Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΑΚΚΕΛ: Οι δικαστικοί ξεπέρασαν τα όρια με την ανακοίνωσή τους κατά του βουλευτή Κώστα Τζαβάρα

 28/11/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας κατά του βουλευτή Κώστα Τζαβάρα από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (που διερευνά το έγκλημα των υποκλοπών από το καθεστώς του Μητσοτάκη) δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη διότι έχει ξεπεράσει τα όρια όχι τόσο πολύ κατά του βουλευτή, αλλά κατά της νοημοσύνης του ελληνικού λαού και του πολιτικού κόσμου που δεν είμαστε πακεταρισμένοι στα συμφέροντα που ελέγχουν το κυβερνητικό καθεστώς. Η ΕΕΕ υποτίθεται απαντώντας στο σχόλιο του βουλευτή ότι οι δικαστικοί κλώθουν και δεν ασχολούνται με τα θέματα των υποκλοπών, παρά μόνο να μάθουν πώς έγιναν οι διαρροές (!), μεταξύ άλλων ανακοίνωσε:

«Οι παράγοντες του δημόσιου βίου που σε υψηλούς τόνους επικαλούνται τους εισαγγελείς και το αίσθημα εμπιστοσύνης προς την ελληνική δικαιοσύνη ή βάλλουν κατ’ αυτών, ανάλογα με το υπό συζήτηση θέμα και τη θέση που κατέχουν, πρέπει να αντιληφθούν ότι οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν ακολουθούν τις δικές τους κατά περίπτωση υποδείξεις και προτροπές ή τις ευμετάβλητες πλειοψηφίες της κοινής γνώμης, αλλά το Σύνταγμα και τους νόμους που είναι σύμφωνοι με αυτό, τους οποίους και οι ίδιοι οφείλουν να τηρούν, σεβόμενοι πρωτίστως την αρχή της διάκρισης των λειτουργιών του κράτους».

Από το ΑΚΚΕΛ επικεντρωνόμαστε μόνο στο σημείο ότι οι εισαγγελικοί λειτουργοί «ακολουθούν το Σύνταγμα και τους νόμους που είναι σύμφωνοι με αυτό», για να υπογραμμίσουμε ότι αυτό ΔΕΝ το κάνουν οι δικαστικοί. Με περίτρανες αποδείξεις από την εποχή των Μνημονίων μέχρι του Ιατρικού Φασισμού επί κορονοϊού και την καταστροφή της Εθνικής Άμυνας προς όφελος του ναζιστικού καθεστώτος που ελέγχει την Ουκρανία από το 2014 μετά από το πραξικόπημα (ως ενδεικτικά παραδείγματα απόλυτης αποτυχίας του δικαστικού σώματος να προστατεύσει το δημοκρατικό πολίτευμα και τους πολίτες), η ΕΕΕ θα ήταν σωστότερο να μην περιαυτολογεί την στιγμή μάλιστα που ο βουλευτής χρησιμοποίησε μία υπερβολικά ήπια έκφραση (οι δικαστικοί κλώθουν) που δεν περιγράφει πλήρως την κατάσταση.

            Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στην Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη αυτή η στάση αφού πάρα πολλές φορές οι πολίτες βλέπουν σε υποθέσεις τους να υπάρχει προκλητική στάση των δικαστικών, ενώ οι περιπτώσεις Πικραμμένου και Σακελλαροπούλου ενισχύουν την οργή των πολιτών. Ο πρώτος ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός-γέφυρα μεταξύ μνημονιακών προδοτικών κυβερνήσεων και σήμερα εξέχον στέλεχος του προδοτικού και παράνομου κυβερνητικού καθεστώτος Μητσοτάκη. Για την δεύτερη είναι ευρύτατη η πεποίθηση ότι ουσιαστικά «αγόρασε» την θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας μεταξύ άλλων και εξυπηρετώντας τα βρώμικα κυκλώματα «καθαρής ενέργειας» των αιολικών πάρκων φυτεμένα μέσα σε αναδασωτέες περιοχές, όπως επίσης και με την παράνομη αποστολή του Alexander Vinnik ως ενόχου στην Γαλλία για να σταλεί στις ΗΠΑ, ενώ τελικά στην Γαλλία απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες.

            Καλό θα είναι το ΔΣ της ΕΕΕ και οι δικαστικοί, να αντιληφθούν εγκαίρως σε τί κατάσταση έχει περιέλθει το δικαστικό σώμα στην υπόληψη των Ελλήνων και να δει τί μπορεί να διορθώσουν στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις