Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΚΚΕΛ: Η καταδικαστέα επίθεση κατά του δημοσιογράφου Βαξεβάνη έχει ευρύτερο υπόβαθρο

27/8/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Από το ΑΚΚΕΛ καταδικάζουμε την επίθεση που έγινε κατά του δημοσιογράφου Βαξεβάνη και της οικογένειάς του, κυρίως όταν ένα θύμα είναι και ένα μικρό παιδί που υπέστη το σοκ της επίθεσης και μία γυναίκα που τραυματίστηκε. Το γεγονός ότι η επίθεση έγινε από ένα λίσταρχο της λίστας Λαγκάρντ προσθέτει περισσότερη απαξία και οργή. Είναι αυτή η συμμορία των Μνημονίων, του ΝΑΙ, των δοσιλόγων, της προδοσίας της Μακεδονίας κλπ, που ως κλασσικοί θρασύδειλοι συμπεριφέρονται έτσι.

            Δεν μπορούμε όμως να αποσιωπήσουμε και το γεγονός ότι ο λίσταρχος και το καθεστώς που υπηρετεί και τον καλύπτει, έχει εξυπηρετηθεί από το 2018 από την εφημερίδα και ιστοσελίδα του Βαξεβάνη, το Ντοκουμέντο.

            Μιλούμε για την αμερικανοκίνητη, πρακτόρικη ενέργεια των Κοτζιά-Τσίπρα να ξεκινήσουν την καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων (που την προώθησε στο έπακρο ο Μητσοτάκης) για να επιβάλλουν την προδοτική Συνθήκη των Πρεσπών και με την βοήθεια Μέσων όπως το Ντοκουμέντο κλπ (συντονισμένα από τον εγγλέζικο ακροδέκτη Καθημερινής-SKAI) να κάνουν ακόμη και δολοφονία χαρακτήρων κατά Ελλήνων στην Βόρεια Ελλάδα, όπως ο Σίμος Παναγιωτίδης, ο οποίος πρόσφατα σκοτώθηκε στον πόλεμο κατά των Ναζί της Ουκρανίας.

            Η δολοφονία χαρακτήρα κατά του Παναγιωτίδη αλλά και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην ελληνορωσική συνεργασία έγινε με άκρως αντιδεοντολογικό τρόπο, αφού από την εφημερίδα και την ιστοσελίδα ούτε καν έλαβαν τη γνώμη και δηλώσεις από τους συκοφαντηθέντες και ποτέ δεν παρουσίασαν την άποψή τους. Χωρίς να υπάρχει και να παρουσιαστεί ούτε μία απόδειξη για όσα έγραφαν εναντίον τους και εξυπηρετούσαν αυτό ακριβώς το καθεστώς γύρω από το οποίο περιστρεφόταν και ο λίσταρχος που επιτέθηκε στον Βαξεβάνη.

            Αντίθετα, όταν αποκαλύφθηκε μέσω hackers η βρετανική παρακρατική ΜΚΟ Integrity Initiative με αδιάσειστα στοιχεία για την εμπλοκή πολλών από αυτών που ευθυγραμμίστηκαν στην ίδια αντι-ελληνορωσική κατεύθυνση με τον Βαξεβάνη, το Ντοκουμέντο αφιέρωσε πολύ χώρο με τις δηλώσεις τους και τις δικές τους θέσεις σχετικά με τα αδιάσειστα στοιχεία πού έδειχναν εκτεταμένο πρακτόρικο δίκτυο που έκανε εκείνα τα οποία κατηγορούσαν τον Σίμο Παναγιωτίδη και τους άλλους.

            Η επίθεση του λίσταρχου κατά του Βαξεβάνη θα μπορούσε να αποκαλύψει στον δημοσιογράφο μία πτυχή του χώρου στον οποίο λειτούργησε και ο ίδιος τουλάχιστον από το 2018, όπως τους βλέπαμε εμείς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΚΚΕΛ: Μόνο η αφαίρεση της ισραηλινής κυριαρχίας από τα Ιεροσόλυμα θα φέρει ειρήνη και δικαιοσύνη

9/5/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μία φορά το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο που θα υπάρξει δικαιοσύνη και ηρεμία στην Παλαιστίνη κα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις