Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Ακούστηκε η πρόταση του ΑΚΚΕΛ για ευρωπαίους δικαστικούς στην διερεύνηση των δεκάδων ανθρωποκτονιών στο τραίνο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 4/3/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Εξαιρετική,  χαρακτηρίζει το ΑΚΚΕΛ, την είδηση ότι ενεργοποιήθηκε Ευρωπαίος εισαγγελέας και για τη διαλεύκανση του ατυχήματος που προκάλεσε τον θάνατο δεκάδων Ελλήνων επιβατών στα Τέμπη.

Το ΑΚΚΕΛ αμέσως είχε κάνει ενέργειες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να μην υπάρξει αποκλειστικότητα στις έρευνες μόνο από το κυβερνητικό καθεστώς Μητσοτάκη, αλλά να υπάρξει εμπλοκή και ευρωπαϊκού δικαστικού προσωπικού  (https://akkelparty.blogspot.com/2023/03/blog-post_4.html Το ΑΚΚΕΛ ζητά ευρωπαϊκή δικαστική διερεύνηση από την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι τις δολοφονίες στα Τέμπη).

Στο σχετικό Δελτίο Τύπο γράφαμε «Ο πατέρας του δικηγόρου-κορακιού (που προστατεύει τα συμφέροντα εισπρακτικών εταιρειών και του παραιτηθέντος υπουργού Καραμανλή) δεν εμπνέει εμπιστοσύνη από τον Άρειο Πάγο, το αντίθετο μάλιστα. Χρειάζεται όλοι να απαιτήσουμε πλήρη έλεγχο και διερεύνηση όλων των πτυχών της ιστορίας από την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι την δολοφονία δεκάδων συμπολιτών μας Ελλήνων που έγινε στα Τέμπη. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς την εμπλοκή δικαστικού προσωπικού από την Ελλάδα. Ειδικά ο Άρειος Πάγος, στην συνολική έκφρασή του, φαίνεται να αποτελεί αποδεδειγμένα πια (μετά από τις πρόσφατες αποφάσεις) απειλή για την Δημοκρατία και τη λαϊκή εξουσία, που αποτελεί το θεμέλιό της».

            Από την αρχή αποδείχθηκε σωστή η τοποθέτησή μας όταν στην "Επιτροπή Γεραπετρίτη-ΤΕΡΝΑ" στην αρχική σύνθεση είδαμε το νούμερο ένα υπεύθυνο για την διάλυση του συστήματος ασφαλείας του ΟΣΕ, να είναι μέλος της Επιτροπής διερεύνησης!!! Φυσικά παραιτήθηκε μετά από την κατακραυγή που ξέσπασε αλλά βλέπουμε ότι το καθεστώς Μητσοτάκη με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ελέγξει τα πάντα για αυτόν ακριβώς τον λόγο χαιρόμαστε από την πλευρά του ΑΚΚΕΛ που ακούστηκε η πρόταση μας και συνεισφέραμε σε κάποιο βαθμό (ελπίζουμε μεγάλο) να φύγει από τα χέρια του Μητσοτακέικου ο έλεγχος του θανάτου των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις