Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Όλοι «κλαίνε» για το ναυάγιο στην Πύλο, οι ηθικοί αυτουργοί όμως συνεχίζουν να γελάνε μέσα στα αμύθητα πλούτη τους

15/6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η υποκριτική εκμετάλλευση του θανάτου λαθρομεταναστών στα ανοιχτά της Πύλου, εκτός των άλλων, παραπλανεί την κοινή γνώμη σχετικά με το γκανγκστερικό δίκτυο διακίνησης και τους αγορασμένους συνεργάτες τους στην Ελλάδα και για αυτό ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πάντα στο ΑΚΚΕΛ φωνάζαμε ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται με "πρόσκληση" και επιδότηση, τις περισσότερες φορές από τις ΜΚΟ του Σόρος, αλλά και άλλες της νέας παγκόσμιας τάξης, αλλά και πολιτικών κομμάτων-συνεργατών τους στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη και το όνομα των φυλακών όπου προσωρινά κρατούνται οι λαθροεισβολείς είναι Κ.Υ.Τ, κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης. ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ των Μητσοτάκη - Μηταράκη !!!! Διάλεξαν ονομασία που να μην είναι επ' ουδενί αποτρεπτικός στους επενδυτές για τη ΝΔ. Φυσικά ο πρωθυπουργός της Ελλάδας πολλές φορές μάς εξήγησε ότι θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα με αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με τους λαθρομετανάστες.

Το φαινόμενο θα ενταθεί το επόμενο διάστημα και επειδή χρόνια τώρα ως ΑΚΚΕΛ ξεσκεπάζουμε τις κυβερνήσεις των κομμάτων που χρηματοδοτούνται από τις ΜΚΟ του Σόρος ότι είναι λαθρομετανάστες και δεν έχουμε ουδεμία υποχρέωση ούτε να τους υποδεχόμαστε, ούτε να τους φιλοξενούμε, τώρα αλλάζουν το «ποίημα» και τους οικονομικούς μη νόμιμους μετανάστες τους βαφτίζουν πρόσφυγες κλιματικής αλλαγής, όλοι δηλαδή βαφτίζονται πρόσφυγες και όλοι αποκτούν νόμιμα δικαιώματα μετανάστευσης και ασύλου, Ταλιμπάν, Τζιχαντιστές, φονιάδες κλέφτες και βιαστές γίνονται από τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων πρόσφυγες κλιματικής αλλαγής και δικαιούνται πλέον κάθε προνομίου των πραγματικών προσφύγων πολέμου.

Όσο υπάρχουν λοιπόν οι μεγαλοδιακινητές-ΜΚΟ και παγκόσμιοι οργανισμοί που λειτουργούν ως αιχμή του δόρατος του μεταναστευτικού, όσο οι παγκόσμιες ελίτ και οι ολιγάρχες του πλανήτη προσπαθούν και ελέγχουν με την νέα παγκόσμια δικτατορία την πολιτική ζωή του πλανήτη και όλοι αυτοί για λόγους κερδοφορίας έχουν ανάγκη τα φθηνά εργατικά χέρια των λαθρομεταναστών, τόσο θα αυξάνονται οι ροές αυτών, τα ναυάγια και οι θάνατοι.

Είναι θλιβερό το ναυάγιο του δουλεμπορικού της Πύλου με εκατοντάδες νεκρούς. Θλιβερότερο όμως είναι πως οι πραγματικοί αυτουργοί, οι ΜΚΟ, οι ελίτ που διακαώς θέλουν τα φθηνά εργατικά χέρια των λαθραίων και προσπαθούν να στήσουν τη νέα παγκόσμια δικτατορία ώστε να παίζουν χωρίς κανένα νόμο και κανόνα τα οικονομικά τους παιχνίδια, ο Τζορτζ Σόρος, τα πολιτικά κόμματα τα οποία ελέγχονται από τις παγκόσμιες οικονομικές ελίτ , κανένας από αυτούς δεν θα πάει φυλακή. Ένοχοι και ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί που ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους θέλουν τους μετανάστες, ένοχοι  είναι όλοι αυτοί που πληρώνουν και οργανώνουν όλες τις ροές μετανάστευσης.

Στην κυριολεξία παρά την διαφορετική ατζέντα έχουμε μια προσπάθεια δημιουργίας παγκόσμιας δικτατορίας σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις που ομοιάζει με το Ράιχ του Χίτλερ. Εύχομαι όλοι αυτοί οι ανισόρροποι θα καταρρεύσουν σύντομα και θα οδηγηθούν σε νέα δίκη της Νυρεμβέργης.

Οι υπεύθυνοι του μεταναστευτικού και των χιλιάδων θανάτων έχουν όνομα και επίθετο, αυτοί θέλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση με νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις