Τρίτη 17 Μαΐου 2022

ΑΚΚΕΛ: Σε «Ελληνική Νυρεμβέργη» θα λογοδοτήσουν οι Μητσοτάκης-Δένδιας-Παναγιωτόπουλος κλπ, που ξεπλένουν το Ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς

 17/5/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Με κάθε τρόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη και τα Media του καθεστώτος προσπαθούν να προστατέψουν και να ξεπλύνουν τις ναζιστικές συμμορίες του Κιέβου που προκάλεσαν την ρωσική στρατιωτική επιχείρηση. Το ΑΚΚΕΛ όμως θα το υπενθυμίζει:

ΥΠΑΡΧΕΙ Ναζισμός στην Ουκρανία και κυβερνάει την Ουκρανία από το 2014 μετά από το πραξικόπημα

            Με πρωτοφανή λύσσα και αλαζονική έπαρση οι ανθέλληνες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη, έχουν λυσσάξει να φυτέψουν την Ελλάδα στο Ναζιστικό Άξονα και να παρουσιάσουν το Ναζισμό ως ... δύναμη κατά της ρωσικής επιθετικότητας! Δεν φτάνει που δεν προστάτευσαν τους Έλληνες της Ουκρανίας από τους διωγμούς και δολοφονίες που εξαπέλυσε εναντίον τους τα ναζιστικά τάγματα του σημερινού καθεστώτος, αλλά επιπλέον προστατεύουν αυτά τα ναζιστικά τάγματα και τα επιβραβεύουν για αυτές ακριβώς τις δολοφονίες και διωγμούς που στη συνέχεια εξαπέλυσαν και εναντίον των Ρώσων της Ουκρανίας.

Κανονικά θα έπρεπε και η Ελλάδα να συμμετέχει στο ξεβρώμισμα της Ουκρανίας από το Ναζισμό

Διαλύουν ακόμη και την Άμυνα της πατρίδας μας με τα οπλικά συστήματα που στέλνουν στο ουκρανικό ναζιστικό καθεστώς, για να έχουν μετά δικαιολογία την αδυναμία άμυνας, ώστε να αποστρατιωτικοποιήσουν τα νησιά του Αιγαίου όπως επιβάλλει η Ουάσιγκτον υπέρ της Τουρκίας. ΠΟΤΕ δεν υπήρξε σύγκρουση των καθεστώτων ΗΠΑ και Τουρκίας, μόνο θέατρο σύγκρουσης. Ο Πρόεδρος Biden δεν είπε τίποτα κατά της Τουρκίας στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κατοχικής Κυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πραγματικότητα και αλήθεια που τις φιμώνουν τα καθεστωτικά κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες είναι ότι η Ουκρανία μετά από το πραξικόπημα του 2014 είναι ναζιστική χώρα.

ΔΕΝ τελειώσαμε το ’40 με το Ναζισμό. Τότε τελειώσαμε με τον πρώτο μάνατζερ του Ναζισμού, τον Χίτλερ. Οι ΗΠΑ διαβρώθηκαν από τους Ναζί εγκληματίες που διέσωσαν και διέσπειραν σε ΗΠΑ και Καναδά (https://akkelparty.blogspot.com/p/ci-3-2019-https-infognomonpolitics.html) και (https://t.me/AKKELparty/195) και ανέλαβαν το «franchise» του Ναζισμού επί αμερικανικού εδάφους. Σήμερα εξαπέλυσαν το επιθετικό ναζιστικό «μάρκετινγκ». Η ναζιστοποίηση της Ουκρανίας με το πραξικόπημα του 2014 κατέστησε τους κατοίκους της χώρας ως τα πρώτα θύματα, αφού πάνω τους έστησε τον διχασμό και την οικοδόμηση της βάσης για υποδούλωση της Ευρώπης, ΗΠΑ και αυτού που θεωρείται «Δύση».

Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία, όλα πια έχουν αποκαλυφθεί, ότι το κυβερνητικό καθεστώς στις Ηνωμένες Πολιτείες ελέγχει το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (με πολύ μικρές εξαιρέσεις) με ίδιο τρόπο όπως η Σοβιετική Ένωση έλεγχε τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Ζούμε σε αμερικανοσοβιετική μορφή Κατοχής της Ευρώπης από το καθεστώς των ΗΠΑ. Ο ναζιστικός έλεγχος των ΗΠΑ επίσης είναι ΓΝΩΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ και οι 654 σελίδες από την Έκθεση του Τμήματος Ιστορίας της CIA (από τον Απρίλιο του 2003 χαρακτηρισμένη ως Απόρρητη και σήμερα αποχαρακτηρισμένη) αποδεικνύουν ότι και στις ΗΠΑ το γνώριζαν. Γι’ αυτό υποστηρίζουν και το συναδελφικό ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου.

            Οι σύγχρονοι δοσίλογοι στην κυβέρνηση, media κλπ, οι οποίοι ουσιαστικά έχουν διαπράξει προδοσία ίσως και χειρότερη από ότι οι δοσίλογοι του ’40,  θα αντιμετωπίσουν τη σύγχρονη Νυρεμβέργη, στην οποία θα τους φέρει ο ελληνικός λαός και το ΑΚΚΕΛ συμβάλλει σε αυτό.

            Όλες οι συμφωνίες που κάνει μία κατοχική κυβέρνηση και όλα τα ξεπουλήματα, ΔΕΝ έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα για τους πολίτες. Είναι ανυπόστατα για την Δημοκρατία, δεν είναι υπαρκτά και δεσμευτικά και όσοι τα προωθούν θα αντιμετωπίσουν Νυρεμβέργη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις