Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΑΚΚΕΛ: Τώρα θα κινηθεί εισαγγελέας μετά από την απαγόρευση του ΕΟΦ στις «χάλκινες μάσκες» του Μητσοτάκη-Νταβέλη;

 5/8/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Μετά από τη διοχέτευση που έκανε το ΑΚΚΕΛ στα κοινωνικά δίκτυα (για να μην το θάψουν τα Πετσομένα κανάλια και οι στρατοχωροφύλακες του Facebook & ΣΙΑ) του εγγράφου από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων, με το οποίο απαγορεύει τη διάθεση μάσκας από τη γνωστή βιομηχανία του Λαρισαίου Νταβέλη, "κολλητού" του Μητσοτάκη, πρώτα από όλα έχουμε δικαίωση του αγώνα κατά της χρήσης μάσκας σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής. Αφετέρου όμως τίθεται το θέμα της υποχρέωσης του δικαστικού σώματος να κινηθεί για την δίωξη της επιβολής υποχρεωτικής χρήσης μάσκας διότι τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπήρχαν τεράστια οικονομικά συμφέροντα προσωπικά του Μητσοτάκη και όλου του κύκλου γύρω του, κομματικού κλπ.

            Ειδικότερα, ο ΕΟΦ στην διεύθυνση https://www.eof.gr/web/guest/withdrawalsmedical;jsessionid=5c4b9445feeb8338515a87757c49?p_p_id=62_INSTANCE_Eh5C&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=2&_62_INSTANCE_Eh5C_struts_action=%2Fjournal_articles%2Fview&_62_INSTANCE_Eh5C_groupId=12225&_62_INSTANCE_Eh5C_articleId=6294487&_62_INSTANCE_Eh5C_version=1.0 γράφει σχετικά:

«Ανάκληση «Ιατρικής μάσκας προσώπου, 3ών στρώσεων, Type II, εμποτισμένη με οξείδιο χαλκού, 50τμχ»

ΑΠ 68651
Ανάκληση «Ιατρικής μάσκας προσώπου, 3ών στρώσεων, Type II, εμποτισμένη με οξείδιο χαλκού, 50τμχ»
(Κατασκευαστής: LARISA FACE COVER Α Ε)»

Μάλιστα, όπως γράφτηκε στα τέλη Απριλίου 2020 (https://www.eleftheria.gr/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/258699.html κλπ) «Στη Λάρισα αναμένεται να βρεθεί μετά τις 4 Μαΐου κι αφού λήξουν οι περιορισμοί μετακινήσεων σε εθνικό επίπεδο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφθεί τη μονάδα παραγωγής πιστοποιημένων μασκών προσώπου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της «Lariplast», ώστε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας και να επιβραβεύσει τη λαρισινή προσπάθεια των κ. Νταβέλη, Τσερέπα, οι οποίοι με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να δώσουν λύση στο πρόβλημα της έλλειψης υγειονομικών μασκών στη χώρα μας με το εργοστάσιο που έστησαν σε χρόνο ρεκόρ.

Αυτό το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη (διήρκεσε 45 λεπτά) και στην οποία συμμετείχαν εκτός του ιδίου, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δημητριάδης, οι εκπρόσωποι της λαρισινής εταιρείας «Larissa face Cover» κ. Αχιλλέας Νταβέλης, Γιάννης Τσερέπας και ο πρόεδρος των «Πλαστικών Θράκης» Νίκος Χαλιουρής».

 

Προσωπικά ο ίδιος ο Μητσοτάκης πήγε στην εταιρεία για να δώσει στίγμα προσωπικής και κομματικής στήριξης. Ίσως για αυτό μάλιστα γκαντέμιασε τους ανθρώπους και απαγορεύτηκε η διάθεση των μασκών … λόγω οξειδίου χαλκού που προκαλεί κινδύνους για ην υγεία και το περιβάλλον. ΠΟΣΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΒΛΑΒΕΣ ΥΓΕΙΑΣ και πόση περιβαλλοντική καταστροφή έγινε από την εμμονή του Μητσοτακέικου και των συμμοριών γύρω του για υποχρεωτική χρήση μάσκας ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ;

Κύριοι εισαγγελείς, αναμένουμε. Το οικονομικό κίνητρο ήταν τεράστιο και όπως εκτεταμένα αναφέρθηκε προσωπικά για τον Μητσοτάκη, ενώ δεν υπήρξε επιστημονική τεκμηρίωση για τη χρήση των μασκών (φιμώθηκαν όλοι οι … αντιφρονούντες επιστήμονες και έκαναν παιχνίδι οι κομματικοί πλασιέδες), αντίθετα υπήρξε ευρύτατη επιστημονική τεκμηρίωση για τη μη αναγκαιότητα και για την επικινδυνότητα της χρήσης μάσκας από υγιείς ανθρώπους. Στην περίπτωση τώρα της απαγόρευσης αποδεικνύεται επιπλέον κίνδυνος από χαλκό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις