Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Το ΑΚΚΕΛ ψήφισε στο Twitter υπέρ της επαναφοράς του λογαριασμού του πρώην Προέδρου Trump

 21/11/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Το ΑΚΚΕΛ συνέβαλλε στην θεραπεία της αρρωστημένης κατάστασης από την φασιστική πρακτική του κλεισίματος ή παγώματος λογαριασμών χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα (cancel culture), ψηφίζοντας στο Twitter υπέρ της επαναφοράς σε λειτουργία του λογαριασμού του πρώην Προέδρου Trump των ΗΠΑ.

            Στην ψηφοφορία που έγινε το ΑΚΚΕΛ ήταν ένας από τους 7.814.267 χρήστες (το 51,8%) που ψήφισαν να επανενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του πρώην Προέδρου Trump. Ο συνολικός αριθμός χρηστών του είναι περίπου 250 εκατομμύρια. Συνολικά ψήφισαν 15.085.458 και κάθε ψήφος είχε σημασία διότι για μόλις 543.076 ψήφους οι χρήστες του Twitter ξεπέρασαν τους 7.271.191 που δεν ήθελαν να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του.

            Το ΑΚΚΕΛ δεν είναι μόνο λόγια αλλά συμμετέχει ενεργά, ανοιχτά και δημόσια υποστηρίζοντας κάθε ενέργεια και κάθε άνθρωπο πού εργάζεται κατά του καθεστώτος. Άσχετα τί νομίζει κάποιος για τον Trump, η εξουδετέρωση του λογαριασμού του στο Twitter από την προηγούμενη ιδιοκτησία και διοίκηση ήταν διεστραμμένα φασιστική και αλήτικη ενέργεια που δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να γίνει ανεκτή. Με δικαιολογία ότι υποστήριξε τους Αμερικανούς που έκαναν "ντου" στο Καπιτώλιο, η προηγούμενη ιδιοκτησία και διοίκηση τού έκλεισε τον λογαριασμό ενώ, αντίθετα, ο ίδιος ο Trump έγραφε  μηνύματα που ζητούσε από τους Αμερικανούς να είναι ψύχραιμοι, προφανώς για να μην δίνουν τέτοιες δικαιολογίες στο καθεστώς.

            Είναι γνωστό ότι το ΑΚΚΕΛ έχει υποστεί ανάλογη φίμωση από το Facebook, YouTube και τα άλλα δίκτυα των μεγάλων καθεστωτικών εταιρειών και κατανοεί πλήρως την κατάσταση για τον πρώην Πρόεδρο Trump. Προφανώς είμαστε ευχαριστημένοι και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι διότι είμαστε ανάμεσα στους περίπου 500.000 χρήστες του Twitter παγκοσμίως (το 0,2% των χρηστών) που κάναμε την διαφορά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις