Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Το ΑΚΚΕΛ απαιτεί την παραίτηση υπουργού ΠΡΟΠΟ για τους δολοφονικούς ελιγμούς αστυνομικού γερανού κατά διαδηλωτών

 16/3/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το ΑΚΚΕΛ έχει αναφερθεί σε αστυνομικές ακρότητες και μέλη του μάλιστα έχουν πέσει θύματά τους, αλλά η εγκληματική οδήγηση του αστυνομικού που οδηγούσε γερανό και έπεσε πάνω σε διαδηλωτές για τις δολοφονίες των Τεμπών, είναι πέρα από κάθε όριο, δεν είναι ανεκτή.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ καθένας που έχει οποιοδήποτε ποσοστό ευθύνης. Πρώτος ο Υπουργός με παραίτηση ή αποπομπή αν είναι τόσο αναίσθητος καρεκλάκιας. Το ΑΚΚΕΛ θεωρεί αυτονόητη την απόταξη του αστυνομικού που οδηγούσε το όχημα ή απόλυσή του αν είναι ιδιώτης και την ποινική δίωξή του για φυλάκιση.

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό διότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι απομονωμένες προσωπικά σε ορισμένους αστυνομικούς και για αυτόν το λόγο χρειάζεται οπωσδήποτε τα συνδικαλιστικά όργανα του αστυνομικού προσωπικού να καταγγείλουν αυτή την εγκληματική πράξη κατά πολιτών διότι σε διαφορετική περίπτωση οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών θα είναι συνένοχες σε αυτό το έγκλημα. Από τα τρίκυκλα με τους Γκοτζαμάνηδες βρεθήκαμε στους γερανούς των Ναζί του Μητσοτάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις