Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΑΚΚΕΛ: Δολοφονία παλιννοστούντων από Μητσοτάκη και τραπεζικές συμμορίες μέσα στα σπίτια τους

 14/9/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Ο αμετανόητα μισάνθρωπος Μητσοτάκης συνεχίζει την ρατσιστική εκστρατεία ανθρωποκτονιών Ελλήνων παλιννοστούντων από την πρώην Σοβιετική Ένωση, συνεργαζόμενος με τα σεσημασμένα τραπεζικά δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος, τα οποία υπηρετούσε μέχρι να λάβει … το «χρίσμα» της πολιτικής από τον διεστραμμένο Γερμαναρά Klaus Schwab του WEF.

Προσπαθεί να κλέψει τα σπίτια που η Ελλάδα έδωσε στους παλιννοστούντες (με δάνεια που είχαν την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου), βάζοντας τις Τράπεζες να εκβιάζουν και απειλούν με διαδικασίες κατάσχεσης. Το ΑΚΚΕΛ δύο φορές καταδίκασε αυτές τις γκανγκστερικές μεθόδους: (1) ΑΚΚΕΛ σε πρωθυπουργό: Σταματήστε την ρατσιστική επίθεση με κλοπή σπιτιών παλιννοστούντων  (https://akkelparty.blogspot.com/2021/08/blog-post_74.html) και (2) Ο Μητσοτάκης κλέβει τα σπίτια των παλιννοστούντων Ελλήνων για να τα χαρίσει σε λαθρομετανάστες-σκλάβους στις ΕΟΖ της Θράκης (https://akkelparty.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html).

Εντελώς … συμπτωματικά ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης εκδήλωσε ενδιαφέρον να βρεθούν άμεσα οικήματα στέγασης «προσφύγων και μεταναστών» και όχι υπό κατασκευή αλλά έτοιμα για κατοίκηση. Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: Η ΝουΔούλικη κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη ΚΛΕΒΕΙ τα σπίτια των Ορθόδοξων Ελλήνων παλιννοστούντων για να τα χαρίσει σε ισλαμιστές από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Συρία κλπ, δηλαδή κάνει εστιασμένη γενοκτονία με αντικατάσταση πληθυσμού στην Θράκη όπου βρίσκονται οι περισσότεροι.

Στις 22 Ιουλίου 2021 το ΑΚΚΕΛ έφτασε σε σημείο να στείλει την παρακάτω επιστολή στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη για να τον καταστήσει ΥΠΕΥΘΥΝΟ για οτιδήποτε γίνει, υπεύθυνο πολιτικά, ποινικά και αστικά:

 

 

------------------Η επιστολή----------------

 

 

ΣΧΕΤ.:           Ρατσιστική τραπεζική επίθεση κατά Ελλήνων παλιννοστούντων για κλοπή των σπιτιών που τούς δόθηκαν μετά από το 1990

 

 

            Κύριε Πρωθυπουργέ,

 

Τον τελευταίο καιρό κάπου 50.000 Έλληνες παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση δέχονται καταιγισμό εκβιαστικών εγγράφων από Τράπεζες, οι οποίες απαιτούν από αυτούς να πληρώσουν τα υπόλοιπα των δανείων, τα οποία όμως είναι με την εγγύηση του δημοσίου! Αυτή είναι μία καθαρά ρατσιστική πολιτική απόφαση κατά των Ελλήνων παλιννοστούντων, η οποία αποσκοπεί στο να κλέψει τα σπίτια που τους είχαν δοθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ (με ευρωπαϊκά κονδύλια) όταν η Ελλάδα τους προσκάλεσε, τους έφερε στην Ελλάδα για να σωθούν από ανθελληνικούς διωγμούς και εγγυήθηκε για τα σπίτια τους. Τα σπίτια σχεδόν για όλους είναι η μοναδική περιουσία τους.

Με ευρωπαϊκά κονδύλια που είχαν δοθεί στις ελληνικές κυβερνήσεις (και διαρκώς βούιζε ο τόπος ότι «τρωκτικά έφαγαν το μεγαλύτερο μέρος») μεταξύ 1990-2004 δόθηκαν στεγαστικά δάνεια στους παλιννοστούντες για την αγορά κατοικίας με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Θράκης για εθνικούς λόγους. Όπως γνωρίζετε, τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ τούς εκμεταλλεύονταν ψηφοθηρικά ακόμη και μέχρι πρόσφατα.

            Κατά την περίοδο των Μνημονίων οι Έλληνες εξοντώθηκαν οικονομικά από τα προδοτικά Μνημόνια, ομοίως και οι παλιννοστούντες Έλληνες από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα όπως όλοι στην Ελλάδα. Η πολιτική σας κατά την περίοδο του κορονοϊού, έδωσε τη χαριστική βολή σε όλους τους Έλληνες και φυσικά στους παλιννοστούντες. Όπως όλοι έτσι κι αυτοί δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν βασικές βιοτικές ανάγκες ούτε φυσικά τις δόσεις των δανείων, τα οποία κάλυπταν μέχρι τότε. Ας μην ξεχνάμε ότι κόψατε ακόμη και τις μικρές συντάξεις σε υπερήλικους παλιννοστούντες.

            Επιπλέον, όπως ισχύει με όλα τα δάνεια όλων των Ελλήνων πολιτών, οι ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών με χρήματα που φορτώθηκαν στον ελληνικό λαό την περίοδο των Μνημονίων, γνωρίζετε καλά ότι έχουν αφαιρέσει από τις τράπεζες και οποιοδήποτε άλλον οποιοδήποτε δικαίωμα διεκδίκησης οφειλομένων ποσών από αυτά τα δάνεια, διότι οποιαδήποτε κενά κεφαλαίου καλύφθηκαν από αυτά ακριβώς τα ποσά που φορτώθηκαν στον ελληνικό λαό την περίοδο των Μνημονίων. Εκτός του ότι τα δάνεια στους παλιννοστούντες ήταν με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και κανένας δεν μπορεί να τα διεκδικεί από τους ίδιους, τόσο αυτοί όσο και όλοι οι Έλληνες έχουμε ήδη πληρώσει αυτά τα ποσά και είναι αλητεία ο οποιοσδήποτε εκβιασμός και γενικά πίεση να ξαναπληρώσουν.

            Βεβαίως εσείς προσωπικά ως Πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, έχετε επίγνωση για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει το κόμμα σας, ενώ μαζί με όλες τις οφειλές από τα συστημικά-καθεστωτικά κόμματα όλοι μαζί συνολικά κοντεύετε να "χτυπήσετε" δισεκατομμύριο.

            Συνεπώς θα ήταν τιμιότερο, τόσο εσείς όσο και τα άλλα προαναφερθέντα κόμματα να καλύψετε τις ασύγκριτα μεγαλύτερες δικές σας υποχρεώσεις και να αναιρέσετε τις καταστροφικές συνέπειες της περιόδου των Μνημονίων και του κορονοϊού που επέφερε η πολιτική σας και όχι να κάνετε πολιτική ή να ανέχεστε ενέργειες εναντίον τέτοιων ανθρώπων στους οποίους έχετε δώσει την εγγύηση του Κράτους.

            Το ΑΚΚΕΛ καλεί εσάς, για λόγους Ελληνικού εθνικού συμφέροντος, άμεσα να σταματήσετε τις Τράπεζες και οποιονδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα να τρομοκρατεί και να εκβιάζει τους Έλληνες παλιννοστούντες, με μοχλό τα στεγαστικά δάνεια που έχουν εγγύηση Δημοσίου και να επεκτείνετε την αποπληρωμή τους κατά 50 έτη πάντα με την εγγύηση του Δημοσίου όπως αρχικά δόθηκαν και εγγυήθηκαν στους ανθρώπους.

 

           

            Με τιμή,

            [Υπογραφή]

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ εκθέτει τις Μαζικές Παραβιάσεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας που αποτελούν και εκλογικές παρεμβάσεις

4 /1/202 4 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Μία άρρωστη κατάσταση επικρατεί για πολλά χρόνια στον χώρο του Τύπου που (μεγάλο τμήμα του) έχει με...

Δημοφιλείς αναρτήσεις