Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους Έλληνες να μην υποκύψουν στην κυβερνητική αναισθησία και διαστροφή που κορυφώθηκε τους τελευταίους μήνες

21/9/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Δεν φαίνεται να έχει προηγούμενο η πυκνότητα καταστροφών, προδοσιών, αηδίας, αναισθησίας και φυσικά απώλειας ανθρώπινων ζώων που αντιμετωπίσαμε τους τελευταίους μήνες με την καθεστωτική διακυβέρνηση του Μητσοτάκη και την συνεργαζόμενη "αντιπολίτευση". Βέβαια, όπως το ΑΚΚΕΛ έχει τονίσει και στο παρελθόν, όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα αυτό που πριν χρόνια καταλαβαίναμε όλοι μας ότι δηλαδή τα "μεγάλα" καθεστωτικά κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ είναι όλα ίδια. Το ένα αξιοποιεί τις αλητείες και προδοσίες του προηγούμενου και χτίζει σε αυτές. Αποτελούν διαφορετικά τμήματα του ίδιου πυροδοτικού μηχανισμού, όπου το ένα αρχίζει και το άλλο παραλαμβάνει, συνεχίζει και εκτελεί. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα τέτοιο "παράδειγμα εγχειριδίου".

            Από φυσικές καταστροφές πού οφείλονται φυσικά σε δόλιες ενέργειες ή απραξία της Κυβέρνησης για εξυπηρέτηση συμφερόντων μέχρι τη δολοφονία των Ελλήνων στρατιωτικών στην Λιβύη η χρονική πυκνότητα καταστροφών, προδοσιών, αηδίας, αναισθησίας και απώλειας ανθρώπινων ζώων δεν έχει προηγούμενο.

Αυτό όμως που είναι το πρόβλημα δεν είναι να αποδειχθεί ή να κατανοήσουμε όλοι μας ή να ερμηνεύσουμε το τι γίνεται, αυτό είναι ξεκάθαρο και οι ίδιοι οι συμμορίτες το γνωρίζουν. Το πρόβλημα είναι γιατί το διεστραμμένο καθεστώς (που σήμερα εκφράζει κυβερνητικά ο Μητσοτάκης αλλά περιλαμβάνει ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δεδομένου ότι έχει ρίζα στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη-Γιωργάκη) εξακολουθεί να υπάρχει, γιατί οι αξιωματούχοι και οι εξυπηρετητές του δεν βρίσκονται σε υπόγειες φυλακές;

            Η διαφθορά φυσικά είναι η βασική αιτία και συγκολλητική ουσία που τους κρατάει όλους αυτούς μαζί σαν μία συμμορία και λαμβάνουν καταλυτική υποστήριξη από τα καθεστωτικά Media (που είναι οι μεταλλαγμένοι δημοσιογράφοι των συμμοριών) και φυσικά μεγάλο τμήμα του Δικαστικού Σώματος και της Αστυνομίας.

            Όλοι εμείς οι πραγματικά αντικαθεστωτικές δυνάμεις πρώτα από όλα οφείλουμε να συνεχίσουμε την δημοσιοποίηση όλων όσων πέφτουν στην αντίληψή μας για τις ενέργειες τα ξεπουλήματα αυτών των συμμοριών, αλλά ταυτόχρονα οι πολίτες χρειάζεται να στριμώχνουν τους ανθρώπους που ανήκουν σε αυτά τα κόμματα και σε αυτά τα συμφέροντα: από βουλευτές, πολιτευτές μέχρι επιχειρηματίες και προπαγανδιστές. Μόνο αν αυτοί αισθανθούν εξωτερική αντίδραση και αντίσταση από τους πολίτες θα μαζευτούν ή ακόμη και θα σταματήσουν, γιατί είναι θρασύδειλοι.

            Να γνωρίζουμε επίσης ότι ίσως είναι επικίνδυνο διαρκώς να μιλάμε μόνο για θανάτους, απώλειες, καταστροφές και παρόμοια αποτελέσματα αυτών των καθεστωτικών συμμοριών, οπωσδήποτε χρειάζεται αλλά όχι μόνο αυτό. Αυτά τα ανισόρροπα διεστραμμένα όντα στον κυβερνητικό χώρο, ανεξαρτήτως κόμματος, ΔΕΝ επηρεάζονται από αυτά ΟΥΤΕ φοβούνται, διότι γνωρίζουν ότι αυτά που κάνουν στην πράξη είναι ανθρωποθυσίες και θυσίες αντικειμένων, περιουσιών κλπ για να τιμήσουν τα αφεντικά τους που διψούν για τέτοια. Δεν σας έχει βάλει σε σκέψεις πώς είναι δυνατόν αυτοί να μην επηρεάζονται και να μην έχουν κάποια ευαισθησία μετά από τόσα που έχουν ακουστεί και από τόσες καταγγελίες,ακόμη και κατάρες; Γιατί απλούστατα αυτά δεν τους αγγίζουν, δεν ενδιαφέρονται, δεν πρόκειται να αλλάξουν ή να μετανοήσουν λόγω αυτών.

Μόνο όταν ακούν και διαβάζουν συνέχεια ποιό θα είναι το μέλλον τους όταν αποκαταστήσουμε το δημοκρατικό πολίτευμα και ξηλωθούν οι συμμορίες τους, ίσως να μαζευτούν.

 

Μόνο να ξηλωθούν από εμάς είναι Η λύση.

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις