Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Πατριάρχης και Αρχιεπίσκοπος είδαν μετά από τα Τέμπη τί όντα εξυπηρέτησαν σε COVID, Ουκρανικό, Μνημόνια;

 7/3/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

            Εξαιρετικά ενοχλητικό ήταν το θέαμα (ή θέατρο) κυβερνητικών και κομματικών στελεχών στο Φανάρι και στην Μητρόπολη Αθηνών με τον Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο στην επιμνημόσυνη δέηση για τους δεκάδες φονευθέντες στα Τέμπη από το "τραινάκι του τρόμου". Φονευθέντες από τους "επίσημους" που βρίσκονταν μαζί με τον Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο. Φονευθέντες από αυτή την κυβερνητική συμμορία της ΝΔούλας που διαμόρφωσε κάθε απαραίτητη συνθήκη για να πεθάνουν, πάνω στο έδαφος που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ με την κρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ … στην ιταλική κρατική εταιρία.

            Αυτά τα δύο πρόσωπα, που κατέχουν θεσμικές θέσεις στην Ορθόδοξη Εκκλησία, μαζί με τον ελεγχόμενο κύκλο της διοίκησης γύρω τους (και με τα μιντιακά τερματικά του Σόρος και Εγγλέζων παρακρατικών από ΜΚΟ), έχουν ξεκάθαρη ευθύνη που διατήρησαν το κυβερνητικό καθεστώς σε κατάσταση ισχύος ώστε να προκαλεί τέτοιες τραγωδίες. Αν δεν στήριζαν το καθεστώς κυρίως υπέρ του πραξικοπήματος με τον κορονοϊό και υπέρ του ουκρανικού ναζιστικού καθεστώτος (με αναγνώριση πραξικοπηματιών μπολσεβίκων Ναζί ως ορθόδοξους ιεράρχες!), τότε τα σημερινά μητσοτακοειδή θα είχαν πέσει. Θα είχε σταματήσει το φάγωμα κονδυλίων και θα είχε διορθωθεί η κατάσταση.

Ακόμη καλύτερα, θα μπορούσε να είχε προχωρήσει η ενοικίαση του δικτύου από τους ρωσικούς σιδηροδρόμους συνδυαζόμενη και με επένδυση για τη βελτίωση του υπάρχοντος δικτύου αλλά και τη δημιουργία νέου δικτύου σε Κρήτη, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και σε άλλα μέρη που μπορούσε να στηθεί σιδηροδρομικό δίκτυο, όπως το ΑΚΚΕΛ έχει δημοσιοποιήσει πολλές φορές. Δηλαδή όχι μόνο τώρα δεν θα είχαμε νεκρούς, αλλά θα είχαμε τουλάχιστον την πρώτη φάση της επέκτασης για τον σιδηρόδρομο σε όλη την Ελλάδα αξιοποιώντας τα κονδύλια, τα οποία θα είχαν σωθεί από τα δόντια των κομματόσκυλων. Και δύο εταιρίες θα ανταγωνίζονταν για εμάς, αλλά οι κατοχικές δυνάμεις αποφάσισαν και διέταξαν για πάγο στα ελληνορωσικά. Τόσο ο Πατριάρχης όσο και ο Αρχιεπίσκοπος συμμετέχουν σε αυτή την αντιρωσική λύσσα που ξεκίνησαν το 2015 οι παρακρατικές συμμορίες του Σόρος (OSIFE) και των εγγλέζων παρακρατικών (Integrity Initiative) και στέρησε την Ελλάδα από ρωσικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες που θα ήταν σωτήριες. Το ΑΚΚΕΛ δημοσίευσε πολλές φορές με αποδείξεις και έγγραφα, ενδεικτικά:

https://akkelparty.blogspot.com/p/integrity-initiative.html

https://akkelparty.blogspot.com/p/george-soros.html

https://akkelparty.blogspot.com/p/george-soros.html

https://akkelparty.blogspot.com/2021/10/blog-post_80.html

Δύο πολύτιμοι πυλώνες στήριξης του αποστήματος Σημίτη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ αποτελούν αυτά τα δύο πρόσωπα, που κατέχουν και εκθέτουν τον εκκλησιαστικό θεσμό του Πατριάρχη και του Αρχιεπισκόπου, όπως έχει αποδειχθεί από την μακρόχρονη συμπεριφορά τους και την διχαστική δράση τους. Η αντιεκκλησιαστική  αλαζονεία και εύκολη συνεργασία τους (ή έστω η μη-αντίθεσή τους) με άθεα και αντίχριστα άτομα και ομάδες στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ (και στον καθεστωτικό χώρο των ΗΠΑ) προκαλεί προβληματισμό, οργή και αποστασιοποίηση, ώστε αφενός μεν να προστατευθεί ο κάθε θεσμός και αφετέρου να περιοριστεί η καταστροφή που επιφέρουν, διότι τώρα έχει φτάσει σε ανυπόφορο σημείο.

            Μόνο το γεγονός ότι έχουν ιερωσύνη και ότι ο Θεός τούς ανέχεται (για δικούς Του λόγους), είναι αυτό που τούς σώζει. Τώρα στα Τέμπη βλέπουν τί είδους αναίσθητα και μισάνθρωπα ανθρωποειδή όντα έχουν εξυπηρετήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις