Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

ΑΚΚΕΛ: Τρία χρόνια από το Kotzia Gate με την διατεταγμένη καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων και φιλοτουρκική υπηρεσία

 11/7/2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μαύρης Επετείου


            Τρία χρόνια κλείνουν, από την αποκάλυψη της πρακτοριάς του Κοτζιά με τις απελάσεις Ρώσων και εκδίωξη της Ρωσίας προς την Τουρκία, ώστε να στηρίξει εκβιαστικά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που χαρίζει την Μακεδονία ΜΑΣ στα ναζιστικά υπολείμματα των Σκοπίων. Στις 11 Ιουλίου 2018 έχουμε το σημείο καμπής στην πορεία των ελληνορωσικών σχέσεων όπου η Ρωσία σπρώχθηκε μακριά από την Ελλάδα και προς την Τουρκία. Οι αρχιτέκτονες αυτής της δόλιας επίθεσης πριν από τρία χρόνια, έχουν την ευθύνη για την ενίσχυση των σχέσεων της Τουρκίας με τη Ρωσία, διότι κατέστησαν την Ελλάδα εχθρικό χώρο, ελεγχόμενο από το παρακράτος των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας.

            Το ΑΚΚΕΛ έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρασκήνιο σε ΗΠΑ (ΜΚΟ Open Society του Σόρος) και Βρετανία (ΜΚΟ Integrity Initiative) που από το 2015 σχεδίαζαν την αντιρωσική επίθεση σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια με ΠΡΩΤΟ στόχο να αλλάξουν τη στάση των πολιτών απέναντι στο ναζιστικό πραξικόπημα που έκαναν στην Ουκρανία και να κατασκευάσουν «αποδοχή» του καθεστώτος Ποροσένκο.

Στην Ελλάδα είχε και έναν ΠΡΟΣΘΕΤΟ υπο-στόχο, την εκτόξευση λάσπης κατά σχεδόν του συνόλου του ελληνικού λαού ότι δωροδοκήθηκαν από τους Ρώσους για να αντιδράσουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών: Ότι δηλαδή κάθε διαμαρτυρία, αντίδραση και μη αποδοχή της προδοσίας από τον Κοτζιά και τον ΣΥΡΙΖΑ (και μετέπειτα της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Μητσοτάκη) οφείλεται αποκλειστικά στο ότι οι Ρώσοι «λάδωσαν» όσους αντιδρούν και όχι στο ότι ο Κοτζιάς μέσω του ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε την Ελλάδα και προσπάθησε να χαρίσει τη Μακεδονία ΜΑΣ στους Σκοπιανούς υπηρέτες των Ναζί.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι κατασκεύασαν την κρατική υπόσταση των Σκοπίων ως Μακεδονία για να αποτελέσει υπόσχεση προς τους σκοπιανούς αν υποστήριζαν και εντάσσονταν στις δυνάμεις εισβολής του Άξονα εναντίον της Ελλάδος στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο δικτάτορας Τίτο βρήκε έτοιμο προϊόν διχασμού για χρησιμοποίησή του επί Ψυχρού Πολέμου. Για να γίνει ξεκάθαρο: όποιος αποδίδει  οποιαδήποτε μορφή "μακεδονισμού" στα Σκόπια, υπηρετεί το ναζιστικό και φασιστικό προϊόν ισχύος του Μουσολίνι και του Χίτλερ. Είναι φασιστικό ναζιστόμουτρο.

 

            Στις 11 Ιουλίου 2018 η εγγλέζικη εφημερίδα Financial Times (FT) έγραψε ΠΡΩΤΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Greece to expel two Russian officials amid Macedonia dispute, δηλαδή ότι η Ελλάδα απελαύνει δύο Ρώσους αξιωματούχους σε σχέση με το θέμα του Μακεδονικού (την ελληνική Αντίσταση κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών). Η σεσημασμένη «εφημερίδα» του Εγγλεζισμού γνωστή ως «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», αμέσως στις 13:35 αναδημοσιεύει: «Απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα».

            Τα μιντιακά φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ξένου παράγοντα, όπως η Καθημερινή, η οποία "χρεώνεται" ως φιλονεοδημοκρατική, παρουσίασαν όλη την προδοσία ως νόμιμη έρευνα ελληνικών Υπηρεσιών Πληροφοριών και Ασφάλειας χωρίς όμως να δίνουν το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο για τη δολοφονία χαρακτήρων και την  καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων που έκαναν.

              Η εφημερίδα New York Times όμως, στις 9 Οκτωβρίου 2018, "έδωσε" στεγνά τα κυκλώματα του αμερικάνικου παρακράτους στην Ελλάδα γράφοντας ότι αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών παρακολουθούσαν και υπέκλεπταν επικοινωνίες Ελλήνων και Ελλήνων με Ρώσους. Οι ΗΠΑ έδωσαν στον Τσίπρα και Κοτζιά "στοιχεία" που είχαν επεξεργαστεί κατάλληλα για να δώσουν δικαιολογίες ώστε ο Κοτζιάς να κάνει τις απελάσεις προς υποστήριξη των Σκοπίων. ΚΑΜΙΑ ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών ή Ασφαλείας δεν έκανε δική της ανεξάρτητη έρευνα για την "ρωσική παρέμβαση" (όπως λένε) αλλά όλα δόθηκαν "μασημένα" από την Ουάσινγκτον αφού στοχοποίησε Έλληνες πολίτες με παρακολούθηση και υποκλοπές. Αν σε κάποια φάση χρησιμοποιήθηκαν Έλληνες υπάλληλοι υπηρεσιών πληροφοριών και ασφάλειας, τότε αυτοί χρησιμοποιήθηκαν σε πλαίσια ερευνών  ξένων Υπηρεσιών και ΟΧΙ των θεσμοθετημένων ερευνών από ελληνικές υπηρεσίες, συνεπώς αυτοί οι υπάλληλοι, στην κυριολεξία και με τον ορισμό εγχειριδίου, συνεργάστηκαν με ξένη δύναμη κατά Ελλήνων πολιτών και κατά των εθνικών συμφερόντων.

Αυτοί οι άνθρωποι που πριν τρία χρόνια έκαναν επιθέσεις αλητείας, συκοφαντίας και δολοφονίας χαρακτήρων (επιπρόσθετα με τα κατ’ εντολή πλήγματα στις ελληνορωσικές σχέσεις) δεν έδωσαν κανένα στοιχείο, καμία απόδειξη για τη «ρωσική συνομωσία». Ποτέ και κανένα στοιχείο. Η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με αυτούς και τις καταστροφές που έκαναν κατά των ελληνορωσικών σχέσεων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις