Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Προσφυγή του ΑΚΚΕΛ στην ΑΔΑΕ για παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών του κόμματος

 11/7/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών προσέφυγε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, καταγγέλλοντας ότι μετά την επίδοση εξωδίκου στον πρωθυπουργό για τον παράνομο και αντισυνταγματικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, έγιναν παραβιάσεις των κωδικών πρόσβασης σε Facebook, Twitter, Instagram καθώς και στο πολιτικό του email.

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα και με τις τηλεφωνικές συνομιλίες και συγκεκριμένα όταν συνομιλεί από κινητό σε κινητό πολλές φορές ακούγεται σαν μασημένη κασσέτα κασσετοφώνου. Σίγουρα δεν οφείλεται σε πρόβλημα της τηλεφωνικής συσκευής αφού αυτά τα "παράσιτα" δεν ακούγονται σε κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο, WhatsApp, Viber, Telegram, Skype κλπ.

            Αυτά τα φαινόμενα εμφανίστηκαν αμέσως μετά την υποβολή εξωδίκου στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη για την ακρότατη παρανομία της επιβολής εμβολιασμού, κάτω υπό συνθήκες επείγοντος με φαρμακευτικά σκευάσματα που δεν έχουν αναπτυχθεί όπως τα κανονικά εμβόλια, αλλά έχοντας αποκλείσει κανονικά εμβόλια και την  δυνατότητα του πολίτη να επιλέξει από όλα τα διαθέσιμα εμβόλια. Η διαφθορά στον ιατρικό, πολιτικό και μιντιακό χώρο έχει επίσης ρόλο αλλά είναι εκτός της δημοσίευσης τώρα.






 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις