμενο της ανοικτής επιστολής και αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τα κόμματα και κινήματα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Οι απόδημοι Έλληνες σε όλη την οικουμένη αποτελούν μια δεύτερη Ελλάδα με αστείρευτες δυνάμεις που μπορεί να συμβάλει στην αναγέννηση του έθνους και την σωτηρία του λαού μας από πολιτικές που τον οδήγησαν σε εξαθλίωση. Δεν λησμονούμε πως η κορυφαία πολιτική προσωπικότητα της νεότερης Ελλάδας, ο κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας ήταν Έλληνας της διασποράς.

 Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες που συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις