Σάββατο 8 Απριλίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Ανήμερα της επετείου από τη Ναζιστική επίθεση κατά της Ελλάδας έρχεται και ο Ουκρανός Ναζί Υπουργός Άμυνας

6/4/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

             Αισχρή πρόκληση από το ναζιστικό πραξικοπηματικό καθεστώς της Ουκρανίας αποτελεί η επίσκεψη στην Αθήνα του «Υπουργού Άμυνας», Ολεκσίι Ρέζνικοφ. Γίνεται ακριβώς την ίδια ημέρα με την επέτειο της γερμανικής ναζιστικής επίθεσης κατά της Ελλάδας και Γιουγκοσλαβίας το 1941. Σήμερα όμως ήδη έχουμε μία Κατοχική κυβέρνηση με ναζιστικό υπόβαθρο και ιστορικό άξονα την οικογενειακή βάση των δοσίλογων συνεργατών των Γερμανών Ναζί της πρώτης Κατοχής. 

            O Ολεκσίι Ρέζνικοφ παίζει τον ρόλο του Υπουργού Άμυνας για λογαριασμό του καθεστώτος του Κιέβου στη Νο2 κυβέρνηση πραξικοπηματιών. Το 2014 το πραξικόπημα που έκανε το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και Βρετανίας, ανέτρεψε μία εκλεγμένη κυβέρνηση και έφερε στην εξουσία τη Νο1 κυβέρνηση πραξικοπηματιών του Ποροσένκο, οι οποίοι επανέφεραν το Ναζισμό στην εξουσία.

            O Ολεκσίι Ρέζνικοφ παίζει τον ρόλο του Υπουργού Άμυνας σε μία κυβέρνηση που έχει τον ηθοποιό Ζελένσκι να παίζει τον ρόλο του Προέδρου, αφού κορόιδεψε τους Ουκρανούς ότι θα αλλάξει τα πράγματα που έχει καταστρέψει ο Ποροσένκο. Αντίθετα, τα συνέχισε με ακόμη χειρότερο τρόπο, καταστρέφοντας την χώρα με τον πόλεμο που την οδήγησε.

            Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος που συνεχίζει τη ναζιστική πραξικοπηματική παράδοση στην Ουκρανία, έρχεται στην Ελλάδα στην επέτειο της ναζιστικής επίθεσης για να απαιτήσει από τον απόφοιτο του Αμερικανικού Κολλεγίου που παίζει τον ρόλο του Υπουργού Άμυνας στην Ελλάδα, να εξασθενήσει ακόμη περισσότερο την άμυνα της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία με την οποία οι Ναζί πραξικοπηματίες της Ουκρανίας έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

            Θα δώσει ο υπουργός Παναγιωτόπουλος και άλλα όπλα στο ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας, για να εξασθενήσει την άμυνα της Ελλάδας ώστε μετά να δικαιολογήσουν τις προδοσίες υπέρ του τουρκικού καθεστώτος με την δικαιολογία ότι δεν μπορούμε να αμυνθούμε απέναντι στην Τουρκία;

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις