Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους φιλάθλους ομάδων με Προέδρους Μιντιάρχες να πιέσουν για πολιτική πολυφωνία στα κανάλια-ΜΜΕ

5/4/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας και Αντίστασης στα γήπεδα κατά του δικτατορικού καθεστώτος που έχει εγκαταστήσει η χούντα του Μητσοτάκη και όλοι οι κομματικοί χώροι γύρω της (γιατί δεν είναι μόνο οι ΝουΔούλοι), είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα που δίνουν δύναμη σε όλους όσους αντιστεκόμαστε σε αυτή τη χούντα. Οι φίλαθλοι ξεσκεπάζουν δημοσίως την αγριότητα του αηδιαστικού καθεστώτος.

            Το θάρρος των οπαδών και όλων των φιλάθλων είναι αξιέπαινο, αλλά μπορούν να γίνουν και άλλα. Πολλοί ιδιοκτήτες/πρόεδροι/παράγοντες ποδοσφαιρικών, μπασκετικών κλπ ομάδων έχουν επίσης και Media. Από πανελλαδικής εμβέλειας ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς μέχρι εκδοτικές εταιρίες/ομίλους. Αυτές ακριβώς οι μιντιακές εταιρείες των μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου, μπάσκετ κλπ (και πρώτα από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας) έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κατασκευή και διατήρηση των καταστάσεων, συνθηκών και γεγονότων, για τα οποία οι οπαδοί διαμαρτύρονται στα γήπεδα. Και πολύ καλά κάνουν και διαμαρτύρονται, μόνο που μπορούν περισσότερα.

            Μία πολύ καλύτερη πρόσθετη ενέργεια από τους οπαδούς μέσα στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά, είναι να πιέσουν τους αθλητικούς μεγαλοπαράγοντες που έχουν και ελέγχουν media να εφαρμόσουν την δημοσιογραφική δεοντολογία και την πολιτική πολυφωνία. Ώστε κόμματα όπως το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα ΑΚΚΕΛ (που πραγματικά μάχονται κατά του ίδιου συστήματος και καθεστώτος που καταδικάζουν οι οπαδοί), να ακούγονται και να μαθαίνουν οι πολίτες τις αποκαλύψεις που κάνουμε και τις λύσεις που προτείνουμε, όπως επίσης και τις εκλογικές επιλογές που έχουν οι οπαδοί και όλοι οι πολίτες για να αλλάξουν την κατάσταση.

Σήμερα υπάρχει ένα σχεδόν απόλυτο blackout, από τα media των αθλητικών μεγαλοπαραγόντων κλπ, εναντίον αντικαθεστωτικών/αντισυστημικών κομμάτων όπως το ΑΚΚΕΛ, τόσο από συμφέρον όσο και από φόβο. Πάρα πολλοί δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί σε φοβισμένα ή διεφθαρμένα μιντιακά γρανάζια. Οι οπαδοί να βροντοφωνάξουν για Λευτεριά στους Δημοσιογράφους, να σταματήσουν τα πορτοσάλτο μορτάλε της δεοντολογίας, τα Media να ξεβρωμίσουν και να γίνουν Τύπος.

Οι οπαδοί μπορούν να σκεφθούν: Αν οι παράγοντες των ομάδων τους ξεβρωμίσουν τα ΜΜΕ τους (μετά από τις κινητοποιήσεις στα γήπεδα), δεν είναι προφανές ότι θα πάρουν δρόμο όλα αυτά τα λαμόγια που βρωμίζουν την πατρίδα μας και μάς ξεσηκώνουν στα γήπεδα;

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις