Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Τα δεδομένα του server των ελληνικών εκλογών φθάνουν σε Ουκρανία-ΗΠΑ μέσω Γερμανίας-Ολλανδίας

22/6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Οι φόβοι για αλλοίωση του αποτελέσματος των εκλογών από το Μητσοτακέικο ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΗ. Πρωτοφανής αμερικανική και ουκρανική παρέμβαση στις εκλογές του 2023 (τουλάχιστον) έχει διαμορφώσει υπέρ του Μητσοτάκη το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου 2023 και πάει να καθορίσει ομοίως και το ερχόμενο του Ιουνίου 2023. Εξηγεί επίσης τη λύσσα του Μητσοτάκη να εξυπηρετήσει τον Ζελένσκυ στην Ουκρανία ακόμη και στέλνοντας όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων στο ναζιστικό καθεστώς. Το καθεστώς στο Κίεβο τού το ανταπέδωσε με δυνατότητα να κάνει νοθεία στα δεδομένα των εκλογών.

Όλη η κίνηση των δεδομένων που στέλνουν οι Δήμοι, Περιφέρειες, δικαστικοί αντιπρόσωποι κλπ από ελληνικό έδαφος προς τον υπολογιστή server  του ekloges.ypes.gr του ΥΠΕΣ, στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, διοχετεύεται στο εξωτερικό και αποθηκεύεται σε υπολογιστή που βρίσκεται σε κέντρο δεδομένων (data center) στο Σικάγο των ΗΠΑ, ενώ κάποιοι πόροι του server βρίσκονται και στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Προφανώς, τα προηγούμενα όπως το ΑΚΚΕΛ έχει και πρόσφατα αποκαλύψει (https://akkelparty.blogspot.com/2023/05/server.html) κάποιοι θα τα έβλεπαν με σκεπτικισμό για αυτό το ΑΚΚΕΛ δεν περιορίστηκε μόνο σε έλεγχο από ... ανθρώπους, αλλά και από το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft που ενσωματώθηκε στην μηχανή αναζήτησης Bing. Το Bing τα επιβεβαίωσε όλα με ΔΙΚΗ ΤΟΥ έρευνα στο διαδίκτυο και μάς έδωσε περισσότερα στοιχεία από ότι υποπτευόμασταν. Και ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος και ικανός να τα κάνει αυτά με την βοήθεια Αμερικανών, Γερμανών και Ουκρανών. Πιθανόν με online δοκιμαστικό σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης, το οποίο όμως το παραξήλωσε και έδωσε υπερβολικά μεγάλο ποσοστό στη ΝΔ και υπερβολικά χαμηλό στα άλλα κόμματα.

            Οι «φωστήρες» του ΥΠΕΣ και της SingularLogic χρησιμοποιούν ξένα δίκτυα της Akamai, Deutsche Telekom, Telia, DataIX κλπ, μέσα στα οποία διακινούν τα δεδομένα της ψηφοφορίας και των αποτελεσμάτων από τις εκλογές και τα αποθηκεύουν σε υπολογιστές servers στο Σικάγο και στο Κίεβο. Ανάλογα με την κίνηση στο διαδίκτυο, τα δεδομένα είτε περνούν από την Akamai και μέσω Ολλανδίας πηγαίνουν στο Σικάγο, είτε περνούν από τους servers που έχουν στην Γερμανία η γερμανική Deutsche Telekom και η σουηδική Telia και μετά πηγαίνουν στο Σικάγο στα data centers της Akamai. ΟΛΑ αυτά είναι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ με διαδικτυακά εργαλεία ανάλυσης δικτυακής κίνησης δεδομένων. Γιατί; Γιατί τα εκλογικά δεδομένα ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ σε κάθε Αμερικανό, Γερμανό, Ουκρανό, Σουηδό κλπ; Γιατί οι υπολογιστές δεν είναι στην Ελλάδα;

Είναι προκλητική και εξοργιστική η ανικανότητα ή σκόπιμη απραξία του Μητσοτάκη όσο και των Υπουργών Εσωτερικών αλλά κυρίως του παρουσιαζόμενου ως Πάπα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκη, να δημιουργήσουν ασφαλείς δικτυακές υποδομές μετάδοσης των εκλογικών ροών εντός Ελλάδας, σε δίκτυο που δεν θα επέτρεπε την έξοδο ροής δεδομένων έξω από την χώρα. Αυτολιβανίζονται μέσα σε κλίκα πολιτικών και εξαρτημένων «δημοσιογράφων» για υποτιθέμενες καινοτομίες και έργα ψηφιακής διακυβέρνησης, αλλά αποτυγχάνουν οικτρά στο θεμελιώδες έργο δηλαδή στην εξασφάλιση της εμπιστευτικότητας και ακεραιότητας των εκλογικών δεδομένων, που αποτελούν το θεμέλιο για την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

            Από τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο νου για να απαντήσουμε στα προηγούμενα, είναι ότι στα πρωτοδικεία μετριούνται οι ψήφοι στην τελική φάση και εκεί βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα. Αν υπήρχε εμπιστοσύνη και πλήρης έλεγχος στην διαδικασία αυτό θα μπορούσε να καθησυχάσει όλους μας. Όπως όμως φαίνεται η αλλοίωση του αποτελέσματος που γίνεται στους servers του εξωτερικού (από προσωπικό πιθανότατα μη ελληνικό) δημιουργεί το πρότυπο και εικονικό αποτέλεσμα το οποίο «επιβεβαιώνεται» στα πρωτοδικεία. Μόνο αν γίνει συνολική και πανελλαδική αμφισβήτηση του αποτελέσματος των εκλογών από κάποιο κόμμα ίσως να μπορούσε να αποδειχθεί η αλήθεια αλλά αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Αυτή τη δυνατότητα την έχουν μόνο το ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τα συστημικά κόμματα. Τα μικρότερα κόμματα απλώς δεν έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να ελέγξουν στο κάθε εκλογικό τμήμα το αποτέλεσμα αλλά ακόμη και να στήσουν μία νομική αμφισβήτηση του αποτελέσματος σε πιθανή νοθεία. Αν φυσικά θελήσουν, δεν είναι και αυτά εξαρτώμενα του συστήματος, δεν εκφοβιστούν, δεν εκβιαστούν, δεν εξαγοραστούν κλπ κλπ. Πρακτικά, η αλλοίωση θα περάσει.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις