Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Ο Κασσελάκης “εκλεκτός” του Πάιατ στην πρεσβεία των ΗΠΑ

21/9/2023 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η αμερικανική σαπουνόπερα Kasselakis, που το καθεστώς επιχειρεί να επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία μέσα από την Koumoundourou Productions, έχει αρχίζει να ξεφτιλίζεται. Αυτό το γεγονός όμως εκτρέπει την προσοχή από το ουσιαστικό πρόβλημα που αποτελεί η ξενοκίνητη επιβολή Κασσελάκη στην Ελληνική πολιτική σκηνή, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

            Βλέπουμε μία πρωτοφανή στρατολόγηση πολιτικών, δημοσιογράφων, ηθοποιών, καλλιτεχνών και άλλων στην τυφλή υποστήριξή του, αν και αυτός έχει πέσει ως αλεξιπτωτιστής στην Ελληνική κοινωνία χωρίς κανένα ιστορικό αγώνων ή αντικαθεστωτικής δράσης γενικότερα και χωρίς να έχει λάβει καμία θέση στα ζωτικά εθνικά και κοινωνικά θέματα.

            Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, έκανε σχετικά την ακόλουθη δήλωση για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση:

«Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Κασσελάκη πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΎΡΙΖΑ στην Αμερικανική πρεσβεία ώστε να λάβει τις ευλογίες των αφεντικών; Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως είναι δημιούργημα του αφέντη Πάιατ.

Ξεκάθαρα πιόνι των Αμερικανών και εγκάθετος της Νέας Τάξης πραγμάτων. Φυσικά και δεν θα με ενδιέφερε τι διάολο κάνει στο κρεβάτι του, αν και εφόσον ο στόχος της παγκόσμιας δικτατορίας δεν ήταν ο Κασσελάκης να διαλύσει τα στεγανά που κρατάνε όρθιο το Ελληνικό κράτος. Δεν τον φέρνουν ούτε για να επιβάλλει μνημόνια, ούτε να καταστρέψει οικονομικά την Ελλάδα, αυτό το κάνει με ευκολία ο Μητσοτάκης ή η συνιστώσα της ΝΔ Ανδρουλάκης. Ο Κασελάκης ήρθε για να διαλύσει τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας, τα ήθη των Ελλήνων, τον συνδετικό κρίκο του Ελληνικού έθνους.

Και αυτή την εικόνα προωθεί από την πρώτη του εμφάνιση, τονίζοντας την ομοφυλοφιλία ως πανεπιστημιακό τίτλο.

Μετά την επικράτηση του στον ΣΥΡΙΖΑ είδαμε την εικόνα με τον σύζυγό του και να φιλάνε έναν σκύλο στο στόμα.

Αυτό το πρότυπο θέλουν να επιβάλουν, όπου η γυναίκα θα αντικατασταθεί από ομοφυλόφιλο άντρα και αντί παιδιών, σκυλιά. Αυτή είναι η νέα Κασσελάκιος ηθική που προωθούν τα αφεντικά του από το Αμέρικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις