Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Δήλωση προέδρου του ΑΚΚΕΛ για την καλλιεργούμενη διχόνοια μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων

 17/7/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Σε μία προσπάθεια να εμποδιστεί ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και μη εμβολισμένους που επιχειρεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, για να μην παρασυρθούν μη εμβολιασμένοι και «τσιμπήσουν» στον διχασμό που προσπαθεί να επιβάλλει το οργανωμένο έγκλημα γύρω από τον Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ δήλωσε στο προφίλ του στο Facebook ότι θα φτάσει μέχρι και σε διαγραφή όσων βρίζουν και γενικά επιτίθενται σε εμβολιασμένους, ώστε όσοι αντιστέκονται στη επιβολή του εμβολιασμού με πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα να μην χρησιμοποιηθούν από το καθεστώς Μητσοτάκη στον διχασμό:

«Όποιος ανεμβολίαστος βρίζει ή καταριέται εμβολιασμένο θα διαγράφεται κατευθείαν από το προφίλ μου στο Facebook. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με ανθρώπους που φοβήθηκαν για την ζωή τους και αποφάσισαν να εμβολιαστούν. Με τίποτα δεν πρέπει να πέσουμε στο επίπεδο των ΜΜΕ και των οπαδών Μητσοτάκη ούτε να εκφράσουμε ρατσιστικό και φασιστικό λόγο όπως αυτοί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους εμβολιασμένους, πολλοί απ' αυτούς είναι συγγενείς και φίλοι μας. Δεν τους κρίνουμε και φυσικά δεν τους κατακρίνουμε. Όλοι μας αγωνιούμε για την υγεία μας και ο καθένας ας πράξει όπως τον φωτίσει. Το πρόβλημα είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα αντισυνταγματικά, ρατσιστικά, ναζιστικά, ανήθικα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων. Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να οδηγήσει την χώρα σε εμφύλιο σπαραγμό και επικίνδυνες για την χώρα ατραπούς. Κάνω έκκληση σε εμβολιασμένους και μη να μην πέσουν στην βρώμικη παγίδα του εθνικού διχασμού που προωθεί ο γιος του αποστάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις