Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Το ΑΚΚΕΛ ενημερώνει τους ψηφοφόρους για τις παγίδες και ιδιοτροπίες που απαγόρευσαν την «εκλογική συνεργασία πατριωτικών δυνάμεων»

19/4/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Πολύ συχνά ακούμε για αυτό που ονομάστηκε «εκλογική συνεργασία πατριωτικών δυνάμεων» (κομμάτων, κινήσεων, ατόμων), ώστε οι πατριωτικές δυνάμεις να ενωθούν σε κοινή εκλογική κάθοδο. Είναι το σημείο εστίασης δράσεων του ΑΚΚΕΛ για πολλούς μήνες, αλλά και πριν κάθε εκλογική αναμέτρηση. Η πλειοψηφία των πολιτών που βλέπει ότι οι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ πραγματικά «είναι ίδιοι» και αλληλοσυμπληρώνονται, απαιτεί (και καλά κάνει) να ενωθούν τα κόμματα του χώρου που χαρακτηρίζεται «πατριωτικός χώρος». Γιατί δεν έγινε μέχρι τώρα; Το ΑΚΚΕΛ σε αυτό θα απαντήσει ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, αποκαλύπτοντας απαράδεκτες καθεστωτικές, διασπαστικές συμπεριφορές που προήλθαν από άτομα, τα οποία υποτίθεται έχουν ηγετικές θέσεις στον πατριωτικό χώρο.

Το ΑΚΚΕΛ για πολλούς μήνες είχε επαφές με όλους όσους αυτοπροσδιορίζονται στον πατριωτικό χώρο, αλλά δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό ο χαρακτήρας και συμπλέγματα πολλών από αυτούς εκφράστηκαν με μία εξόχως προσβλητική συμπεριφορά, η οποία αποκάλυψε και την μη-δημοκρατική, μη-πατριωτική υπόσταση αυτών των ανθρώπων. Η εμμονή τους "να είναι το αφεντικό" και τόσο το ΑΚΚΕΛ όσο και οι άλλοι να ακολουθούν τους δικούς τους σχεδιασμούς και εντολές, είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό (σε μία περίπτωση μάλιστα, «το αφεντικό» την ισότιμη συμμετοχή δεν την ήθελε για το ΑΚΚΕΛ, αλλά την δέχτηκε για αμφιλεγόμενα κόμματα με ιστορία μερικών μηνών). Η ιστορία και η δράση του ΑΚΚΕΛ, όπως και οι πανευρωπαϊκές συνεργασίες του, δεν είναι δυνατόν να μην γίνει σεβαστή από το ίδιο το ΑΚΚΕΛ και να πάμε να γίνουμε ένα γρανάζι κομματικού μηχανισμού ατόμων που θέλουν να έχουν την καρέκλα. Το ΑΚΚΕΛ πάντοτε μιλούσε για ισότιμη συμμετοχή όλων των κομμάτων σε μία συμμαχία και συλλογική ηγεσία, ώστε το καθεστώς των συστημικών κομμάτων να μην βρίσκει Καρατζαφέρηδες, Βορίδηδες, Αδώνιδες κλπ και να μην μπορεί να διασπάει τον πατριωτικό χώρο.

            Το πρώτο που χρειάζεται να γίνει κατανοητό είναι ότι ΔΕΝ ανήκουν στον πατριωτικό χώρο όλοι όσοι αυτοπαρουσιάζονται έτσι, αν και κάποιοι πιθανότατα είναι κατασκευασμένοι από το ίδιο το καθεστώς για να απορροφήσουν την οργή του κόσμου και να λειτουργήσουν διασπαστικά.

Ο πατριωτικός χώρος περιλαμβάνει ΜΟΝΟ όσους αγωνιζόμαστε κατά της παγκοσμιοποίησης, κατά της βαρβαρότητας των αυτοχαρακτηριζόμενων «ελίτ», υπέρ της ακεραιότητας των εθνικών κρατών-κοινωνιών, κατά των παλαιών και σημερινών μορφών ναζιστικής εξουσίας και δράσης όπως ο «Ατλαντισμός», κατά της αντικατάστασης του πληθυσμού μέσω του στρατηγικού εκτοπισμού αλλοδαπών ως «μετανάστες», υπέρ της πνευματικής, πολιτικής και οικονομικής ελευθερίας, υπέρ της διαφύλαξης των παραδόσεων του έθνους και της πίστης μας, κατά της προδοσίας των Μνημονίων, κατά της υγειονομικής δικτατορίας των επίορκων και υπέρ όσων έχει στοχοποιήσει η σημερινή βαρβαρότητα της παγκοσμιοποίησης.

Όσοι έχουν ψηφίσει Μνημόνια ή τα έχουν υποστηρίξει ή έχουν καταφερθεί εναντίον αντιμνημονιακών και εμπράκτως έχουν δεχθεί όλη τη λάσπη που έριχναν από το εξωτερικό κατά των Ελλήνων, αυτή σε καμία περίπτωση δεν ανήκουν στον πατριωτικό χώρο. Ούτε αυτοί που έχουν υποστηρίξει και υποστηρίζουν την αντίστοιχη επίθεση και λάσπη κατά του ρωσικού λαού από τους ίδιους πολιτικούς και μιντιακούς χώρους που λασπολογούσαν εναντίον των Ελλήνων για να υποταχθούμε στα Μνημόνια. Επιπλέον η υποστήριξη του ουκρανικού καθεστώτος που προήρθε από ναζιστικό πραξικόπημα το 2014, ξεκάθαρα φωτίζει ναζιστική ταυτότητα και πεποίθηση και φυσικά έξω από τον πατριωτικό χώρο. Τα ίδια αναφορικά με την υποστήριξη της υγειονομικής χούντας των κορονομέτρων και των εμβολίων. Αυτή η υποστήριξη μάλιστα είναι άλλη μία έκφραση ναζιστικής υπόστασης και λειτουργίας στον πολιτικό χώρο.

Το τυφλό και φανατικό "ανήκουμε στην Δύση" είναι επίσης μία ανθελληνική αλυσίδα που δένει τον ελληνικό λαό σε υποτιθέμενες συμμαχίες οι οποίες περιλαμβάνουν όλους τους διαχρονικούς εχθρούς του Ελληνισμού, ενώ υγιής πατριωτική στάση θα είναι να αξιολογήσουμε τί κερδίσαμε τόσες δεκαετίες από αυτές τις συμμαχίες και να επανακαθορίσουμε τους συμμάχους μας.

Κάποιοι που αυτοτοποθετούν τους εαυτούς τους στον πατριωτικό χώρο δεν τα δέχονται όλα αυτά. Ο καθένας μπορεί να δει, κατά συνέπεια, ότι είναι πατριωτική ευθύνη η επιλογή με ποιούς θα συνεργαστεί ένα πατριωτικό κόμμα όπως το ΑΚΚΕΛ, ώστε να μην συμβάλει στη μόλυνση του πατριωτικού χώρου από καθεστωτικά ενεργούμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις