Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΑΚΚΕΛ: Στ(α) Έ(ξι) μέτρα της παραίτησης έστησε τον Πλεύρη η απόφαση του ΣτΕ για τους υγειονομικούς σε αναστολή

 25/11/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική "λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου" την παράταση μέχρι 31-12-2022 του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη. Οφείλει να παραιτηθεί από υπουργός και βουλευτής, αφού επέδειξε πραγματική λύσσα προς την αντίθετη κατεύθυνση, που κρίθηκε αντισυνταγματική, με διεστραμμένες απειλές και εκβιασμούς κατά των υγειονομικών που δεν υπέκυψαν στον ακρότατο αντιεπιστημονικό εμβολιαστικό φασισμό.

Το ΣτΕ έστησε Στα Έξι μέτρα της παραίτησης τον Πλεύρη και με αυτό τον τρόπο τον υποχρεώνει να δεχθεί πίσω στις δομές υγείας, όλους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που έθεσε σε αναστολή.

            Το γεγονός ότι το ΣτΕ ήταν αυτό που πήρε τέτοια απόφαση, ενώ παλαιότερα είχε τυφλά δει ότι τα «μέτρα» ήταν συνταγματικά ... υπό προϋποθέσεις, δείχνει ότι και τα κυκλώματα μέσα στο ΣτΕ πηδούν έξω από το καράβι του Μητσοτακέικου και Σημιτέικου που βουλιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΑΚΚΕΛ υπέγραψε Διακήρυξη εννέα ευρωπαϊκών κομμάτων για κοινή συμμαχία διάσωσης της Ευρώπης από τον γκλομπαλισμό

13/4/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Σε μία ιστορική συνάντηση για την μορφή και το μέλλον της Ευρώπης και στην σχετική υπογραφή Διακήρυ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις