Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Το Facebook μπλοκάρισε όλες τις σελίδες του ΑΚΚΕΛ με την πρόφαση ότι έχουν μεγάλη απήχηση

 6/2/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η επίθεση που έχει κάνει το Facebook κατά του ελληνικού πολιτικού κόμματος ΑΚΚΕΛ συνεχίζει την αλητεία με την οποία αντιμετωπίζει η εταιρεία την πολιτική Ελευθερία και για την οποία πολύ σύντομα θα πληρώσει αυτά που οφείλει.

            Αυτή τη φορά με τη δικαιολογία ότι ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ διαχειρίζεται σελίδες με μεγάλη πιθανή απήχηση ζητά ... την επαλήθευση του λογαριασμού του ΑΚΚΕΛ χωρίς όμως το ίδιο το ΑΚΚΕΛ να το έχει ζητήσει αυτό!!! Και μέχρι να επαληθευθεί (με διαδικασία η οποία δεν λειτουργεί) απαγορεύει στο ΑΚΚΕΛ να δημοσιεύει οτιδήποτε στο Facebook μέσω του λογαριασμού του προέδρου του κόμματος, Βάκη Τσιομπανίδη. Στο μεταξύ ακόμη και οι κωδικοί που του στέλνει με sms το ίδιο το Facebook βγάζει ότι είναι λανθασμένοι κωδικοί!!!

            Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν τέτοιες επιθέσεις αποτελούν επιθέσεις κατά των γραφείων του πολιτικού κόμματος, διότι οι λογαριασμοί facebook κλπ είναι ουσιαστικά το αντίστοιχο στον κυβερνοχώρο για τα γραφεία.

            Οι πρακτικές της Facebook και των άλλων αμερικανικών εταιρειών του διαδικτύου έχουν ήδη κριθεί παράνομες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός των άλλων παρανομιών που έχουν εντοπιστεί και επιβληθεί τεράστια πρόστιμα και το ΑΚΚΕΛ καλεί άμεσα την κυβέρνηση και όλους τους φορείς επίβλεψης αμέσως να σταματήσουν αυτή την επίθεση στα γραφεία του ΑΚΚΕΛ στον κυβερνοχώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις